Ponturile și recomandările zilei: am analizat 4 meciuri de prim-plan pentru azi

0

Săptămâna începe cu ofertă destul de limitată pentru pariori, iar noi vom supune analizei 4 din cele mai importante partide ale zilei, cărora le vom adăuga sugestiile noastre de pariere, argumentate și însoțite de mizele corespunzătoare.

Leicester vs. Liverpool, Premier League, ora 22.00

A vuit toată presa destul în weekend pe tema demiterii lui Ranieri de la campioana Leicester, astfel că nu mai are rost să facem și noi caz pe această temă. Demiterea poate avea totuși un rol benefic în jocul și rezultatele echipei, dacă dăm crezare bârfelor conform cărora jucătorii nu mai erau mulțumiți de actualul regim al italianului. Cu amenințarea retrogradării deasupra capului, patronatul a recurs la gestul radical, iar la această partidă comanda va fi asigurată de unul din secunzi. Leicester nu a marcat în ultimele 6 etape de Premier League, pierzând 5 consecutive. În 6 din ultimele 7 partide disputate pe King Power, campioana a încasat minim 2 goluri. Slimani și Ulloa lipsesc de la gazde, în vreme ce Klopp nu se poate baza pe Ings, Sturridge și Lovren. Un plus pentru Liverpool care a avut 2 săptămâni de pauză, fiind eliminată din cupele interne.

Mizăm doar 3/10 la cote de 2.20 că ambele echipe vor marca și vor fi minim3 goluri înscrise în meci.

Nu ai înțeles clar care este ideea mizelor unitare recomandate de echipa noastră? Citește aici!

Fiorentina vs. Torino, Serie A, ora 21.45

Meci de jumătatea clasamentului în Serie A, între două echipe care au pierdut ușor-ușor contactul cu plutonul fruntaș și chiar cu zona cupelor europene. Gazdele se prezintă cu un moral prăbușit la acest meci după eliminarea șocantă din Europa League, chiar pe Artemio Franchi, după ce în tur câștigaseră la Gladbach cu 1-0 iar apoi conduceau cu 2-0 pe propriul teren. Nu se aștepta nimeni ca trupa viola să mai primească 4 goluri, dar iată că s-a întâmplat. Torino este și ea o adeptă a unei apărări șvaițer, încasând 40 de goluri în 25 de partide până acum, dar și înscriind 46. Au înscris ambele echipe în 5 din ultimele 6 directe, iar în ultimele 9 meciuri ale Fiorentinei s-au marcat peste 2,5 goluri. Vecino e suspendat de la gazde, în timp ce Castan și Obi sunt accidentați din tabăra oaspeților.

Mizăm pe goluri în ambele porți și minim 3 înscrise în meci la cote de 1.85 cu 6/10.

Încearcă și serviciul nostru de SECRET TIPS. Află mai multe printr-un singur click!

Concordia Chiajna vs. Astra Giurgiu, Liga 1, ora 18:00

Din două aspecte statistice, Astra pleacă cu prima șansă în duelul cu Concordia Chiajna: giurgiuvenii au câștigat patru din ultimele cinci meciuri jucate la Chiajna, iar Concordia are ultima linie de clasament în acest sezon în ceea ce privește partidele de pe teren propriu! Ilfovenii au însă șapte puncte obținute dintr-un maxim de nouă cu Dan Alexa pe bancă, inclusiv acel 2-1 cu Dinamo din precedentul meci disputat acasă. Astralii au cinci victorii consecutive și au ajuns în postura de a sta la mâna lor pentru a merge în play-off. Ambele formații au întreg lotul la dispoziție pentru acest duel.

Mizăm 4/10 pe sub 2 goluri HA la cote minime de 1.85.

CSMS Iași vs. CFR Cluj, Liga 1, ora 20:30

CSMS Iași nu trece deloc printr-o perioadă prea bună. Moldovenii își propuseseră să obțină șase puncte din duelurile cu Pandurii și Poli Timișoara, dar au obținut unul singur, după 1-1 la Târgu Jiu. Ieșenii încep o săptămână de foc, deoarece dispută joi restanța cu Astra, iar luni se deplasează la Voluntari. Gazdele au cinci absențe pentru acest meci, Frăsinescu, Sténio Santos, Bőle, Târşa, Danale, primii trei suspendați, iar ultimii accidentați.

Cu șapte puncte în trei meciuri, CFR Cluj se află la mâna ei pentru a merge în play-off. Echipa are nevoie de patru puncte în ultimele două etape pentru a fi sigură de accesul în faza superioară a campionatului, astfel că victoria este vitală în condițiile în care în ultima etapă în Gruia se deplasează Viitorul. Singurul absent al lui Vasile Miriuță de astăzi este Laurențiu Rus, accidentat.

Mizăm 4/10 pe PSF X la minim 1.60!

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.