Biletul Zilei: încheiem săptămâna cu un nou câștig?

0

Ultima zi din săptămână oferă noi oportunități pariorilor, iar noi suntem la datorie cu sfaturi și analize pentru cei care caută informații și țin cont și de alte păreri decât propria intuiție. Este în gena pariorului să simtă că decizia finală îi aparține, știm asta, dar o mânuță de ajutor nu strică niciodată, mai ales dacă informațiile furnizate sunt de calitate și argumentele solide 🙂

FC Copenhaga nu a pierdut pe propriul teren niciun meci din ultimele 41 disputate, asta da performanță (!), iar în prima partidă din campionat din acest an primește vizita lui Brondby, echipă clasată pe locul secund. După plecarea lui Delaney la Bremen, Andreas Cornelius face pereche în ofensivă cu paraguayanul Santander, susținuți pe flancuri de Jensen și marocanul Toutouh, ultimul fiind și marcator în victoria de joi de la Ludogorets. Nu par momentul întreruperii perioadei impresionante de invincibilitate pe propriul teren.

Poate fi săptămâna perfectă pentru PSG, care după ce a șters pe jos cu „extratereștii” Barcelonei, poate recupera două puncte prețioase din diferența față de liderul Monaco, profitând de remiza elevilor lui Jardim la Bastia. Cu o victorie foarte probabilă azi, PSG se apropie la un singur punct. Pentru a crește puțin valoarea mizei seleției noastre, vom adăuga o condiție suplimentară fundamentată pe faptul că PSG a marcat minim 2 goluri în ultimele 9 dispute directe de pe Parc de Princes împotriva lui Toulouse, pe care le-a și câștigat.

Creștem puțin gradul de risc asumat cu ultima selecție, partida dintre Valencia și Bilbao de pe Mestalla fiind una care ne-a atras atenția din punct de vedere al valorii cotei primite, cu mult peste ceea ce așteptam din partea bookmakerilor. Cu Simone Zaza atacant de careu susținut de proaspătul adus de la Celta Vigo, Orellana, pe flancul drept și campionul european Nani pe stânga, Valencia are potențial ofensiv decent pentru poziția pe care o ocupă în La Liga, însă nu același lucru îl putem spune despre defensiva „liliecilor” care va avea de dat un examen dificil în fața unor adversari precum Inaki Williams, Aduriz și Ituraspe. S-au marcat minim 3 goluri în ultimele 4 meciuri ale lui Bilbao, la fel ca în ultimele 3 partide de acasă ale Valenciei.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Danemarca Fotbal Super Liga FC Copenhaga vs. Brondby 1x 1.22 0-0 Da
 Franta Fotbal Ligue 1 PSG vs. Toulouse 1 & peste 1,5 goluri 1.38 0-0 Nu
 Spania Fotbal La Liga Valencia vs. Bilbao ambele marchează 1.73 2-0 Nu
COTĂ FINALĂ: 2.91MIZĂ (unități): 6/10 Nu

  *valoarea cotelor a fost selectată din oferta Betano.com

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

foto: worldfootball.net

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.