Biletul Zilei: cota 2.00 pentru o sâmbătă cu multe capcane!

0

În timp ce majoritatea tipserilor din România „s-au fript” ieri cu Monaco, Biletul Zilei propus de echipa noastră a fost câștigător la mize mari, semn că fără nicio emoție, confidence-rate-ul acordat ne-a răsplătit așteptările. Meciurile de azi pot întinde multe capcane, drept pentru care echipa noastră a avut mult de scotocit pentru a propune o variantă cât mai ok din punct de vedere al șanselor de reușită reale.

Lorient dispută un meci greu pe propriul teren în fața revelației Nice, jumătate din echipele din Ligue 1 se luptă pentru evitarea retrogradării fiind despărțite de doar 5 puncte, orice punct poate fi vital. Din acest motiv nu vom miza pe rezultatul final al partidei, chiar dacă Nice intră în meci ca favorită. Ceea ce ne atrage atenția este faptul că Lorient a primit gol în fiecare din ultimele 9 meciuri disputate acasă și în 19 din ultimele 20 de emciuri disputate în toate competițiile, fiind pe ultimul loc în ceea ce privește un clasament al defensivelor din Ligue 1, cu tolba plină de goluri, 51 încasate în 25 de meciuri, iar când punem la socoteală și faptul că în această partidă va avea de înfruntat cel de-al 4-lea atac din Ligue 1 cu o medie de 1,64 goluri marcate pe meci, cota selectată prezintă valoare în raport cu șansele de reușită reflectate!

Cardiff City primește vizita lui Rotherham în etapa cu numărul 32 din Championship, iar gazdele vin după două succese răsunătoare în două deplasări consecutive, pe terenuri unde se pleacă rar cu puncte: la Leeds și la Derby. Rotherham e lingura de lemn din Championship și diferența față de penultimul loc e destul de mare, astfel că pare condamnată la retrogradare. Dacă mai punem la socoteală și faptul că oaspeții au o medie de 2.7 goluri încasate per meci în cele 16 deplasări din acest sezon, în urma cărora au acumulat o zestre de un singur punct, avem un pronostic de încredere. De la gazde lipsesc fundașii Ecuele-Manga și Lee Paltier, dar atacantul Rickie Lambert poate reveni în primul 11 după o problemă suferită la spate. La oaspeți nu pot evolua Semi Ayayi și Tom Adeyemi, ambii împrumutați chiar de la Cardiff, iar top-scorer-ul Danny Ward este incert.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Franta Fotbal Ligue 1 Lorient vs. Nice Nice marchează 1.30 0-1 Da
 Anglia Fotbal Championship Cardiff vs. Rotherham 1 1.54 5-0 Da
COTĂ FINALĂ: 2.00MIZĂ (unități):9/10

  *valoarea cotelor este disponibilă la valori aproximativ egale în oferta tuturor bookmakerilor

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

foto: worldfootball.net

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.