Flash Tips: Analize și recomandări pentru meciurile din Europa League

0

Europa League revine în atenția noastră cu meciurile din prima manșă a 16-imilor, 16 partide care vor avea loc joi, printre care regăsim și meciuri cu adevărat de top, între echipe de prim rang ale Bătrânului Continent.

Krasnodar – Fenerbahce, ora 18.00 

Rușii de la Krasnodar au încheiat pe locul secund în grupa lor I la egalitate de puncte cu Salzburg, însă au fost avantajați de rezultatele directe, grație victoriei obținute în Austria (1-0). Având evoluții oascilante, Krasnodar a obținut patru puncte în cele trei partide disputate pe teren propriu. Doar în una dintre acestea a reușit să marcheze mai mult de un gol. Fener e departe de titlu în Turcia, la 8 lungimi de liderul Besiktas, suferind recent și cea mai dură înfrângere din sezon, în deplasare, 1-4 la Kayserispor. Turcii au terminat primii o grupă cu Man.United și Feyenoord, iar din cele trei deplasări efectuate au reușit să adune patru puncte. În toate aceste partide au marcat de fiecare dată exact un gol.

Greu meci pentru pariori. Este posibil să înscrie ambele echipe, dar pentru noi este meci de NO BET!

Borussia Monchengladbach – Fiorentina, ora 20.00 

Unul dintre meciurile în care avem un român implicat, pe Ciprian Tătărușanu, anunțat deja titular pentru joi în Germania. Se anunță o deplasare grea pentru o echipă ca Fiorentina, în ale cărei ultime 5 meciuri de Europa League s-au marcat peste 2.5 goluri, iar italienii au marcat de fiecare dată în acest răstimp minim 2 goluri pe meci. Și Gladbach se poate lăuda cu un bilanț oarecum asemănător, marcând măcar 2 goluri în 5 din ultimele 6 meciuri de cupe europene. Federico Chiesa e marea absență de la oaspeți, fiind suspendat. Gladbach e neînvinsă în meciurile oficiale din 2017, iar noul antrenor Dieter Hecking nu se poate baza pe Kolo, Ibrahima Traore, Marvin Schulz și Mamadou Doucoure.

Mizăm 6/10 la 1.75 pe goluri în ambele porți.

Gent – Tottenham, ora 20.00 

Fosta echipă a lui Mircea Rednic din Belgia are un meci greu acasă cu Tottenham, o echipă ce se luptă în acest sezon pentru top 4 din Anglia. În ultimele 3 meciuri de Europa League, în partidele cu Tottenham pe teren s-au marcat peste 2.5 goluri. Danny Rose, Erik Lamela și Jan Vertonghen sunt jucătorii pe care nu se poate baza managerul Pocchetino. Spurs nu au câștigat în ultimele 4 deplasări europene din Belgia și au doar o victorie din 7 ultime deplasări în cupele europene. Rămâne de văzut care va fi moralul englezilor, după acel ultim 0-2 cu Liverpool…sau care va fi motivația lor în această competiție…

Noi vom miza 4/10 pe sub 2,5 goluri marcate în meci la cote de 1.80.

Astra Giurgiu – Genk, ora 20.00 

Este meciul singurei echipe românești rămase în cupele europene, Astra făcând senzație în grupe, calificându-se după meciuri grele cu AS Roma, Viktoria Plzen și Austria Viena. Partida cu Genk nu pare ușoară, dar cu siguranță campioana României a evitat nume mult mai grele. Genk a marcat de cel puțin 2 ori în 8 din ultimele 9 meciuri jucate în Europa League. Echipa română e odihnită după ce partida sa de Liga 1 s-a amânat din cauza ninsorilor de la Iași, în timp ce belgienii nu se pot baza pe Bizot, Karelis, Vanzeir și Dewaest. Am văzut destul de multe fisuri în sistemul defensiv al campioanei României de care putea profita până și ASA Tg Mureș la singurul meci de Liga 1 disputat în 2017.

Mizăm 7/10 pe goluri în ambele porți la cote de minim 1.85.

Celta Vigo – Sahtior Donetk, ora 20.00 

Celta a avut un start de an fulminant, reușind să elimine din Cupa Spaniei pe Valencia și Real Madrid, dar a fost apoi eliminată de Alaves în semifinale. În Europa League, echipa condusă de Eduardo Berizzo a fost învinsă o singură dată în faza grupelor, în deplasare la Ajax și a reușit să treacă mai departe în dauna lui Panathinaikos și Standard Liege. Fosta trupă a lui Mircea Lucescu a fost cea mai prolifică echipă din Europa League în faza grupelor, marcând 21 de goluri, fiind lideră și în Ucraina, cu 13 puncte avans peste rivala Dinamo Kiev. Celta Vigo vine după 2 înfrângeri la rând, în timp ce pentru Donetk e primul joc oficial din 2017, având în vedere că în Ucraina campionatul se reia abia pe 18 martie.

Ne așteptăm să vedem un meci frumos între două echipe ce practică un fotbal „aerisit”. Mizăm 6/10 pe goluri de ambele părți și minim 3 marcate în meci la cote minime de 2.30.

FK Rostov – Sparta Praga, ora 20.00 

FK Rostov provine de pe locul al treilea din UEFA Champions League, unde a activat în Grupa D, alături de Atletico Madrid, Bayern Munchen și PSV, acolo unde a învins chiar marele Bayern pe teren propriu. Rușii au suferit o singură înfrângere de-a lungul disputelor de pe “Stadion Olimp 2” din acest sezon și tot în cupele europene, 0-1 cu Atletico Madrid. Sparta Praga a învins în grupa sa de UEL grupări ca Inter Milano și Southampton, însă deplasările sunt marea problemă a cehilor, care au câștigat un singur joc din trei disputate în grupele Europa League și au tot unul singur câștigat de-a lungul meciurilor directe cu echipele din Rusia, atunci când au jucat dincolo de Munții Ural.

Mergem pe victoria gazdelor la cote de minim 1.90 cu 7/10.

Olympiakos – Osmanlispor, ora 20.00 

Olympiakos este neînvinsă de două luni și jumătate în toate competițiile, fiind de departe mare favorită în jocul cu echipa romanului Raul Rusescu. Pentru greci este al cincilea meci consecutiv disputat pe teren propriu, aceștia reușind să facă rezultate bune în acest interval, marcând de șapte ori, fără să primească vreun gol. Osmanlispor a trecut de o grupă cu Steaua, Villarreal și FC Zurich, câștigând chiar această grupă, cu 10 puncte. O singură victorie au bifat turcii în acest an, 3-0 cu Kirlarelispor în Cupă. În ultimele trei deplasări susținute de Raul Rusescu și colegii săi, aceștia au reușit să obțină un singur punct, marcând tot o singură dată.

Gazdele sunt favoritele întâlnirii, dar cotele nu reprezintă valoare pentru noi la un preț mai mic de 1.90. NO BET!

AZ Alkmaar – Lyon, ora 20.00 

Echipa din Olanda s-a calificat în această fază a competiției după ce a terminat, surprinzător, pe locul 2 într-o grupă din care au mai făcut parte Dundalk, M. Tel Aviv și Zenit, pe care chiar a învins-o în ultima etapă. În grupe, olandezii au reușit să înscrie doar 6 goluri, încasând nu mai puțin de 10. Francezii (și ei pe 4 în campionatul lor, ca și AZ în Olanda) nu par să treacă prin cea mai bună formă, deoarece au suferit nu mai puțin de 3 eșecuri în ultimele 5 meciuri din campionat. Oaspeții vin din Liga Campionilor, unde le-a fost imposibil să se califice mai departe, aflându-se în grupă cu Juventus și Sevilla. Totuși, Lyon a încasat doar 3 goluri în acea grupă. Tolisso, Diakhaby și Valbuena vor absenta de la oaspeți și ne putem aștepta la mici modificări în garnitura de start, echipele din Franța fiind recunoscute pentru atenția scăzută acordată acestei competiții.

Mizăm 6/10 pe goluri în ambele porți la cote de 1.75.

Ludogorets – FC Copenhaga, ora 20.00 

Ludogorets, echipă care făcea un egal care acum ni se pare miraculos pe Parc des Princes cu PSG în Liga Campionilor, în faza grupelor, scor 2-2, același PSG care acum 2 zile dădea de pământ cu FC Barcelona în optimi, scor 4-0, dă piept cu fosta cunoștință a Astrei, FC Copenhaga. Danezii au părăsit o grupă de Champions League cu Porto, Leicester și Club Brugge cu o singură înfrângere, dar au dezavantajul că nu au mai jucat niciun joc oficial de peste o luna de zile. Nici Moți, Keseru și compania nu sunt mai în formă, ei reluând campionatul bulgar în urmă cu doar 3 zile. Copenhaga a câștigat toate cele ultime 7 deplasări în care a evoluat. Ludogorets nu a mai pierdut de 16 meciuri la rând. Ofensiva plină de brazilieni a echipei din Bulgaria poate aduce valoare cotelor pentru goluri marcate în acest meci.

Mizăm 5/10 pe cote de minim 2.30 pentru PESTE 2,5 goluri marcate în meci.

Villarreal – AS Roma, ora 22.00 

Fostele adversare ale echipelor românești din UEL, Steaua și Astra, Villarreal și AS Roma se întâlnesc într-unul dintre cele mai atractive dueluri ale serii. Spaniolii sunt neînvinși în 17 dintre ultimele 19 meciuri din Europa League, în timp ce Roma are o serie de doar 6 meciuri fără înfrângere în Europa. Singurul absent al trupei lui Spalletti este Alessandro Florenzi. Gazdele au pierdut doar 2 din ultimele 14 jocuri în toate competițiile, cu jumătate din aceste partide terminate la egalitate. Roma a triumfat în 9 din ultimele 11 partide și nu a primit gol în 5 din ultimele 7 deplasări.

Mizăm pe X la final de partidă la minim 3.25 cu 3/10.

Manchester United – AS Saint-Etienne, ora 22.00 

Jose Mourinho are un examen dificil în partida de 16-îmi cu AS Saint-Etienne, iar echipa pe care o va folosi e de așteptat să conțină cei mai buni jucători. Rojo și Jones sunt singurii absenți de marcă ai lusitanului. Francezii sunt neînvinși de 10 meciuri la rând în Europa, câștigând 4 din cele 5 deplasări în acest sezon de UEL. United nu a pierdut în 12 întâlniri acasă cu echipe franceze, dar alb-verzii nu au pierdut ultimele 3 meciuri bifate în Anglia. ASSE are a doua apărare ca valoare din Franța, cu 19 goluri încasate.

Vedem valoare în cotele de minim 1.95 pentru SUB 2,5 goluri marcate în meci.

Hapoel Beer Sheva – Besiktas, ora 22.00 

Hapoel Beer Sheva vine dintr-o grupă foarte grea, cu Inter Milano, Southampton și Sparta Praga, totuși trupa lui Ovidiu Hoban a făcut față cu brio. Besiktas va da piept pe “Toto Turner Stadium”, cu echipa care a pierdut o singură dată în ultimele patru luni acasă, reușind 11 victorii, o înfrângere și o remiză, printre care se numără și succesul cu Inter Milano, scor 3-2, Hapoel revenind miraculos de la 0-2. Turcii sunt lideri și ei în campionat, ca și Hapoel, ei venind din Liga Campionilor, eliminați fiind acolo de Benfica și Napoli, bifând o singură victorie în 6 meciuri, terminând cu -5 linia de golaveraj. Aboubakar, Ba, Beck, Correia și Erkin sunt indisponibili la Besiktas.

Dacă găsiți X la pauză sau final la minim 1.80, merită jucat cu 6/10, sub 1.80–NO BET!

Legia – Ajax, ora 22.00 

Legia a terminat faza grupelor UCL pe locul al treilea, cu patru puncte, însă, a avut de departe cea mai slabă defensivă, cu 24 de goluri încasate. De altfel, aceasta are amintiri neplăcute din disputele cu Ajax, cele două întâlnindu-se tot în faza șaisprezecimilor Europa League, dar în sezonul 2014/2015, când polonezii au terminat cu 0-4 la general. E de remarcat însă acel 3-3 din grupe cu Real Madrid al Legiei, cu madrilenii egalând în ultimele minute de joc, dramatic. Ajax Amsterdam asaltează Polonia cu gânduri mari, ea fiind neînvinsă în acest început de an, obținând cinci victorii din tot atâtea meciuri, încasând un singur gol în acest interval. La capitolul ofensiv, “Lancierii” stau foarte bine, au înscris 11 goluri în aceste cinci meciuri disputate în Eredivisie. Toate cele trei deplasări ale “Lancierilor” din Europa League s-au terminat cu goluri de ambele părți.

Mizăm 5/10 pe cota 2.40 pentru goluri marcate de ambele echipe și minim 3 înscrise în meci.

PAOK – Schalke, ora 22.00 

PAOK este într-o formă excelentă, ea pierzând un singur joc în ultimele 15 întâlniri din toate competițiile, iar acum urmează să evolueze pe “Toumba Stadium”, teren pe care a evoluat destul de bine în 2017, obținând trei victorii și o înfrângere. PAOK caută revanșa din urmă cu doar câteva sezoane, când Schalke a eliminat-o din play-off ul Champions League, când a pierdut cu 2-3 meciul de pe teren propriu și a făcut 1-1 în deplasare. Markus Weinzierl și echipa sa vin cât se poate de montați, Schalke obținând rezultate bune în ultimele trei jocuri din competițiile interne, unde a dat șapte goluri și a primit doar două. Totuși, trebuie spus că Schalke nu strălucește în deplasare, ea având o singură victorie în ultimele cinci asemenea întâlniri, dar reușește să înscrie destul de ușor. Joi nu se va putea baza pe Embolo, Baba sau Uchida.

Vă recomandăm să evitați acest meci, deoarece poate fi tricky pentru pariori. NO BET

Athletic Bilbao – APOEL, ora 22.00 

Athletic Bilbao este un adversar greu de depășit atunci când joacă pe “San Mames“, ea pierzând un singur joc în decursul acestui sezon competițional, 0-1 cu FC Barcelona. Au trecut aproape cinci luni de la acel joc și bascii au evoluat din ce în ce mai bine. În plus, Athletic a reușit trei victorii din tot atâtea meciuri disputate pe “San Mames” în UEL. APOEL a terminat pe locul 1 într-o grupă cu Olympiakos, Young Boys și FC Astana. Ciprioții sunt neînvinși de mai bine de două luni și jumătate în toate competițiile. Totuși, APOEL nu a reușit niciodată să câștige în duelurile cu echipele din Peninsula Iberică, ea pierzând nouă din cele 14 întâlniri, iar alte cinci s-au terminat la egalitate. APOEL a reușit să înscrie în toate cele trei deplasări din Grupa B din care a făcut parte, câștigând una singură.

Propunem o cotă interesantă de 3.40 pentru victoria lui Bilbao și goluri marcate de ambele părți cu 2/10.

Anderlecht – Zenit, ora 22.00 

Gazdele se află într-o continuă creștere de formă, cu 5 puncte obținute în ultimele 3 etape. Recent, Anderlecht a reușit să se impună pe teren propriu, scor 4-2, în fața celor de la Waregem. E de așteptat că Alexandru Chipciu și Nicolae Stanciu să înceapă această partidă, din postura de titulari. Zenit Petersburg ocupă poziția a 2-a a clasamentului primei ligi din Rusia, echipa reușind să adune 35 de puncte, în 17 etape. Anderlecht nu e o echipă strălucită în Europa, unde a reușit să nu primească gol în doar 4 din ultimele 20 de partide. Tot în ultimele 20 de meciuri continentale Zenit și-a păstrat poarta intactă doar de 5 ori. Zenit a fost o prezență dominantă în faza grupelor, în care a câștigat 5 din cele 6 meciuri, grație și atacanților Aleksandr Kokorin și Giuliano, care au marcat împreună nu mai puțin de 10 goluri. Ultima partidă oficială a trupei lui Lucescu a fost chiar în Europa League, 2-3 cu AZ Alkmaar.

Meci cu potențial ridicat de goluri între două echipe ce utilizează sisteme 4-3-3 ofensive. Mizăm 3/10 pe minim 4 goluri marcate în meci la cote minime de 3.30.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.