Flash Tips: 13 recomandări de pariere argumentate pentru duminică

0

Ne luăm încet-încet rămas bun de la sezonul hibernal, iar odată cu sosirea primăverii se reiau majoritatea campionatelor din Europa, chiar și în țările unde frigul este mai apăsător. Pentru ultima duminică din această iarnă, echipa noastră a pregătit un articol cu 13 analize și recomandări de pariere.

Tottenham vs. Stoke, Premier League, ora 15.30

Seria rezultatelor excelente ale lui Tottenham s-a încheiat după  vizita pe Anfield, acolo unde nu a reușit nici măcar să înscrie. A urmat elimnarea din Europa League și se pare că blestemul Wembley este încă activ și are efect asupra rezultatelor trupei lui Pochetino. Stoke nu are amintiri prea plăcute de la ultimele două directe, scorul fiind același, 4-0 pentru Tottenham chiar pe Britannia stadium. Totuși, din ultimele două vizite pe White Hart Lane, Stoke a plecat neînvinsă. Este întâlnirea din Premier League disputată de cel puțin 15 ori care a produs cea mai mare medie a eliminărilor, 8 în total, o medie de 0.47 cartonașe roșii per meci. Stoke a câștigat un singur meci din ultimele 20 susținute în capitală.

Mizăm 6/10 pe cota 1.85 pentru goluri marcate de ambele echipe.

Nu ai înțeles clar care este ideea mizelor unitare recomandate de echipa noastră? Citește aici!

Lyon vs. Metz, Ligue 1, ora 18.00

Lyon este pe cai mari și marchează pe bandă rulantă. A simțit-o pe pielea ei adversara din Europa League, Alkmaar, care a părăsit competiția după o dublă manșă de coșmar în care a încasat 11 goluri. Lyon a marcat 20 de goluri în ultimele 5 partide, iar Metz nu și-a găsit chiar cel mai bun moment de a veni în vizită. Partida tur a fost oprită din cauza unei petarde aruncate de fanii gazdelor la scorul de 1-0, ulterior punctele fiind acordate lyonezilor. Absențe importante de laoaspeți pentru acest meci. Lyon a câștigat 8 din ultimele 9 meciuri directe disputate pe propriul teren, iar în 6 din ultimele 7 nu a primit gol.

Mizăm pe victoria gazdelor și minim 3 goluri marcate în meci la cote de 1.55 cu 8/10.

Încearcă și serviciul nostru de SECRET TIPS. Află mai multe printr-un singur click!

Marseille vs. PSG, ora 22.00, Ligue 1

Clasicul Franței își consumă un nou episod duminică seară pe Velodrome, iar de această dată ne putem aștepta la o întâlnire ceva mai echilibrată în comparație cu sezoanele precedente, Marseille dând semne de redresare, reușind chiar performanța de a pleca neînvinsă de pe Parc de Princes după partida tur. Absențe importante din tabăra gazdelor, Abou Diaby, Thomas Hubocan, Bafetimbi Gomis și Bouna Sarr fiind absenți confirmați. Se fac eforturi pentru recuperarea lui Henri Bedimo până la ora meciului. De la PSG rămân incerți Thiago Silva, Di Maria, Verratti și Thiago Motta, iar Kurzawa ar putea fi menajat în vederea returului de pe Nou Camp. Meunier a fost menajat în partida cu Toulouse și ar trebui să revină în flancul drept al defensivei pariziene. Egalul din partida tur a pus capăt unei serii de 11 victorii consecutive ale PSG-ului în toate competițiile în fața marilor rivali.

Mizăm pe meci cu goluri de această dată și recomandăm 1.75 pentru peste 2,5 reușite în meci cu 5/10.

Ingolstadt vs. Borussia Monchengladbach, Bundesliga, ora 16:30

Victoria cu 2-0 de la Frankfurt îi dă dreptul lui Ingolstadt să spere din nou la evitarea retrogradării. Diferența față de locul de baraj este acum de doar două puncte, însă pentru băieții lui Maik Walpurgis situația nu e deloc simplă. Gladbach vine după o victorie fantastică la Fiorentina în Europa League, 4-2 în deplasare, după ce italienii au condus cu 2-0 în prima repriză. Așadar, am putea vedea o echipă cu un moral fantastic, dar puțin obosită. Miză este destul de mare, pentru că și Gladbach are emoții în acest sezon de Bundesliga, fiind în acest moment doar pe locul 13, cu doar 26 de puncte. Mathew Leckie este suspendat după cartonașul roșu primit cu Frankfurt.

Mizăm 4/10 pe goluri în ambele porți la cote minime de 1.90.

Schalke vs. Hoffenheim, Bundesliga, ora 18:30

Schalke a pierdut un singur meci în 2017, iar Europa League ar putea fi un obiectiv realizabil dacă ne uităm pe situația din clasament. Un succes cu Hoffenheim ar face ca Schalke să se apropie la șase puncte de locul 6, în condițiile în care toate formațiile clasate mai bine înaintea rundei au pierdut sâmbătă. Rămâne de văzut cum gruparea din Gelsenkirchen se va recupera după meciul de la mijlocul săptămânii cu PAOK, 1-1 din Europa League. Hoffe este însă într-o postură fantastică de a merge în Liga Campionilor la finalul sezonului și va da totul, cu siguranță, pentru acest lucru. Băieții lui Julian Nagelsmann au pierdut însă ultimele două deplasări, 1-2 cu Leipzig și 1-2 cu Wolfsburg, singurele înfrângeri de altfel din sezon.

Recomandăm goluri în ambele porți la cote minime de 1.65 și miză 5/10.

Chievo vs. Pescara, Serie A, ora 16:00

Revenirea lui Zdenek Zelman a adus și prima victorie a lui Pescara din acest sezon, un categoric 5-0 cu Genoa, într-o partidă rezolvată în primele 30 de minute. Toți cei trei oameni de atac cu care Zeman a început și-au trecut numele pe lista marcatorilor, dar victoria poate fi însă o palidă consolare: evitarea retrogradării este, foarte probabil, doar un vis frumos. Chievo stă pe un liniștitor loc 11 în clasament, fără a se implica în lupta pentru Europa și fără să aibă emoții în privința retrogradării. Căpitanul gazdelor, Sergio Pellissier, va lipsi astăzi.

Mizăm 5/10 pe victoria gazdelor la minim 1.90!

Lazio vs. Udinese, Serie A, ora 16:00

Lazio ar fi putut ieși din obiectiv dacă nu ar fi câștigat la Empoli, o partidă în care i-a trecut glonțul pe la ureche. Romanii pot reintra cu șanse importante în lupta pentru locul 3, după ce sâmbătă Atalanta a câștigat la Napoli, iar Udinese arată în acest moment ca o echipă de bătut, care nu poate emite pretenții prea mari. 0-3 cu Fiorentina și 1-2 cu Sassuolo au aruncat-o pe Udine pe locul 13 al clasamentului, unul mult sub așteptări. Lucas Biglia și Federico Marchetti lipsesc pentru gazde, Rodrigo de Paul, Emil Hallfredsson și Assane Gnoukouri pentru oaspeți.

Recomandăm cote minime de 2.10 pentru 1&peste 2.5 goluri marcate și miză 4/10.

Sassuolo vs. AC Milan, Serie A, ora 16:00

Sassuolo începe să semene a echipa care mergea în Europa, chiar dacă jocul nu convinge în totalitate. În ultima perioadă însă băieții lui Eusebio Di Francesco câștigă doar pe teren străin, iar acasă au probleme. Poziția din acest moment este una liniștitoare, locul 12, având în vedere probleme mari întâmpinate de-a lungul sezonului din cauza accidentorilor fără să poată aspira la o calificare în cupele europene. Milan în schimb se chinuie să țină pasul cu plutonul fruntaș, iar succesul 2-1 cu Fiorentina din etapa trecută este extrem de important. Diferența până la locul 3 se poate micșora după această etapă în cazul unui succes, astfel că vom vedea o echipă a „diavolilor” destul de motivată.

Mergem pe goluri în ambele porți la cote minime de 1.60 și miză 6/10.

Inter vs. AS Roma, Serie A, ora 21:45

Inter merge foarte bine in Serie A și are tot dreptul să spere la o revenire în Liga Campionilor, mai ales după Napoli-Atalanta 0-2. Milanezii au însă mare nevoie de un succes cu Roma, o echipă ieșită din cursa pentru titlu, dar care nu și-a asigurat încă locul secund în campionat. AS Roma are însă un program mai încărcat în ultima perioadă, fiind angrenată și în Europa League, acolo unde au trecut de Villarreal în 16-imi după 4-0 și 0-1. La duelul de pe San Siro vor reveni Geoffrey Kondogbia și Mauro Icardi pentru Inter, dar va lipsi Miranda, suspendat.

Mizăm 2/10 pe o remiză cu goluri în ambele porți la cote minime de 4.35!

Atletico Madrid vs. FC Barcelona, La Liga, ora 17:15

Lupta pentru titlu în La Liga nu este încheiată, iar diferența dintre Barcelona și Real este de doar un punct după ce madrilenii au pierdut restanța cu Valencia, 1-2. Catalanii merg însă pe un stadion infernal, Vicente Calderon, pe terenul unei formații aflate în lupta pentru locul 4 și cu mare nevoie de puncte. Va fi, deci, un meci cu cuțitele pe masă, în care ambele formații vor căuta victoria cu orice preț. Este deja al patrulea meci direct al sezonului, iar până acum Barcelona a avut câștig de cauză. În tur a fost 1-1, în timp ce în Cupa Spaniei Messi și compania au mers mai departe după 2-1 la Madrid și 1-1 pe Camp Nou. Diego Godin ar putea reveni ca titular pentru Atletico, iar Sergio Busquets va fi titular diseară, absent în ultima etapă. Semne de întrebare sunt legate de prezența lui Javier Mascherano în echipa de start a Barcelonei, care are probleme fizice.

Mizăm 4/10 pe PSF X la cote minime de 1.85!

Sporting Gijon vs. Celta Vigo, La Liga, ora 19:30

La prima vedere ar părea un meci în care Celta este favorită certă, dar circumstanțele în care se dispută acest meci fac ca partida să fie mult mai echilibrată. Celta vine după o calificare fantastică în optimile Europa League, întorcând acel 0-1 cu Shakhtar de pe teren propriu din tur. A avut însă nevoie de prelungiri, iar acest efort s-ar putea vedea în evoluția de astăzi. Presiunea este pe Gijon, formație aflată pe loc retrogradabil și care a ajuns la patru înfrângeri consecutive pe teren propriu. A fost 2-1 pentru Celta în tur, formație care a câștigat toate meciurile directe de la revenirea lui Gijon în La Liga.

Recomandăm goluri în ambele porți la cote minime de 1.70 și miză 5/10.

Villarreal vs. Real Madrid, La Liga, ora 21:45

Pasul greșit făcut de Real pe Mestalla la mijlocul săptămânii a aprins din nou campionatul. Madrilenii au o altă deplasare dificilă astăzi, pe Estadio de la Cerámica, acolo unde au avut destul de multe probleme de-a lungul timpului. Este, de altfel, un teren greu pentru granzi, iar astăzi ne așteptăm la un nou meci încins. Villarreal poate reveni la finalul zilei cu șanse mari în lupta pentru Liga Campionilor, dacă va reedita performanța din decembrie 2015 (1-0, gol Soldado). Pe de altă parte, Realul nu-și mai permite pași greșiți. Garath Bale încă nu este la 100% din punct de vedere fizic și probabil va intra pe teren, la fel ca și în ultimele meciuri, din postura de rezervă.

Mizăm 4/10 pe sub 2.5 goluri marcate la minim 2.20!

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.