Flash Tips: 19 analize și recomandări pentru sâmbătă

0

Avem parte de o sâmbătă plină de evenimente numai bune de pariat, astfel că echipa noastră a pregătit, așa cum v-am obișnuit, analize și recomandări pentru toate meciurile din cele mai importante campionate ale Europei. În Liga 1, duelul rundei este fără dubii cel de la Severin dintre CSU Craiova și FCSB, duel care se anunță foarte interesant în economia punctelor acumulate pentru Play-off.

[subtitle] Franța, Ligue 1 [/subtitle]

Marseille vs. Rennes, ora 18:00

Marseille a ratat o șansă bună de a se apropia de Lyon în clasament, echipă aflată pe loc de Europa League în acest moment. OM are de altfel probleme în deplasare, pentru că pe teren propriu încă este o forță: 8 victorii și 3 remize în cele 11 partide și doar Monaco a reușit să se impună pe Stade Velodrome. Rennes în schimb este tot mai departe de Europa, având în vedere că este fără victorie în acest an în Ligue 1, unde a ajuns la cinci remize consecutive și nouă meciuri fără victorie! Yoann Gourcuff va absenta de la oaspeți, o piesă importantă.

Recomandăm NO BET!

Angers vs. Nancy, ora 21:00

Ambele echipe au de tras mult până să-și asigure liniștea. Angers pare însă într-o formă ușor mai bună, în condițiile în care a scos șapte puncte din ultimele patru etape. Băieții lui Stéphane Moulin au în față însă echipa cu cea mai slabă ofensivă din prima ligă și care, deși are un golaveraj de 6-18, a adus 11 puncte de pe teren străin. Ambele echipe au ceva probleme de efectiv înaintea duelului foarte important de pe Stade Jean-Bouin.

Mergem pe sub 2.25 goluri marcate la cote minime de 1.65 și miză 4/10.

Metz vs. Nantes, ora 21:00

Își continuă Metz parcursul fantastic de pe teren propriu din Ligue 1? Cert este că cele trei victorii consecutive de pe teren propriu au urcat-o pe locul 16, la două lungimi peste Caen, aflată pe loc retrogradabil. Nantes a luat o gură de oxigen după 3-2 cu Marseille, într-o dispută în care a marcat de două ori în primele 20 de minute ale întâlnirii. Gazdele acestei dispute au însă două absențe importante, Milan Biševac și Kevin Lejeune.

Mizăm 5/10 pe 1X pauză 1X final la cote minime de 1.70.

Caen vs. Lille, ora 21:00

E un alt meci din zona de jos a clasamentului, foarte important în ecuația evitării retrogradării. Cele două echipe sunt vecine în clasament înaintea acestei dispute și vin după rezultate negative. E greu de spus pe umerii cărei echipe presiunea este mai mare, cert este că o victorie ar fi o adevărată gură de oxigen pentru oricine ar câștiga. Ambele echipe au însă probleme de efectiv înaintea disputei, iar cele de la Lille par a fi mult mai importante. În tur a fost 4-2 pentru Lille.

Mizăm 4/10 pe over 2 goluri HA la cote minime de 1.70!

Lorient vs. Nice, ora 21:00

Nice pierde teren față de Monaco și PSG și foarte probabil nu se poate implica în lupta pentru titlu. Rămâne însă o trupă solidă, care poate câștiga la Lorient, ultima clasată, într-o zi bună. Oaspeții ar putea evolua însă fără Mario Balotelli, care este răcit, iar forma din deplasare nu este deloc bună: patru remize și trei înfrângeri, în toate competițiile. Pentru Lorient este un meci foarte important având în vedere situația din clasament și are un avantaj moral după victoria din Cupă, 2-1, de la începutul anului.

Mergem pe X2&peste 1.5 goluri la cote minime de 1.75 și miză 5/10.

[subtitle] Germania, Bundesliga [/subtitle]

Borussia Dortmund vs. Wolfsburg, ora 16:30

Dortmund a avut o perioadă dificilă, deși părea pe drumul cel bun. După 1-0 cu Leipzig a urmat înfrângerea 1-2 cu Darmstadt și eșecul din Liga Campionilor de la Lisabona, 0-1 cu Benfica, iar disputa cu Wolfsburg a devenit foarte importantă. E clar că BVB nu mai poate spera la primele două locuri, dar prezența în Ligă în sezonul viitor este pusă în pericol. Pe de altă parte, Wolfsburg are și ea nevoie de puncte, chiar dacă a câștigat runda trecută și s-a desprins de Werder la șase lungimi. A fost spectacol în precedentele două meciuri directe, de fiecare dată 5-1 pentru BVB.

Recomandăm 1&peste 2.5 goluri la minim 1.95 și miză 4/10!

Frankfurt vs. Ingolstadt, ora 16:30

Frankfurt a suferit o corecție severă la Leverkusen etapa trecută, dar a rămas pe locul al treilea după ce toate contracandidatele la locul 3 au pierdut și ele. Chiar și după acel 0-3, Frankfurt are cea mai bună apărare din Bundesliga, după Bayern, și va fi greu pentru Ingolstadt să desfacă acea defensivă în condițiile penultima clasată găsește greu drumul către gol. E al treilea meci direct dintre cele două echipe din acest sezon, după ce Frankfurt s-a impus până acum de două ori, 2-0 în tur și 1-0 în Cupă, după prelungiri.

Mizăm 6/10 pe Frankfurt HA 0 la cote minime de 1.50, ceea ce înseamnă că la egalitate se returnează integral miza!

Hertha vs. Bayern, ora 16:30

Bayern și-a asigurat practic calificarea în sferturile Ligii și este foarte aproape de un nou titlu după ce Leipzig s-a încurcat cu Hamburg etapa trecut. Practic, Bayern defilează pe toate planurile, iar deplasarea de la Berlin se poate numi facilă dacă luăm în calcul rezultatele directe. Bavarezii au câștigat ultimele 11 meciuri directe cu Herta, iar ultima victorie a echipei din capitală datează din 2009, un 2-1 obținut printr-o dublă a lui Voronin. Mai mult, Bayern nu a primit gol în ultimele cinci meciuri directe cu Hertha!

Recomandăm NO BET, cotele nefiind avantajoase pentru victoria lui Bayern!

Hoffenheim vs. Darmstadt, ora 16:30

Hoffe a suferit a doua înfrângere a sezonului în deplasarea de la Wolfsburg, dar este un rezultat care nu afectează așa de mult pe trupa lui Julian Nagelsmann, pentru că, așa cum am mai spus și mai sus, toate echipele implicate în lupta pentru locul 3 au pierdut. Darmstadt vine în schimb după un succes mare, 2-1 cu BVB acasă, într-un meci foarte bun. A fost primul succes după 12 meciuri în care nu a simțit golul victoriei, iar diferența până la locul de baraj s-a micșorat la șase puncte.

Mizăm 5/10 pe 1&peste 1.5 goluri la cote minime de 1.65!

Mainz vs. Werder Bremen, ora 16:30

Werder e într-o situație din ce în ce mai grea. A patra înfrângere la rând în Bundesliga a adus-o pe loc de baraj, la un singur punct de locul care duce în 2.Bundesliga, iar semnalele nu sunt deloc îmbucurătoare. Cele 42 de goluri primite reprezintă o cifră alarmantă, iar Mainz a demonstrat că poate profita de o apărare nesigură. 2-0 cu Augsburg în runda trecută i-a asigurat liniștea în foarte mare măsură în acest sezon, chiar dacă așteptările erau poate ceva mai mari.

Mergem pe over 2.5 goluri la cote minime de 1.70 și miză 4/10!

Hamburg vs. Freiburg, ora 19:00

Am putea spune că Hamburg are prima șansă înaintea acestui duel, după evoluțiile încântătoare din ultima perioadă: 1-0 cu Leverkusen și 3-0 cu Leipzig, în deplasare, fac ca HSV să urce pe 15, peste locurile fierbinți. Trebuie spus însă că Freiburg este o echipă imprevizibilă, cu fluctuații destul de mari. Pe teren străin nu merge însă la fel de bine ca și acasă, fapt ce întărește senzația că HSV poate fi considerată favorită. Pascal Stenzel  lipsește de la oaspeți, titular în mod normal în defensivă.

Mizăm 4/10 pe PSF 1 la minim 1.75!

[subtitle] Italia, Serie A [/subtitle]

Atalanta vs. Crotone, ora 19:00

Atalanta a confirmat încă o dată cât de periculoasă este în acest sezon. Gruaprea din Bergamo s-a impus la Palermo cu 3-1 și a urcat peste Lazio în clasament, fiind în prezent pe locul 5, într-o postură foarte bună pentru o prezență mult dorită în Europa League. Duelul cu Crotone pare a fi la îndemâna lui Atalanta, în condițiile în care oaspeții acestei partide se află pe penultimul loc, la nouă puncte sub Empoli, și cu o serie de trei înfrângeri consecutive. Marcus Rohden (Crotone) este singurul absent al partidei, dacă nu-l punem la socoteală pe Abdoulay Konko (Atalanta), accidentat de mai multă vreme.

Mizăm 3/10 pe 1 pauză, 1 final la cote minime de 1.75!

Empoli vs. Lazio, ora 21:45

Lazio este în pericol de a rata încă o dată prezența în Liga Campionilor după rezultatele din ultima perioadă. O singură victorie în ultimele patru meciuri fac ca romanii să coboare pe locul 6, la șapte puncte de Napoli. Mai mult, am putea spune că și accesul în Europa League este pus în pericol serios de Atalanta. Așadar, victoria la Empoli este singura opțiune a lui Lazio, dar misiunea nu va fi deloc simplă. Gazdele acestei dispute au opt puncte peste Palermo și s-ar putea distanța decisiv față de locurile ce duc în Serie B în cazul unui succes. Forma lui Empoli de acasă din ultima perioadă este foarte bună, cu trei victorii și o remiză!

Mergem pe 2 solist la minim 1.70 și miză 4/10!

[subtitle] România, Liga 1 [/subtitle]

FC Voluntari vs. Gaz Metan Mediaș, ora 14:00

Cine s-ar fi așteptat ca Voluntariul să plece neînvinsă de pe terenul lui FCSB după ce pierduse categoric la Severin, 0-5? Cert este că remiza 2-2 este un mare plus din punct de vedere moral, deși ilfovenii au condus cu 2-1 în minutul 85 al disputei. E clar că miza rămâne evitarea barajului, pentru că Poli și ASA vor lua probabil direct drumul ligii secunde. Gaz Metan a primit o veste bună partea comisiilor, depunctarea dictată de FRF a fost anulată. Astfel, băieții lui Pustai nu prea mai pot rata prezența în play-off, iar liniștea s-a așezat din nou asupra grupării din Mediaș. E clar însă că ardelenii suferă după plecările lui Llullaku și Axente. Maftei va lipsi de la gazde, suspendat.

Mizăm 3/10 pe 1X&sub 2.5 goluri marcate în meci la cote minime de 2.20.

CSU Craiova vs. FCSB, ora 20:00

Se anunță un meci foarte încins la Severin, între două echipe aflate în luptă directă pentru titlu. Oltenii vin însă după un 0-1 la Botoșani și au pierdut contactul cu Viitorul, fiind acum la opt puncte în urma liderului, însă nici FCSB nu stă prea bine: două remize, 1-1 cu CFR și 2-2 cu Voluntari și șase puncte de recuperat față de constănțeni. Marele plus al bucureștenilor constă în revenirea lui Denis Alibec ca titular, suspendat în etapa trecută. În schimb, Pintilii poate absenta, ușor accidentat. Există însă două detalii importante înaintea acestui duel: Craiova nu a câștigat niciodată în Liga 1 în fața lui FCSB, dar până acum în acest sezon doar Astra s-a impus pe terenul oltenilor.

Recomandăm PSF X la cote minime de 1.60 și miză 4/10!

[subtitle] Spania, La Liga [/subtitle]

Gijon vs. Atletico Madrid, ora 14:00

Deși are în față un meci important în Liga Campionilor, Atletico nu își permite să trateze superficial deplasarea de la Gijon. Locul patru este amenințat de Sociedad, care se află la un singur punct de trupa lui Simeone în clasament. Doar că Atletico pare să-și fi revenit în ultima vreme, iar remizele cu Alaves și Bilbao din deplasare nu pot fi considerate chiar rezultate negative. În schimb, orice alt rezultat în afara victoriei la Gijon poate fi considerat un eșec, pentru că gazdele partidei de sâmbătă se află abia pe locul 18, în luptă pentru evitarea retrogradării. Diego Marino și Carlos Carmona lipsesc de la gazde, în timp ce Simeone probabil nu-i va forța pe Oblak, Tiago și Godin și îi va menaja pentru duelul cu Leverkusen. De asemenea, Juanfran are probleme fizice și va fi titualizat în locul lui Vrsaljko.

Mizăm 4/10 pe 2&peste 1.5 goluri la cote minime de 1.90.

Real Madrid vs. Espanyol, ora 17:15

Defensiva lui Real Madrid a început să cedeze tot mai des, iar în ultimele opt meciuri doar Sociedad nu a marcat în poarta trupei lui Zidane. Madrilenii domină însă întrecerea internă, chiar dacă au un singur punct peste Barcelona, pentru că au și două meciuri mai puțin disputate. 3-1 cu Napoli la mijlocul săptămânii arată încă o dată cât de tare este Real în acest sezon în plan ofensiv chiar și fără Bale, accidentat. Toni Kroos va reveni în linia de mijloc, după ce a fot suspendat etapa trecută. Ramos va absenta, iar Zidane a anunțat că îl va folosi pe Bale câteva minute.

Recomandăm cote minime de 2.25 pentru GG&3+ și miză 3/10.

Deportivo La Coruna vs. Deportivo Alaves, ora 19:30

Sunt două echipe ce găsesc greu drumul spre victorie în ultima perioadă, iar criza lui Deportivo poate fi cauză și de ineficacitatea golgheterului Florin Andone, care nu a marcat decât un gol în ultimele șase partide. Alaves chiar dacă vine după calificarea în finala Cupei Spaniei, suferă în campionat, dar este liniștită în privința evitării retrogradării. Totuși înfrângerea din etapa trecută cu Barcelona, scor 0-6, nu poate fi elocventă, pentru că gruparea catalană rămâne foarte puternică, deși a avut ceva fluctuații în acest sezon.

Mizăm 5/10 pe PSF X la cote minime de 1.70.

Sevilla vs. Eibar, ora 21:45

Sevilla a trecut cu bine peste perioada puțin mai grea, cauzată de înfrângerea cu Espanyol (1-3) și remiza albă cu Villarreal. Victoria de la Las Palmas cu 1-0 o menține peste Atletico Madrid, la patru puncte, dar și să o amenințe suficient de tare pe Barcelona în perspectiva locului doi. Este însă un meci dificil, în fața unei trupe în formă, iar Jorge Sampaoli ar putea menaja câțiva jucători înaintea duelului cu Leicester din optimile Ligii Campionilor. Nici José Luis Mendilibar nu are însă liniște înaintea meciului, pentru că Alejandro Galvez și Ivan Ramis sunt accidentați, iar Dani Garcia este suspendat.

Recomandăm GG&3+ la cote minime de 1.95 și miză 4/10!

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.