Biletul Zilei pentru vineri 17 februarie: high-confidence rate

0

Ne pregătim pentru weekend, iar varianta de încălzire propune un grad destul de ridicat de încredere acordat evenimentelor selectate de echipa noastră, șansele de reușită individuale exprimate de valoarea cotelor pornind de la 77% în sus.

Ce scriam săptămâna trecută de Kayserispor: că a adus jucători interesanți și s-a întărit serios, iar acest fapt ne va face să îi monitorizăm în această parte secundă a campionatului. Ei, iată că au reușit să se impună în deplasarea de la Galatasaray, trecându-și la activ 2 victorii consecutive în fața lui Fener și a lui Galata. Bursa este în cădere liberă, cu un singur punct obținut în ultimele 5 etape.

Juventus primește vizita lui Palermo, iar aici avem de subliniat un aspect mai puțin cunoscut de pariori: pe 2 februarie s-au împlinit 6 ani de la ultimul gol marcat de Palermo în poarta lui Juve, de atunci toate cele 9 întâlniri s-au terminat cu victoria torinezilor fără să primească gol. Alte comparații nu își au rostul, Juve are 12 victorii din 12 posibile pe propriul teren și doar 6 goluri primite, în timp ce Palermo are 1 victorie și 1 egal în tot atâtea meciuri, cu doar 6 goluri marcate.

Ultima selecție pentru varianta propusă azi este meciul dintre Augsburg și Leverkusen, partida ianugurală a rundei a 21-a din Bundesliga. Cele două echipe sunt despărțite de 3 puncte, iar Leverkusen este neînvinsă în ultimele 9 întâlniri directe! Ultimele 5 partide directe disputate la Augsburg între cele două formații au produs peste 2,5 goluri, oaspeții marcând de cel puțin 2 ori în ultimele 6!

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Turcia Fotbal Super Liga Kayserispor vs. Bursa 1X 1.30 2-0 Da
 Italia Fotbal Serie A Juventus vs. Palermo 1 & peste 1,5 goluri 1.30 4-1 Da
 Germania Fotbal Bundesliga Augsburg vs. Leverkusen Leverkusen înscrie 1.30 1-3 Da
COTĂ FINALĂ: 2.20MIZĂ (unități): 9/10 Da

  *valoarea cotelor a fost selectată din oferta Winner.ro

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.