Flash Tips 17 februarie 2017: Cinci pronosticuri pentru vineri!

0

Revenim la partidele din campionatele importante ale Europei, după trei zile de fotbal la cel mai înalt nivel, în Liga Campionilor și Europa League. Vineri avem programat câte un meci din Franța, Germania, Italia, România și Spania, pentru care echipa noastră a pregătit analize și pronosticuri.

Bastia vs. Monaco, Ligue 1, ora 21:45

În mod normal ar trebui să fie o partidă pe care Monaco să o câștige categoric, dacă ne bazăm pe forma recentă și pe valoarea celor două loturi. Bastia încă nu a câștigat în 2017, an în care are până acum doar două remize în șase meciuri, astfel că se află în continuare pe loc retrogradabil. Înfrângerea de la Toulouse cu 1-4 nu are nevoie de niciun comentariu, într-o partidă în care Saint-Ruf (la primul său meci pentru Bastia) și Cahuzac au văzut cartonașul roșu. În schimb, Monaco merge ceas în Ligue 1 și pare favorită la titlu. Are o medie de trei goluri pe meci și victoria 5-0 cu Metz din runda trecută, în care a expediat 26 de șuturi spre poartă în total, este elocventă.

Mizăm 4/10 pe Monaco -1 HA la cote minime de 1.80, ceea ce înseamnă că în cazul unei victorii la limită a oaspeților miza se returnează integral.

Augsburg vs. Leverkusen, Bundesliga, ora 21:30

Iată că obiectivul lui Leverkusen, de a merge în cupele europene, nu este chiar atât de departe precum se credea înaintea etapei trecute. „Aspirinele” vin după un 3-0 categoric cu Frankfurt și profită de înfrângerile pe linie ale formațiilor clasate între locurile 3 și 7, astfel că diferența până la Europa League a rămas de șase puncte. Este, însă, obligatoriu să câștige la Augsburg, o formație care și ea a dezamăgit până acum în Bundesliga. Băieții lui Baum au probleme în ofensivă și doar ultimele două clasate au mai puține goluri marcate decât ei în acest sezon. Mai trebuie menționat că Leverkusen va disputa marți un meci foarte dificil și important, cu Atletico Madrid, în Liga Campionilor.

Mergem pe sub 2.5 goluri marcate în meci la cote minime de 1.70 și miză 4/10.

Juventus vs. Palermo, Serie A, ora 21:45

Palermo a irosit o șansă uriașă etapa trecută de a se apropia cu adevărat de Empoli, prima clasată peste linia formațiilor ce merg în Serie B la finalul sezonului. Misiunea de vineri seară pare a fi facilă pentru Juventus, care foarte probabil nu va avea probleme în a desface o apărare care a primit până acum 45 de goluri în campionat.

Palermo poate spera însă la un rezultat pozitiv la Torino, dacă ținem cont că din precedenta deplasare infernală, la Napoli, a plecat cu un punct: 1-1. Trebuie însă să spunem că Juventus nu a cedat niciun punct în acest sezon pe propriul teren. Este ultimul test pentru Juve înaintea deplasării de la Porto, din Liga Campionilor.

Recomandăm cote minime de 1.75 pentru victoria la 0 a lui Juventus și încredere 4/10.

CFR Cluj vs. ASA Târgu Mureș, Liga 1, ora 20:00

Ar trebui să fie o partidă fără istoric. CFR Cluj se află în continuare în lupta pentru un loc în play-off, astfel că nu-și permite să facă pași greșiți în fața ultimei clasate din Liga 1. Victoria de la Mediaș din etapa trecută este foarte prețioasă pentru clujeni, dar și pe deplin meritată, în condițiile în care au controlat jocul. În schimb, ASA nu a marcat până acum de la reluarea campionatului și pare condamnată la retrogradare, dacă ținem cont de valoarea lotului și de exprimarea de până acum.

Recomandăm cote minime de 1.75 pentru victoria la 0 a lui CFR Cluj și încredere 4/10.

Granada vs. Betis, La Liga, ora 21:45

Granada încă are șanse să se mențină în prima ligă, însă jocul prestat nu-i dă prea mari satisfacții. 0-4 la Eibar în runda trecută poate zdruncina serios moralul echipei, însă băieții lui Lucas Alcaraz trebuie să-și revină rapid în perspectiva unui meci foarte important. În ultimul meci de acasă Granada s-a impus cu 1-0 în fața lui Las Palmas, o formație ce teoretic practică un fotbal mai frumos decât Betis. Doar că echipa din Sevilla vine după două rezultate importante, 1-1 cu Barcelona și 0-0 cu Valencia, partide în care românul Alin Toșca a evoluat foarte bine. German Pezzella și Dani Ceballos lipsesc însă de la oaspeți, locurile lor urmând să fie ocupate de Jonas Martin și Bruno.

Mizăm 5/10 pe PSF X la cote minime de 1.70!

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.