Biletul Zilei 15 februarie 2017: cota finala 2.44 high-stakes

0

Varianta propusă pentru astăzi la Biletul Zilei se bucură de un confidence rate foarte bun din partea echipei noastre și caută să aducă primul succes din această săptămână. Varianta de luni a fost împiedicată din drumul către câștig de 3 bare, iar cea de ieri de un penalty ratat, ambele fiind pierzătoare la câte un singur gol, dar până la urmă, acesta e farmecul trăirilor intense pe care le doresc pariorii 🙂

Liga Națională de Handbal Masculin programează o întâlnire care ne-a atras atenția astăzi: CSM București se deplasează la Satu Mare, iar „tigrii” din capitală sunt într-o creștere de formă extraordinară, din Octombrie încoace câștigând 9 din cele 10 partide disputate, singura înfrângere venind în fața liderului incontestabil, DINAMO, și aceea la un singur gol diferență. Satu Mare are o singură victorie în cele 17 etape disputate și se află pe penultimul loc, orice comparație fiind inutilă.

Real Madrid primește vizita lui Napoli pe Bernabeu și ne putem aștepta la o partidă cu multe goluri, potențialul ofensiv al ambelor echipe fiind unul enorm. Real Madrid a marcat cel puțin 2 goluri în 22 din ultimele 25 de meciuri disputate în toate competițiile, în timp ce pe Bernabeu au 11 victorii din ultimele 13 partide, iar în 9 dintre acestea a înscris de minim 3 ori, semn că defensiva lui Napoli va avea un examen dificil de susținut. 13 goluri au încasat madrilenii în toate aceste 13 meciuri. Suportul poate veni de la compartimentul ofensiv care este on-fire în ultima vreme, înscriind 21 de goluri în ultimele 6 deplasări! Belgianul Dries Mertens trece indubitabil prin cea mai bună parte a carierei, înscriind 20 de goluri în ultimele 28 de apariții din care doar 20 au fost din postură de titular.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Romania Handbal Liga Națională Satu Mare vs. CSM București CSM Buc -1,5 HA 1.30 24-28 Da
 Uniunea Europeana Fotbal Champions League Real Madrid vs. Napoli GG3+ 1.88 3-1 Da
COTĂ FINALĂ:2.44MIZĂ (unități): 8/10 Da

  *valoarea cotelor a fost selectată din oferta Betano

Legendă: GG3+ = ambele marchează și minim 3 goluri înscrise în meci       CSM Buc -1,5 HA = CSM Buc se impune la minim 2 goluri diferență

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.