Biletul Zilei 16 februarie: cota finala 4.32, pariem pe valoare

0

Varianta propusă ieri la Biletul Zilei a fost câștigătoare la cotă finală 2.44, confidence rate-ul mare fiind justificat pe deplin de rezultatele evenimentelor selectate. Pentru astăzi avem o variantă cu un factor multiplicator final foarte interesant, format din două selecții ale căror cote ne avantajează și veți vedea și argumentarea acestei afirmații.

CSM București, campioana Europei, se deplasează la Craiova în etapa cu numărul 16 pe care bucureștencele o dispută în avans din cauza programului încărcat în Liga Campionilor. Teoretic problema câștogătoarei nu se pune, diferența de valoare fiind foarte mare între cele două loturi, dar handicapul nu merită încercat! Ce ne atrage atenția însă, este faptul că linia de goluri marcate este setată de bookmakeri la 53,5. Ambele echipe au o medie de 51 de goluri overall în meciurile disputate până acum. CSM bucurești are o medie de 51,85 goluri/meci la partidele disputate în deplasare cu 29,7 marcate și 22.14 primite, în timp ce Craiova are o medie de 49 de goluri/meci la partidele de pe propriul teren, marcând 26 și primind 23. Media dintre numărul golurilor primite în deplasare de CSM și cele înscrise de Craiova acasă este cotată la 24.07, în timp ce media golurilor înscrise de campioane în deplasare și cele primite de oltence acasă se situează la 26,35. Adunând cele două medii ajungem la valoarea de 50,42 și iată cum descoperim un VALUE BET în adevăratul sens al cuvântului situat SUB linia de 53,5 goluri marcate în meci setată de bookmakeri pentru această partidă, care are toate șansele să scadă până la începutul meciului. Combinat cu victoria „tigroaicelor” avem un factor multiplicator de 2.50 care merită investiția într-un pariu single medium-staked.

Cea de-a doua selecție este partida din Europa League dintre Anderlecht și Zenit, două echipe cu potențial ofensiv mult mai ridicat decât siguranța pe care le-o oferă sistemul defensiv. Gafele portarului Lodygin pot oricând contribui decisiv la un gol al adversarilor, iar faptul că Mircea Lucescu nu este adept al tacticii „park-the-bus” constituie un atu în favoarea predicției noastre. Anderlecht are o medie de ocazii create pe meci care vine ca un argument în plus.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Romania Handbal Liga Națională Craiova vs. CSM București 2 & SUB 53,5 goluri 2.50 25-30 Nu
 Uniunea Europeana Fotbal Europa League Anderlecht vs. Zenit ambele marchează 1.74 2-0 Nu
COTĂ FINALĂ: 4.32MIZĂ (unități): 5/10 Nu

  *valoarea cotelor a fost selectată din oferta Betano.com

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.