Flash Tips: 4 analize și recomandări de pariere pentru ultima zi de iarnă

0

Avem etapă intermediară din La Liga astăzi, în ultima zi calendaristică de iarnă, iar echipa noastră a pregătit analizele și recomandările de pariere pentru cele 3 meciuri care țin capul de afiș al zilei, plus o partidă bonus din Cupa Franței.

Real Sociedad vs. Eibar, La Liga, ora 20:30

Derby-ul bascilor are loc astăzi și pare a fi mai echilibrat ca oricând. Putem considera că avem față în față două echipe ce traversează o perioadă destul de bună, dacă ne gândim că înfrângerile ambelor formații au venit în urma unor adversari implicați în lupta pentru locurile fruntașe.

Sociedad vine după un 1-0 cu Las Palmas a avut ocaziile mai mari, iar bascii au punctat norocos, după o gravă greșeală a portarului advers. Sunt însă trei puncte foarte importante pentru Sociedad, care s-a apropiat la o singură lungime de locul de Ligă, ocupat de Atletico Madrid. Eibar abordează acest meci fără Ander Capa, suspendat, și au o șansă importantă de a intra în lupta pentru Europa, cu o victorie. Pe Anoeta însă nu s-a impus niciodată în istorie, fie că vorbim de meciuri din liga a doua sau din La Liga.

Mizăm 5/10 pe goluri în ambele porți la cote minime de 1.80.

Nu ai înțeles clar care este ideea mizelor unitare recomandate de echipa noastră? Citește aici!

 

Malaga vs. Betis, La Liga, ora 22:30

Malaga va aborda meciul cu Betis cu o echipă mult schimbată față de cea din etapa trecută, 0-3 cu Eibar. Jose Rodriguez și Ignacio Camacho revin după suspendări, Miguel Torres îl va înlocui pe Roberto Rosales, suspendat, iar Juanpi ar putea lua loc pe banca de rezerve, ușor accidentat. Malaga a ajuns pe 14 în La Liga, având doar o victorie în 11 meciuri, însă situația nu pare a fi complicată pentru moment în privința retrogradării. Betis vine după 1-2 în derby-ul cu Sevilla și are cinci înfrângeri la rând în deplasare în campionat. Nahuel și Cristiano Piccini absentează astăzi de la vizitatori.

Mizăm 4/10 pe victoria gazdelor la minim 1.95.

Încearcă și serviciul nostru de SECRET TIPS. Află mai multe printr-un singur click!

Valencia vs. Leganes, La Liga, ora 22:30

Valencia nu a reușit să lege trei victorii la rând, deși a avut 1-0 la Alaves. „Liliecii” au pierdut în cele din urmă meciul din weekend, 1-2, cu două goluri primite în ultimul sfert de oră. Mai mult, Fabian Orellana a văzut cartonașul roșu în finalul meciului și va lipsi astăzi de la gazde. Leganes a luat o gură mare de oxigen prin victoria cu 4-0 în fața lui Deportivo La Coruna și s-a desprins la patru lungimi de Gijon, aflată pe loc retrogradabil în acest moment. A fost prima victorie pentru nou-promovată după o pauză de trei luni, de la un 2-0 cu Osasuna. Valencia a câștigat toate cele trei meciuri directe din acest sezon, 2-1 în La Liga și 2-1 și 3-1 în Cupa Spaniei.

Mizăm 6/10 pe 1 solist la cote minime de 1.75.

Bordeaux vs. Lorient, Cupa Franței, ora 22.00

Bordeaux merge din ce în ce mai bine, mai ales pe propriul teren unde singurele înfrângeri suferite în acest an au venit din partea PSG-ului, atât în campionat cât și în Cupa Ligii. Lorient are o misiune care devine din ce în ce mai grea în privința evitării retrogradării, iar salvarea sezonului în Ligue 1 este obiectivul indiscutabil, astfel că meciul de duminică împotriva lui Marseille devine crucial. Șansă mare pentru bordelezi de a accede în sferturi, iar ultimele 5 directe disputate la Bordeaux au fost victorii ale gazdelor cu minim 2 goluri marcate în meci.

Mizăm 7/10 pe victoria gazdelor și minim 2 goluri marcate în meci la cote minime de 1.85.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.