Flash Tips: alege din 26 de analize și recomandări de pariere pentru sâmbătă

0

Avem o zi de sâmbătă cu etape programate în toate competițiile tari ale Europei, inclusiv în Liga 1, campionat ce pierde din valoare pe zi ce trece. Echipa noastră a pregătit pentru cititori cele mai importante aspecte pentru toate meciurile din cele mai importante campionate pentru pariorii din România, însoțite de recomandări de pariere.

Nu rata Biletul Zilei și Biletul Etapei propuse de echipa noastră! Avem 3 succese consecutive în această săptămână!

[subtitle] Anglia, Premier League [/subtitle]

Arsenal vs. Hull, ora 14.30 

Prima înfrângere a lui Arsenal în fața lui Hull City în Premier League, în fața propriilor suporteri, a venit în Septembrie 2008, când Hull a reușit un start de sezon excepțional pentru o nou promovată. De atunci au urmat 7 victorii și un rezultat de egalitate pentru echipa antrenată de Wenger. Din 2010 de la înfrângerea cu Newcastle, Arsenal a câștigat 15 din cele 17 întâlniri disputate pe Emirates împotriva echipelor nou promovate. Hull a disputat 2 meciuri în februarie în care nu a primit gol, tot atâtea meciuri fără gol primit totalizând în ultimele 26 de deplasări! Și adversarii au fost Liverpool și Manchester United, echipe de Top 6. Alexis Sanchez a fost implicat în 6 goluri din ultimele 3 meciuri de Premier League împotriva lui Hull, înscriind 5 și reușind un assist.

Mizăm 5/10 la 1.75 pe minim 1 gol marcat de Alexis Sanchez în această întâlnire.

Manchester United vs. Watford, ora 17.00 

Paul Pogba și Zlatan Ibrahimovic sunt cuplul cu cele mai multe ocazii create unul pentru celălalt în acest sezon de Premier League, 27 la număr. Ultimele 3 dispute cu Watford de pe Old Trafford au fost câștigate de United. Watford a urcat până pe 10 după cele două victorii consecutive reușite în Februarie la Arsenal și acasă cu Burnley, iar Walter Mazzari respiră ușurat după ce echipa s-a îndepărtat de zona nisipurilor mișcătoare. Rooney este indisponibil de la gazde, în timp ce Watford nu se poate baza pe Ambrabat și Pereyra. În tur galbenii s-au impus cu 3-1.

Recomandăm cote de minim 2.60 pentru ambele marchează și minim 3 goluri înscrise în meci, cu 3/10.

Middlesbrough vs. Everton, ora 17.00

Doar 3 puncte a strâns Middlesbrough în ultimele 7 etape și a ajuns la doar 2 puncte deasupra ultimului loc ocupat de Sunderland. De cealaltă parte, Everton a reușit 5 victorii și 2 egaluri în aceleași 7 etape, fiind cea mai în formă echipă din Premier League în momentul de față. Meciul din weekendul trecut cu Bournemouth a fost un adevărat show dat de Lukaku și compania, încheiat cu un categoric 6-3, atacantul belgian punctând de 4 ori.

Mizăm la cote 2.10 pe X2 & 0-2 goluri înscrise în meci!

Stoke vs. Crystal Palace, ora 17.00 

Una caldă alta rece pentru Sam Allardyce la Crystal Palace, după victoria dătătoare de speranțe de pe terenul lui Bournemoth, urmând un eșec categoric, 0-4,  pe propriul teren împotriva fostei echipe, Sunderland. Astfel Palace revine pe penultima poziție, la egalitate de puncte cu Sunderland. Deplasarea la Stoke nu e una ușoară, chiar dacă bilanțul partidelor directe este covârșitor în favoarea lui Crystal care este neînvinsă în ultimele 7 dispute în toate competițiile, câștigând 6 dintre acestea. Stoke este neînvinsă în Premier League în ultimele 6 partide disputate pe teren propriu, 4 dintre acestea terminându-le la egalitate.

Mizăm 9/10 pe 1X & minim 2 goluri marcate în meci la cote minime de 1.65!

Sunderland vs. Southampton, ora 17.00 

Southampton nu a cules niciun punct pe teren străin în 2017, doar Burnley și Bournemouth fiind singurele echipe din Premier League care se pot „mândri” cu această contraperformanță. David Moyes a pierdut o singură partidă din ultimele 11 în care a întâlnit Southampton ca antrenor. Un aspect foarte interesant este acela că între cele două formații nu a existat meci fără gol marcat din martie 1978, de atunci disputându-se 37 de partide consecutive în care s-a marcat de fiecare dată cel puțin un gol.

Mizăm 7/10 la cote de 1.80 pe 1X!

West Ham vs. West Brom 

Meci între două vecine de clasament cu evoluții relativ bune în ultimele etape. West Ham are 3 victorii în ultimele 4 meciuri și a ajuns până pe 9, însă aspirații la locuri din partea superioară a clasamentului nu prea își mai au rostul, distanța față de TOP 6 fiind foarte mare pentru trupa lui Slaven Bilic. West Brom este cu 5 puncte peste adversarul de azi, însă nu a câștigat niciuna din ultimele 7 partide disputate în fieful ciocănarilor, înregistrând 2 înfrângeri și 5 rezultate de egalitate. Andy Carroll mai are nevoie de un singur gol pentru a deveni cel de-al 5-lea jucător care înscrie minim 30 de goluri pentru West Ham în Premier League.

Mizăm 6/10 la 1.80 pe X la pauză sau la final de partidă. 

Liverpool vs. Tottenham, ora 19.30 

Derby-ul zilei în Premier League se joacă pe Anfield, acolo unde vine în vizită Tottenham, echipă aflată pe 2 în campionat, cu cele mai puține înfrângeri și cea mai bună apărare. Doar 16 goluri a primit echipa lui Pochettino în cele 24 de etape disputate, înregistrând doar 2 eșecuri, ultimul datând de pe 11 decembrie, 0-1 pe Old Trafford. A urmat o serie de 9 etape fără înfrângere, 7 dintre ele fiind succese care au urcat echipa sus de tot, în spatele liderului Chelsea. Liverpool începuse foarte bine sezonul, dar se află în picaj, trupa lui Klopp fiind fără victorie în cele 5 etape disputate în 2017, căzând până pe 5. Liverpool este nînvinsă în ultimele 8 partide directe din care a câștigat 5. Acesta este duelul din Premier League în care s-au marcat cele mai multe autogoluri, 9 la număr!

Mizăm 5/10 pe X la pauză sau la final de partidă la cote de minim 1.75!

[subtitle] Spania, La Liga [/subtitle]

Betis Sevilla vs. Valencia, ora 14.00

Betis este neînvinsă în ultimele 6 partide disputate pe Benito Villamarin, cea mai bună serie pentru ei din 2013 încoace când au legat 10 partide consecutive fără înfrângere. Multă lume nu cunoaște acest aspect și poate suna ciudat, dar Betis este echipa cu cele mai multe meciuri în care nu a încasat gol pe propriul teren în actualul sezon, 6 la număr, doar Atletico Madrid fiind în aceeași postură. Valencia are deja 4 înfrângeri consecutive în deplasările de la Betis, niciodată în istorie neavând o serie de 5! După două victorii care dădeau speranțe, „liliecii” au suferit două eșecuri dezamăgitoare, revenind pe un rușinos loc 16 în La Liga.

Mizăm 8/10 pe goluri în ambele porți la cote minime de 1.75!

Alaves vs. Barcelona, ora 17.15 

Cu siguranță puțini știu și puțini se așteptau ca Alaves să fie clubul împotriva  căruia Barcelona să înregistreze cel mai prost bilanț de goluri marcate în deplasare. Ultimele 3 vizite ale Barcelonei pe Mendizorroza au fost secetoase, înregistrând 2 egaluri și un eșec. De asemenea, o victorie a gazdelor în această partidă ar face din echipa bască primul oponent care să se impună de două ori în fața Barcelonei în același sezon în toate competițiile de la Beyrn Munchen în 2013. În tur Alaves a detonat bomba pe Camp Nou impunându-se cu 2-1 în urma a două contra-atacuri perfecte. Cele două se vor întâlni și în finala Cupei Regelui, clubul basc având asigurată calificarea în Europa League la primul sezon de la promovare.

Recomandăm să evitați această partidă. NO BET pentru echipa noastră!

Athletic Bilbao vs. Deportivo La Coruna, ora 19.30

Athletic Bilbao este neînvinsă în ultimele 10 partide disputate pe San Mames în care a bifat 7 victorii și 3 rezultate de egalitate. Curios lucru este faptul că Deportivo a înregistrat cele mai multe victorii în deplasare în La Liga, 10 la număr, împotriva lui Bilbao și a lui Real Sociedad, semn că le merge bine în ținutul basc. Totuși, galicienii nu au nicio victorie în deplasare în acest sezon, înregistrând o medie de 2 goluri primite per meci. Deportivo a marcat în fiecare din ultimele 7 deplasări.

Mizăm 9/10 la cote de 1.45 pe 1X & minim 2 goluri marcate în meci.

Osasuna vs. Real Madrid, ora 21.45

„Lanterna roșie” primește vizita liderului, iar moment mai prost pentru un meci cu Real Madrid nici că se putea. Osasuna este fără victorie în ultimele 13 etape din care a scos doar 4 puncte, cel mai prost bilanț înregistrat vreodată de Osasuna pe prima scenă fotbalistică spaniolă. Alături de Pescara, Osasuna este cea de-a doua echipă din primele 5 campionate din Europa care încă nu a câștigat niciun meci pe propriul teren în acest sezon. Oriol Riera a înscris 3 goluri în cele 3 meciuri disputate împotriva lui Real Madrid în La Liga, toate fiind reușite cu capul. Cristiano Ronaldo a marcat 8 goluri în ultimele 5 meciuri disputate împotriva clubului din Pamplona.

Mizăm 4/10 pe cote de minim 2.50 că Real Madrid va câștiga partida și ambele echipe vor marca în meci.

[subtitle] Franța, Ligue 1 [/subtitle]

Guingamp vs. Lyon, ora 18.00

De la succesul de răsunet obținut în fața PSG-ului pe 17 decembrie 2016, Guingamp a intrat parcă sub incidența unui blestem, fiind fără victorie în ultimele 6 etape în care a strâns doar 2 puncte, ajungând până pe locul 9. Prima parte a sezonului în care au înregistrat rezultate neașteptat de bune i-au ajutat să nu fie acum implicați cu jumătate din echipele din campionat în lupta pentru evitarea retrogradării, însă dacă seria negativă mai continuă 2 etape, Guingamp își poate pune și această problemă. Lyon a zdrobit-o pe Nancy fără drept de apel miercuri și continuă să spere la locul 3, deși sunt la 12 puncte în spate, cu un meci mai puțin disputat. Au fost goluri în ambele porți în 4 din ultimele 5 directe în Ligue 1. Pentru Lyon urmează joi deplasarea în Olanda pentru turul din Europa League de la Alkmaar.

Mizăm 5/10 pe X la pauză sau la final de partidă la cote de minim 1.80.

Dijon vs. Caen, ora 21.00

Duel de 6 puncte în zona retrogradabilă, iar ultimele 5 meciuri între cele două echipei au avut goluri de ambele părți și minim 4 înscrise în meci! Atacantul Julio Tavarez este omul în care gazdele își pun cele mai mari speranțe, el reușind 7 goluri în actuala stagiune. Caen are cel mai prost golaveraj din Ligue 1, înscriind 23 de goluri și încasând 40, deci un gol marcat de gazde pare foarte probabil.

Mizăm 6/10 pe victoria lui Dijon în handicap asiatic 0 la cote minime de 1.65.

Lille vs. Angers, ora 21.00 

După o serie de 5 etape fără înfrângere, Lille a suferit 2 eșecuri la rând și a ajuns la doar 2 puncte deasupra liniei de plutire. După înfrângerea surprinzătoare de weekendul trecut suferită pe propriul teren în fața lui Lorient, Lille a dat senzația că se poate întoarce cu ceva din deplasarea de la Paris după ce egalaseră la 1 în partea secundă, dar până la urmă s-au întors tot cu coada între picioare, Lucas înscriind golul victoriei pentru campioană în minutele de prelungire. Angers trece printr-o perioadă mizerabilă, cu o singură victorie în ultimele 3 luni!!

Mizăm 6/10 pe linia de handicap asiatic SUB 2 goluri în acest meci.

 

Monaco vs. Metz, ora 21.00

Liderul din Ligue 1 merge brici, bifând 5 victorii în ultimele 6 etape și un rezultat de egalitate scos in-extremis pe terenul lui PSG. Metz a legat două victorii consecutive care i-au propulsat până pe 12, dar sunt la doar 3 puncte deasupra liniei. Problema este însă că au adunat un singur punct din ultimele 5 deplasări, iar astăzi misiunea lor pare una imposibilă. Monaco pare de neoprit și este o mașinărie de goluri, iar meciul din optimile Champions League este abia săptămâna cealaltă, pe 21 februarie, astfel că pot evolua la potențial maxim în această partidă. Meciul din tur disputat în Octombrie a fost un adevărat recital pentru monegasci și un coșmar pentru Metz, care a încasat-o cu 7-0 în fața propriilor fani.

Mizăm 4/10 pe victoria gazdelor fără să primească gol la cote de 2.20.

Nancy vs. Montpellier, ora 21.00 

Avem parte de un meci strâns între două echipe care sunt la o distanță foarte mică de zona retrogradabilă. Montpellier este singura echipă care nu a reușit niciun succes pe teren străin în 2016-2017 și are 5 înfrângeri la rând în ultimele deplasări. Seria formidabilă de 4 victorii consecutive pe propriul teren a lui Nancy a fost oprită de victoria lui Bordeaux de weekendul trecut. La mijlocul săptămânii, Nancy a suferit un eșec drastic pe terenul lui Lyon, 4-0.

Recomandarea noastră pentru această partidă este NO BET!

Toulouse vs. Bastia, ora 21.00 

Toulouse a pus capăt seriei de coșmar formată din 4 eșecuri consecutive cu o victorie convingătoare reușită weekendul trecut pe propriul teren, 4-0 cu Angers, apoi ieșind neînvinsă din deplasarea de miercuri de la Lorient. Au toate motivele să spere la o nouă victorie în disputa de astăzi cu Bastia, corsicanii fiind fără victorie de la reluarea campionatului, adunând doar 2 puncte din ultimele 5 etape și fiind pe penultimul loc, la 2 puncte de salvare.

Mizăm 8/10 pe linia de handicap asiatic SUB 2,25 goluri la cote minime de 1.65.

[subtitle] Bundesliga [/subtitle]

Werder Bremen vs. Borussia Monchengladbach, ora 16:30

Werder are emoții după a treia înfrângere consecutivă – 2-3 cu Augsburg – având în vedere că are doar un punct peste linia retrogradării. Defensiva este în continuare punctul slab, pentru că Werder are cele mai multe goluri primite în acest sezon. Gladbach în schimb pare că și-a revenit, după ce a scos șapte puncte în ultimele trei etape și s-a calificat în sferturile Cupei Germaniei.

Am avut meciuri foarte spectaculoase în ultima vreme și putem avea și sâmbătă, astfel că mizăm 5/10 pe un meci cu peste 2.5 goluri marcate la cote minime de 1.65.

Darmstadt vs. Borussia Dortmund, ora 16:30

Cota pentru victoria lui Dortmund este foarte mică, deși la prima vedere Darmstadt nu pare să aibă vreo șansă. „Lanterna” însă s-a predat greu acasă, exceptând duelul cu Koln (1-6), și chiar și la Frankfurt a rezistat timp de 70 de minute.

Avem însă un detaliu interesant: Darmstadt nu a primit niciun gol în prima jumătate de oră a partidelor de acasă! Atât Bayern, cât și Leipzig au avut probleme în a deschide scorul pe Jonathan-Heimes, iar campioana chiar a avut emoții în perspectiva celor trei puncte. BVB nu excelează în acest sezon și a cedat multe puncte echipelor fără pretenții mari.

Mizăm 3/10 pe sub 2.5 goluri marcate la cote minime de 2.30!

Ingolstadt vs. Bayern Munchen, ora 16:30

Să fie o misiune ușoară pentru campioană? Teoretic, da. Însă cotele pentru victorie sunt destul de mici, iar Bayern n-a convins până acum în 2017. 1-1 cu Schalke în etapa trecută nu este neapărat un reper, dar nici un detaliu de neglijat. Cele trei victorii din acest an au fost obținute la limită, 2-1 cu Freiburg și Werder și 1-0 cu Wolfsburg, în Cupă.

Ingolstadt a cedat etapa trecută la Berlin cu Hertha, scor 0-1, după un gol primit chiar în minutul 1. Penultima clasată a fost însă destul de periculoasă pe parcursul celor 90 de minute.

Pentru noi, NO BET!

Leverkusen vs. Frankfurt, ora 16:30

Leverkusen continuă să dezamăgească și foarte probabil va rata prezența în Europa în noul sezon. Bayer a ajuns la 9 înfrângeri în acest sezon după 0-1 la Hamburg, o partidă în care nu a tras pe poartă! Absența de lungă durată a lui Calhanoglu îi va da mari bătăi de cap lui Roger Schmidt, iar la Hamburg s-a simțit din plin. Mai mult, Chicharito s-a accidentat în această săptămână și va lipsi.

Frankfurt s-a impus greu cu Darmstadt, dar meritat până la urmă. A fost 2-0 după cele 90 de minute, un meci în care a marcat târziu, în minutul 74 din penalty, prin Hasebe. Frankfurt vine însă la trei zile după deplasarea de la Hanovra, din Cupă, unde s-a impus cu 2-1 și s-a calificat în sferturi.

Recomandăm X2 la cote minime de 1.90 și miză 4/10.

RB Leipzig vs. Hamburg, ora 16:30

Înfrângerea de la Dortmund, 0-1, poate fi decisivă în economia titlului. Leipzig a rămas la patru lungimi în urma lui Bayern, însă realistic vorbind locul 1 era foarte greu de obținut. Nou-promovata are însă cel mai bun parcurs de pe teren propriu din Bundesliga, astfel că este îndreptățită să spere la un succes în fața lui Hamburg.

Dacă acasă merge bine, HSV are probleme în deplasare, unde a pierdut trei meciuri consecutiv. Locul 16 este dezamăgitor, iar lupta pentru evitarea retrogradării se va prelungi, posibil până în ultima etapă. Gotoku Sakai revine în primul 11 după suspendare.

Mizăm 6/10 pe victoria lui Leipzig la cote minime de 1.50!

Schalke vs. Hertha Berlin, ora 18:30

Schalke nu e lipsită de emoții în acest sezon, deși parcursul ultimii ani îi dădea dreptul să spere la o nouă calificare în cupele europene. Totuși, 1-1 de la Bayern aduce aminte de vremurile bune ale lui Schalke, care se află pe un dezmăgitor loc 12 în acest moment., la doar șase puncte peste locul de baraj.

Forma berlinezilor din deplasare este slabă, cu trei înfrângeri în ultimele trei etape. Totuși, succesul cu 1-0 de pe teren propriu cu Ingolstadt este important, pentru că Hertha rămâne în cursa pentru Europa League.

Recomandăm PSF X la cote minime de 1.75 și miză 4/10.

[subtitle] Serie A [/subtitle]

Fiorentina vs. Udinese, ora 21:45

Fiorentina are de luat o revanșă față de fani după 0-4 la Roma de la mijlocul săptămânii. Alb-violeții au arătat foarte slab, dar nu este o noutate acest lucru, pentru că doar pe teren propriu evoluează la un nivel foarte înalt. Paulo Sousa trebuie să schimbe ceva, astfel că Nikola Kalinic ar putea reveni în primul 11.

Udinese l-a împrumutat de curând de la Inter pe Assane Gnoukouri, dar care încă nu are acceptul medicilor pentru a evolua pentru noua sa echipă. Udine a remizat la Chievo în etapa trecută, 0-0, într-un meci în care a șutat o singură dată pe spațiul porții adverse. La Firenze însă Udine nu a reușit să scoată vreun punct în ultimele 9 meciuri.

Recomandăm 1 solist la cote minime de 1.65 și miză 5/10.

[subtitle] Liga 1 [/subtitle]

FC Botoșani vs. CSU Craiova, ora 18:00

E un meci care ar putea să nu se mai dispute în cele din urmă. În Moldova a nins mult în această perioadă, astfel că gazonul este impracticabil, iar o decizie în privința amânării meciului se va lua vineri, la ora 17:00. În orice condiții, am putea avea o situație similară cu cea de la ASA-Pandurii, când gazonul a fost acoperit de gheață. Nu recomandăm să pariați pe astfel de partide, în care diferența de valoare ar putea să nu conteze. NO BET!

Gaz Metan Mediaș vs. CFR Cluj, ora 20:30

Orice meci pentru CFR Cluj este ca o finală în tentativa de a prinde play-off-ul. Deplasarea de la Mediaș se anunță însă grea, în condițiile în care nu a câștigat acolo niciodată în istorie. Clujenii nu-l vor avea nici pe Ciprian Deac, autorul golului din remiza cu FCSB, care a văzut cartonașul roșu.

Medieșenii vin după 1-1 la Timișoara, însă pierderea lui Llulaku atârnă greu. Locul de play-off nu este încă asigurat, dar cu o victorie prezența în 1-6 este rezolvată în mare măsură. Vom vedea la lucru două din defensivele solide ale campionatului, cu 22,  respectiv 21 de goluri primite.

Mizăm 4/10 pe sub 2.5 goluri marcate în meci la cote minime de 1.60.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.