Flash Tips: 19 analize și recomandări pentru duminică

0

Săptămâna se termină cu dueluri interesante în marile campionate ale Europei, iar echipa noastră v-a pregătit nu mai puțin de 19 analize și recomandări de pariere pentru meciurile de astăzi. Duelul serii se dă pe San Siro, acolo unde AC Milan primește vizita lui Fiorentina. Un meci interesant ne așteaptă și în Liga 1, liderul Viiotrul deplasându-se la Giurgiu.

 [subtitle] Franța [/subtitle]

Bordeaux vs. Guingamp, ora 16:00

Se poate spune că cele două echipe se află în luptă directă pentru un loc în Europa la finalul sezonului, dar șansele sunt doar teoretice. Teoretice pentru că până acum ambele echipe s-au dovedit a fi destul de inconstante, iar Guingamp se poate lăuda cu prestații solide doar pe teren propriu.

Ambele echipe au avut meciuri grele în runda trecută, pe teren propriu, iar prestațiile au fost diametral opuse: Bordeaux a pierdut 0-3 cu PSG, iar Guingamp a învins pe Lyon cu 2-1.

Pentru noi este un meci de PSF X la cote minime 1.75 și miză 4/10.

Lyon vs. Dijon, ora 18:00

Lyon e departe de locul 3, ce duce în Liga Campionilor, astfel că s-ar putea să se concentreze mai mult pe Europa League – în cazul în care vor câștiga competiția își vor asigura prezența în CL. Cursa pentru trofeu a fost începută joi, la Alkmaar, iar Lyon s-a descurcat perfect: 4-1, iar Lacazette a marcat de două ori. Dijon a luat o gură de oxigen etapa trecută prin victorie cu 2-0 în fața lui Caen și a urcat pentru moment pe locul 13. Lupta pentru evitarea retrogradării este însă departe de a fi încheiată însă.

Mizăm 3/10 pe sub 2.5 goluri la minim 2.65.

Montpellier vs. St. Etienne, ora 18:00

Fosta campioană nu se regăsește nici în acest sezon și are emoții în privința supraviețuirii. Misiunea de duminică nu se anunță deloc facilă, în condițiile în care are în față una din echipele foarte dificile ale campionatului, Saint Etienne, dar care vine după un meci foarte solicitant pe Old Trafford. Așadar, oaspeții au un mare minus din punct de vedere fizic, având în vedere că joi seară a disputat un meci cu Manchester, 0-3, dar pot profita chiar și așa de defensiva slabă a gazdelor: 42 de goluri încasate până acum.

Recomandăm goluri în ambele porți la minim 1.85 și miză 4/10.

PSG vs. Toulouse, ora 22:00

PSG și-a betonat moralul după succesul fantastic cu 4-0 în fața Barcelonei de la începutul săptămânii trecute și are o șansă mare de a se apropia de liderul Monaco la un singur punct, după ce acesta a remizat vineri cu Bastia, 1-1. Toulouse traversează însă și ea o perioadă bună, după ce a scos șapte puncte din ultimele trei întâlniri și a marcat nu mai puțin de nouă goluri, e drept însă doar în fața unor echipe mai slab clasate. Poate fi momentul revanșei pentru parizieni, care au pierdut în tur cu 2-0.

O victorie 4-0 cu Barcelona te poate motiva la maxim pe viitor sau te poate relaxa. NO BET pentru noi!

[subtitle] Germania, Bundesliga [/subtitle]

Borussia Monchengladbach vs. RB Leipzig, ora 16:30

Înfrângerea cu Fiorentina de joi este oarecum nemeritată pentru Gladbach, care a dominat meciul în totalitate și neșansa a făcut ca rezultatul să nu fie unul pozitiv. Băieții Dieter Hecking nu evoluează deloc rău, vin după trei victorii consecutive în Bundesliga cu care au urcat pe locul 10. Leizpig în schimb a ajuns la trei înfrângeri în cinci partide și visul frumos, titlul, pare a fi tot mai departe. Distanța față de Bayern se poate micșora la cinci lungimi însă în cazul unui succes, după ce bavarezii au remizat cu șansă la Hertha, 1-1.

Mergem pe goluri în ambele porți la minim 1.75 și miză 4/10.

FC Koln vs. Schalke, ora 18:30

Schalke încă are emoții în acest sezon în Bundesliga, pentru că în Europa League îi merge chiar bine: victorie cu 3-0 la Salonic în fața lui PAOK și calificare deja rezolvată în optimi. Deplasarea de la Koln nu este deloc una facilă, în condițiile în care „țapii” se luptă pentru un loc în Europa și aceștia pot urca chipar pe locul 5 cu o victorie, după ce Frankfurt a pierdut și Hertha a remizat, în partide de sâmbătă. A fost 3-1 pentru Koln în tur.

PSF 1 ni se pare un bet realizabil, la minim 2.10 și miză 3/10.

[subtitle] Italia, Serie A [/subtitle]

Bologna vs. Inter, ora 13:30

Forma bună a lui Inter continuă, în ciuda înfrângerii cu Juventus din urmă cu două etape. Totuși, milanezii au probleme de efectiv înaintea acestui duel, în condițiile în care Brozovic este accidentat, iar Icardi și Kondogbia sunt suspendați. Doar că nici gazdele nu au patru jucători importanți, Gastaldello, Mirante, Maietto și Destro, din diferite motive. Inter a câștigat 9 din 11 meciuri disputate la Bologna în istoria recentă.

Mizăm 4/10 pe victoria lui Inter, la minim 1.85!

Pescara vs. Genoa, ora 16:00

Maurizio Oddo și-a încheiat mandatul la Pescara și se vorbește despre revenirea lui Zdenek Zeman pe banca tehnică. Pescara este într-o situație însă infernală, având în vedere că cele 9 puncte strânse până acum sunt infime pentru a spera la rămânerea în Serie A. Genoa e lipsită de emoții, dar nu traversează nici ea o perioadă prea bună: 9 meciuri fără victorie, dintre care 7 sunt înfrângeri! Defensiva lui Pescara a primit 11 goluri în ultimele două partide.

Recomandăm goluri în ambele porți la cote minime de 1.55 și miză 6/10.

Sampdoria vs. Cagliari, ora 16:00

Cagliari a devenit o echipă mai puțin atractivă în ultima perioadă, în condițiile în care 6 din ultimele 7 partide au avut mai puțin de 2.5 goluri marcate. Gruparea din Sardinia joacă însă slab pe teren străin în ultima perioadă, nereușind să marcheze în ultimele patru astfel de meciuri. Sampdoria are avantajul moral înaintea disputei de duminică, după ce a câștigat ultimele trei partide directe disputate pe teren propriu, 1-0, 2-0 și 3-0. Gazdele acestui meci vin totodată după trei victorii consecutive, cu Roma, Milan și Bologna.

Forma bună a lui Sampdoria poate continua: 1 solist la minim 1.70 și miză 6/10.

Udinese vs. Sassuolo, ora 16:00

Avem cifre interesante înaintea acestui duel, care ne pun serios în dubii în privința unui pronostic. Udinese nu a marcat în cinci din ultimele șapte partide din Serie A, în timp ce în fața lui Sassuolo nu a simțit gustul victoriei din martie 2014. Poate fi însă un meci foarte echilibrat, între două vecine de clasament, așa cum au fost de altfel toate meciurile directe din istorie, în Serie A: victorii la limită sau remize.

Mizăm 5/10 pe goluri în ambele porți la minim 1.75!

Chievo vs. Napoli, ora 16:00

Înfrângerea de la Madrid, 1-3 cu Real, din Liga Campionilor nu ar trebui să zdruncine prea tare moralul echipei, având în vedere că spaniolii se luptă pentru trofeu. Napoli a avut însă 1-0 pe Bernabeu, fapt ce arată că poate desface orice defensivă în acest moment. Vestea cea importantă pentru napoletani este că Milik a revenit pe terenul de joc după accidentarea gravă la genunchi, iar la Chievo ar putea evolua ceva mai mult. Chievo merge bine însă în ultima perioadă, a ajuns la șapte puncte în trei partide, 1-0 cu Lazio, 0-0 cu Udinese și 3-1 cu Sassuolo.

Mizăm 4/10 pe Chievo +1.5 goluri HA la mimim 1.55.

AS Roma vs. Torino, ora 16:00

Roma vine după un 4-0 elocvent la Villarreal, iar calificarea în optimile Europa League pare a fi asigurată. Așadar, toată concentrarea poate fi canalizată asupra Serie A acum, iar Torino este o trupă redutabilă, care necesită o atenție sporită. Oaspeții acestui duel, chiar dacă se află pe locul 9, aveau aspirații mari în start de sezon și pot pune probleme într-o zi bună. Ofensiva torinezilor nu este de neglijat (45 de goluri în acest sezon), iar din acest punct de vedere am putea avea un meci foarte deschis.

Mizăm 4/10 pe GG3+ la cote minime de 1.85.

 AC Milan vs. Fiorentina, ora 21:45

E un meci decisiv pentru ambele echipe, în încercarea de a rămâne în cursa pentru Europa. Fiorentina are însă dezavantajul de a fi jucat joi în Germania, la Monchengladbach, un meci foarte dificil în Europa League, câștigat însă cu 1-0. A fost, de altfel, al doilea meci consecutiv pentru violeți în care nu au primit gol. Milan îi va avea din nou la dispoziție pe Gabriel Paletta și Juraj Kucka, ambii suspendați în deplasarea de la Lazio din etapa trecută. În tur a fost 0-0 pe Artemio Franchi, un scenariu puțin probabil, dar nu de neglijat.

PSF X la minim 1.90 este recomandarea noastră și miză 4/10.

[subtitle] România, Liga 1 [/subtitle]

Pandurii Târgu Jiu vs. Concordia Chiajna, ora 17:30

Chiajna vine după o victorie mare, 2-1 cu Dinamo, în urma unui meci urât însă. Ilfovenii au marcat din două faze fixe în poarta „câinilor”, i-au pierdut pentru acest meci pe Bărboianu și Cristescu, suspendați, și rămâne de văzut cum vor reacționa în momentul în care vor fi nevoiți să atace. Pandurii este o echipă modestă, ce pare condamnată la retrogradare, iar din acest punct de vedere meciul este foarte important.

Mergem pe sub 2.5 goluri marcate la minim 1.55 și miză 6/10.

Astra Giurgiu vs. FC Viitorul, ora 20:30

Pare un meci mult mai important pentru Astra decât pentru Viitorul. Giurgiuvenii stau la mâna lor pentru a merge în play-off, iar cu trei puncte în fața liderului locul 6 ar fi și mai accesibil. Astra nu are probleme de lot înaintea acestui duel, dar vine după un solicitant 2-2 cu Genk în Europa League, pe propriul teren. Nici Gheorghe Hagi nu are noutăți pentru acest meci, în condițiile în care Rădoi este suspendat de mai mult timp, iar Nimely nu a evoluat deloc până acum.

Mergem pe goluri în ambele porți la minim 1.85 și miză 5/10.

[subtitle] Spania, La Liga [/subtitle]

Real Sociedad vs. Villarreal, ora 13:00

Pe Anoeta este meciul etapei, între două echipe aflate în luptă directă pentru calificarea în Ligă. Doar că bascii traversează o perioadă mult mai bună decât oaspeții de duminică și au și avantajul moral după victoria din Cupă. Villarreal a pierdut lamentabil cu Roma, 0-4 în Europa League joi, într-un meci în care totuși și-a creat destul de multe ocazii de gol. E posibil să avem un meci deschis, între două formații ce practică un fotbal ofensiv.

Mergem pe PSF 1 la 1.65 și miză 6/10.

Valencia vs. Athletic Bilbao, ora 17:15

Valencia este cotată favorită, în ciuda parcursului slab în general din acest sezon. „Liliecii” încă nu și-au asigurat liniștea în acest sezon, iar dezamăgirea este din ce în ce mai mare dacă ne raportăm la rezultatele recente: 1-3 cu Las Palmas sau 0-4 cu Eibar. Bilbao este în zona de sus, este și în acest an o nucă foarte tare și vine după un succes important, 3-2 cu Apoel Nicosia, în Europa League. În tur a fost 2-1 pentru Bilbao, iar Aduriz semna o dublă pentru basci.

Recomandăm goluri în ambele porți la minim 1.70 și încredere 5/10.

Celta Vigo vs. Osasuna, ora 19:30

Șansele Osasunei de a rămâne în La Liga scad pe măsură ce timpul se scurge. Jocul nu este deloc dătător de speranțe, iar deplasarea de la Celta Vigo pare a fi infernală. Totuși, gruparea din Pamplona a arătat că poate practica un fotbal frumos, în ciuda rezultatelor negative: 3 goluri cu Sevilla, 2 cu Sociedad și gol pe Bernabeu, cu Real.

Celta merge bine pe teren propriu, unde a adunat 21 de puncte și unde doar Sevilla, Atletico și, surprinzător, Leganes s-au impus. Gazdele de duminică ar putea avea însă probleme fizice, după meciul din Europa League de joi cu Shakhtar, pierdut 0-1.

Recomandăm peste 2.5 goluri la minim 1.75 și miză 6/10.

Barcelona vs. Leganes, ora 21:45

Vom vedea probabil o formație foarte determinată a Barcelonei, care trebuie să șteargă cât mai repede imaginea de la Paris, unde a pierdut 0-4. Meciul are miză, cu atât mai mult cu cât Real a trecut de Espanyol și s-a desprins la patru puncte, dar și cu un meci mai puțin disputat. Leganes nu are motive prea mari să spere la un rezultat pozitiv pe Camp Nou, în condițiile în care catalanii au câștigat ultimele trei partide din campionat la minim trei goluri.

Mergem pe Barcelona -2.5 HA la cote minime de 1.70 și miză 6/10.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.