Biletul Zilei: de ce să nu repetăm câștigul de ieri? Cota este foarte apropiată!

0

Am încheiat săptămâna cu un nou câștig la Biletul Zilei, varianta propusă duminică fiind câștigătoare fără emoții. Pentru săptămâna ce urmează avem parte de noi provocări, iar azi și mâine sunt ultimele două zile din Februarie, după care vom trage linie. Suntem GARANTAT pe PLUS, rămâne de văzut cu cât!

Mare derby în Turcia între Galatasaray și Besiktas, iar formația gazdă poate reaprinde lupta pentru titlu cu o victorie astăzi, ceea ce i-ar aduce lui Igor Tudor primul succes notabil de la preluarea echipei. În cazul unei victorii a oaspeților, Galatasaray își poate lua adio de la orice speranțe pentru acest sezon. Ocupanta locului secund, Basaksehir, va urmări cu sufletul la gură acest derby, după victoria de ieri la Osmanlispor, apropiindu-se la un punct de Besiktas. De la gazde lipsesc cu siguranță Serdar Aziz, Lionel Carole și Eren Derdiyok, în timp ce Wesley Sjneider este incert. În cazul în care olandezul nu va fi apt din primul minut, Josue îi va lua locul de servant pentru Podolski. Un aspect important poate fi revenirea lui Bruma care a lipsit cu Rizespor. Besiktas nu se va putea baza pe accidentații Demba Ba, Caner Erkin și Adriano, în timp de Dusko Tosic este suspendat. Ozyakup și Hutchinson au fost menajați în returul cu Hapoel Beer Sheeva, în urma căruia Besiktas s-a calificat în optimile Europa League. Besiktas nu a cunoscut înfrângerea în 19 din ultimele 21 de etape, iar  ultimele 4 meciuri disputate de alb-negri au produs peste 2,5 goluri, la fel ca ultimele 6 ale lui Galatasaray. În 5 din ultimele 6 directe a fost egalitate la pauză sau la final de partidă!

Meci mai puțin interesant în prima ligă a Portugaliei între ocupantele locurilor 11 și 12, Arouca și Belenenses,  partidă care pentru un iubitor de fotbal neutru nu prezintă absolut nicio atracție. Totuși, pentru pariori, partida poate fi benefică din anumite aspecte: se vor întâlni două echipe cu așezări 4-2-3-1 care practică un joc încâlcit la mijlocul terenului, cu puține faze de poartă pe meci. S-au marcat sub 2,5 goluri în 12 din ultimle 13 partide disputate de Belenenses, la fel ca în 6 din ultimele 7 dispute directe. Belenenses sunt neînvinși în ultimele 4 deplasări și sunt pe un trend ascendent al formei arătate. Diogo Viana este incert la oaspeți, Artur la gazde.

 

Încearcă și serviciul nostru de SECRET TIPS. Află mai multe printr-un singur click!

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Turcia Fotbal Super Liga Galatasaray vs. Besiktas PSF X 1.73 0-1(0-0) Da
 Portugalia Fotbal Liga NOS Arouca vs. Belenenses sub 2,5 goluri 1.55 1-2 Nu
COTĂ FINALĂ: 2.68MIZĂ (unități): 4/10 Nu

*valoarea cotelor a fost selectată din oferta Betano.com

Nu ai înțeles clar care este ideea mizelor unitare recomandate de echipa noastră? Citește aici!

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.