Biletul Zilei 14 februarie 2017, cota finala 3.11, medium-stakes

0

Avem parte de fotbal la cel mai înalt nivel astăzi, când sunt programate primele 2 meciuri din turul optimilor Champions League.  Varianta propusă de echipa noastră cuprinde și unul din meciurile din această seară, însoțit de o partidă foarte interesantă din Championship. Șansele individuale de reușită ale selecțiilor propuse pleacă de la 55% în sus și considerăm că aduc un factor multiplicator final decent, iar staking-levelul propus rămâne la nivel mediu!

Benfica și Borussia Dortmund dau piept în turul optimilor pe Estadio da Luz, acolo unde gazdele au avut un parcurs excelent. Singura înfrângere a sezonului a venit în meciul din grupele Champions League împotriva lui Napoli, iar pe plan intern trupa lui Filipe Augusto a reușit 14 victorii și 3 rezultate de egalitate. Dortmund nu traversează cele mai bune momente, iar în deplasările din acest sezon a terminat un singur meci fără să primească gol și acela a fost meciul de debut în grupele Champions League când s-a impus cu 6-0 la Varșovia. De atunci a primit gol în fiecare din cele 14 deplasări, reușind să și înscrie în 13 dintre ele.

Norwich primește vizita lui Newcastle pe Carrow Road și este unul din puținele meciuri din Championship  în care „coțofenele” pleacă din postura de outsider în opinia bookmakerilor. Newcastle dispune de o calitate excelentă a liniei mediane, mult peste media campionatului, iar acest aspect a contribuit decisiv la media impresionantă de 1.93 goluri per meci în acest sezon cu 1.67 la partidele din deplasare. Meciurile lui Norwich merită urmărite în general, 71% dintre acestea producând minim 3 goluri în actuala stagiune, iar în 61% dintre ele existând goluri de ambele părți. Pe teren propriu au o medie impresionantă de 2.27 goluri marcate per meci. Meciul din tur s-a încheiat cu un 4-3 de poveste, iar în 4 din ultimele 5 directe ambele echipe au marcat minim 1 gol în meci.

Nu uita să verifici și cele 4 Flash Tips propuse de echipa noastră pentru azi.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Uniunea Europeana Fotbal Champions League Benfica vs. Dortmund ambele înscriu 1.70 1-0 Nu
 Anglia Fotbal Championship Norwich vs. Newcastle ambele înscriu 1.83 2-2 Da
COTĂ FINALĂ: 3.11MIZĂ (unități): 5/10 Nu

  *valoarea cotelor a fost selectată din oferta Betfair Sportsbook

Pariul Zilei în sistem cu miză progresivă poate fi consultat aici.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

foto: kwesesports.com

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.