Flash Tips: Analize și recomandări pentru 15 februarie

0

Champions League își continuă aventura și miercuri cu alte două meciuri tari din optimi de finală, în această seară urmând să între în scenă două mari favorite la trofeu, campioana en-titre Real Madrid și germanii de la Bayern Munchen. 

[subtitle] Fotbal [/subtitle]

Bayern – Arsenal, Champions League, ora 21.45

Trupa lui Carlo Ancelotti a terminat pe locul al doilea în grupa D, la trei puncte în spatele celor de la Atletico Madrid, reușind patru victorii, pierzând de două ori, meciuri în care a marcat 14 goluri și a primit șase. Nemții au evoluții foarte bune pe teren propriu în acest sezon, fiind neînvinși în cele 15 partide oficiale disputate pe “Allianz Arena”, în acestea reușind 12 victorii și trei remize. Gazdele nu vor putea conta pe Jerome Boateng, dar nici pe Franck Ribery, ambii fiind indisponibili din cauza accidentărilor.
“Tunarii” nu impresionează în campionatul intern, acolo unde ocupă doar poziția a patra, fiind la zece puncte de liderul Chelsea, iar șansele la câștigarea titlului fiind extrem de mici. Pentru prima oară în ultimele cinci ediții de Liga Campionilor, trupa lui Wenger a terminat pe prima poziție în grupă, devansând-o pe PSG. Trebuie menționat faptul că în ultimele trei vizite făcute pe “Allianz Arena”, londonezii au marcat cel puțin un gol. Oaspeții nu îi vor avea la dispoziție pe Ramsey și Cazorla, ambii fiind accidentați.

Mizăm pe goluri în ambele porți la minim 1.75 cu 6/10.

Real Madrid – Napoli, Champions League, ora 21.45

Echipa lui Zinedine Zidane, campioana europeană en-titre, a terminat pe poziția a doua în grupa F a Ligii, sub Borussia Dortmund, în șase meciuri reușind trei victorii și trei remize, marcând 16 goluri, încasând cu șase mai puține. Formația “blanco” are evoluții bune pe teren propriu, în cele 17 partide disputate pe “Santiago Bernabeu” în acest sezon reușind nu mai puțin de 13 victorii.
Napoletanii merg constant în campionatul intern, acolo unde ocupă locul al treilea, fiind la nouă puncte în spatele liderului Juventus, șansele la titlu fiind foarte mici, luptându-se însă cu AS Roma pentru locul al doilea. În Liga Campionilor, trupa lui Maurizio Sarri a terminat pe prima poziție în grupa B, devansând echipe ca Benfica, Besiktas și Dynamo Kiev. Napoli se află într-o formă foarte bună, venind după o serie impresionantă de 18 partide consecutive fără eșec, în acestea reușind 12 victorii. Tripleta Hamsik-Mertens-Callejon pare de neoprit, înscriind pe bandă rulantă.

Recomandăm 1.60 pentru ambele marchează în meci cu 8/10.

[subtitle] Handbal [/subtitle]

CSA Steaua București vs. Politehnica Timișoara, Liga Națională, ora 16:00

E un meci foarte important la Chiajna, între două echipe ce se luptă pentru un loc în play-off. Presiunea e pe Steaua, care nu a mai câștigat de trei etape și putem înțelege de ce: 25 de goluri marcate la Satu Mare, 23 cu Turda și 19 pe terenul celor de la CSM București, la care se adaugă și evoluția din Cupă, 18-25 cu Dinamo. Steaua a avut probleme în finalurile de meci atât cu CSM, cât și cu Dinamo, în ambele având peste zece minute în care nu a găsit drumul către gol.

Nici Timișoara nu se poate lăuda cu un atac mai bun. Defensiva duce greul și la bănățeni în meciurile importante, așa cum este acesta și așa cum a fost și în finalul sezonului trecut, când cele două echipe s-au întâlnit în sferturile campionatului, iar în duelul decisiv am avut un meci strâns.

Mizăm 6/10 pe sub 49.5 goluri la cote minime de 1.90!

Potaissa Turda vs. HC Odorhei, Liga Națională, ora 17:45

E un meci foarte important în lupta pentru locurile fruntașe, între două echipe bune ale campionatului. Turda este nașul Odorheiului în ultimii ani, fiind echipa pe care a eliminat-o de fiecare dată în sferturile play-off-ului în ultimii doi ani. În tur a fost 31-31, iar asta reflectă cât de bine se simte Turda în duelurile cu Odorhei.

Doar că Potaissa are un început solicitant de an. Acesta este al patrulea meci în 11 zile, iar Turda vine după o deplasare lungă, în Cupa Challenge, tocmai în Luxemburg. Forma este bună, internaționalul George Cântec a revenit după accidentare și a jucat în weekend, însă Ionuț Rotaru va absenta în continuare.

Odorheiul vine în schimb după o victorie mare, 31-27 cu Constanța, care a readus-o cu șanse mari în lupta pentru locul doi. Diferența dintre cele două echipe este în acest de două puncte, însă Turda are un meci în plus disputat. În aceste condiții, victoria o poate urca pe podium, dar trebuie menționat că în istorie Odorheiul a câștigat doar două dispute din șapte.

Mizăm pe HC Odorhei +2.5 goluri la cote minime de 1.50 și miză 6/10.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.