Flash Tips 10 februarie 2017: Cinci pronosticuri cu cote atractive pentru vineri!

0

Astăzi se dă startul unui final de săptămână cu mult fotbal și care ne poate aduce un profit considerabil. Avem cinci partide programate vineri, pe care echipa noastră le-a analizat atent și pentru care vă oferă sugestii interesante de pronosticuri.

Bordeaux vs. PSG, Ligue 1, ora 21:45

PSG continuă cursa de urmărire a lui Monaco în Ligue 1, dar are în față o deplasare dificilă, la Bordeaux, o grupare în formă.

Bordeaux traversează o perioadă foarte bună de la reluarea campionatului și a ajuns pe locul 6. Băieții lui Gourvennec pot spera chiar la un loc în Europa după victoria clară de la Caen, 4-0, fiind la doar patru puncte de Lyon în clasament. În schimb, PSG vine după un succes obținut greu, 2-1 cu Lille, în care Lucas Moura a marcat în prelungiri. Defensiva parizienilor a cedat, de altfel, în ultimele trei partide din campionat.

Mizăm 5/10 pe goluri marcate în ambele porți la cote minime de 1.85.

Mainz vs. Augsburg, Bundesliga, ora 21:30

Se anunță o încleștare pe muchie de cuțit, având în vedere că ambele echipe se află în partea de jos a clasamentului, iar situația în privința evitării retrogradării nu este clară.

Mainz a coborât până pe 13 în clasament, iar după etapa trecut avantajul față de locul 16 a rămas de doar șase puncte. Înfrângerea de la Hoffenheim este usturătoare, în condițiile în care a fost a primit gol repede, în minutul 5, și nu a reușit să expedieze decât două șuturi pe spațiul porții adverse.

Augsburg merge bine și s-a liniștit puțin după ultimele două victorii, 2-1 cu Wolfsburg și 3-2 cu Bremen, ambele implicate în lupta pentru salvare. Succesul cu Werder este cu atât mai prețios cu cât a venit în final, în minutele 79 și 90+4.

A fost 3-1 pentru Mainz în tur, însă unul din artizanii victoriei, Malli, cu un gol și o pasă de gol, a părăsit echipa între timp.

Recomandăm cote minime de 1.70 pentru PSF X și miză 4/10.

Napoli vs. Genoa, Serie A, ora 21:45

Napoli a trecut repede peste semieșecul cu Palermo și s-a revanșat în fața fanilor cu un 7-1 la Bologna. Între timp însă, distanța dintre Napoli și Juve s-a mărit la nouă lungimi în clasament, după ce liderul a câștigat restanța de la Crotone. Mertens și Hamsik au marcat câte un hattrick în poarta celor de la Bologna.

Genoa trece printr-o perioadă foarte slabă. Înfrângerea cu Sassuolo de pe teren propriu a coborât-o până pe poziția a 16-a, însă chiar și așa emoțiile în privința retrogradării sunt reduse. Sunt însă opt meciuri fără victorie în toate competițiile, dintre care șase sunt pierdute.

Recomandăm cote minime de 1.95 pentru Napoli -1.5 HA și miză 4/10.

ASA Târgu Mureș vs. Poli Timișoara, Liga 1, ora 20:00

Meciul are loc la Cluj, deoarece pe arena Trans Sil gazonul este înghețat și impracticabil. Sunt două echipe cu șanse reduse de a evita retrogradarea, însă Poli arată poate ceva mai bine pe hârtie.

ASA a pierdut la Astra, 0-1, dar a arătat că poate fi și periculoasă. Băieții lui Ilie Stan și-au arătat însă limitele când au trebuit să construiască și foarte probabil exprimarea nu se poate schimba de la o săptămână la alta.

Poli în schimb vine după un 1-1 cu Gaz Metan, în care a condus cu 1-0 prin golul lui Doman. Ionuț Popa are însă ceva probleme de efectiv, în condițiile în care Scutaru, Mailat și Poparadu sunt accidentați, iar Doman și Șeroni suspendați. Ultimii doi au fost titulari în primul joc al anului și vor fi înlocuiți cu Novak și Popovici, cel mai probabil.

Recomandăm cote minime de 1.60 pentru sub 2.5 goluri marcate și miză 5/10.

Espanyol vs. Real Sociedad, La Liga, ora 21:45

Avem toate premizele unei partide foarte interesante la Barcelona, între Espanyol și Sociedad, două din trupele frumoase ale campionatului.

Gazdele au legat trei victorii consecutive și au ajuns pe locul 8, la doar trei lungimi de poziția ce asigură prezența în Europa League. Pe teren propriu nu a mai pierdut din luna septembrie, de la acel 0-2 cu Celta și a marcat 12 goluri în ultimele cinci dispute. Pablo Piatti va lipsi însă, accidentat, cel care a marcat golul victoriei etapa trecută la Malaga.

Bascii pot trece peste Atletico, cel puțin pentru 48 de ore, în clasament în cazul unui succes. Sociedad a învins pe Osasuna runda trecută, 3-2, un succes de moral după înfrângerile cu Barcelona și Real, din Cupă și La Liga. Inigo Martinez revine în primul 11, suspendat pentru ultimul meci.

Ultimul meci direct de la Barcelona a fost câștigat clar de Sociedad, scor 5-0. Astăzi, mergem pe goluri marcate în ambele porți la cote minime de 1.85 și miză 4/10.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.