Biletul Zilei: bifăm un ultim câștig la cota 3.34 pe luna februarie?

0

Varianta propusă pentru azi de echipa noastră este cotată la 3.34 și prezintă șanse individuale de câștig ce pleacă de la 52% în sus conform cotelor primite. Ieri am ratat la un singur gol un nou câștig, dar nu are rost să privim înapoi, ci doar să trecem peste și să mergem mai departe.

Valencia dă semne de revenire, iar jocul prestat în ultimele etape le dă speranțe pentru un viitor sezon mult mai bun. Acesta este deja compromis, iar liliecii nu mai pot avea niciun obiectiv măreț. Victoriile cu Real Madrid și cu Bilbao au fost destul de convingătoare, iar atacul a funcționat de minune. Zaza pare să se simtă foarte bine în careul advers, iar cu servanți de calitate precum Nani sau Orellana poate atinge vârful de formă. Problema este că ambii menționați nu vor juca în această partidă, dar locul lor pe flancuri va fi luat de Munir și Gaya. Leganes nu a câștigat niciuna din ultimele 8 deplasări, iar în 7 din ele a încasat minim 2 goluri.

Meci tare în Championship între două potențiale colege de Premier League. Newcastle merge pe terenul lui Brighton, acolo unde doar 2 echipe au reușit să se impună în ultimele 27 de meciuri. Newcastle este neînvinsă în ultimele 8 etape, dar evoluția lor de sâmbătă a fost dezamăgitoare, înregistrând un 2-2 amărât pe propriul teren cu Bristol. Cei de la Huddersfield vor sta cu pumnii strânși pentru un egal, aflându-se la 5 puncte în spatele „coțofenelor”. Bong și Pocognoli vor absenta de la gazde, în timp ce Hayden și Gayle sunt absențele de marcă ale lui Rafa Benitez.

Încearcă și serviciul nostru de SECRET TIPS. Află mai multe printr-un singur click!

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Spania Fotbal La Liga Valencia vs. Leganes 1 1.75 1-0 Da
 Anglia Fotbal Championship Brighton vs. Newcastle ambele înscriu 1.91 1-2 Da
COTĂ FINALĂ: 3.34MIZĂ (unități): 5/10Da

  *valoarea cotelor a fost selectată din oferta Betano

Nu ai înțeles clar care este ideea mizelor unitare recomandate de echipa noastră? Citește aici!

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.