Biletul Zilei: țintim o cotă finală de 2.65 pe final de săptămână

0

Este ultima duminică din această lună și sperăm să o notăm cu verde în calendarul pariurilor plasate, iar meciurile selectate în cadrul variantei propuse de echipa noastră ne dau încredere că putem realiza acest lucru. Șansele de reușită individuale ale meciurilor combinate pe bilet pleacă de la 66% în sus, iar staking-level-ul recomandat rămâne la nivel mediu.

Mourinho se află în fața celui de-al doilea meci cu trofeul pe masă la Manchester United și nu va trata această oportunitate cu indiferență. După o perioadă destul de neagră în ceea ce privește rezultatele din Premier League la început de sezon, elevii portughezului par să-și fi intrat în ritm, iar rezultatele bune din acest an se datorează în mare parte și evoluțiilor încântătoare ale lui Zlatan, legendarul atacant suedez doborând record după record și în Premier League, în ciuda vârstei. Pentru finala de pe Wembley, pe lista incerților de la United figurează Mkhitaryan, Carrick, Phil Jones și Rooney. De la Southampton nu vor juca Boufal, Van Dijk, Charlie Austin, Alex McCarthy, Matt Targett și Jeremy Pied.

FC Botoșani va juca de la ora 13.30 împotriva Pandurilor din Târgu Jiu pe Municipalul din localitate și este ocazia perfectă pentru băieții lui Leo Grozavu să recupereze din punctele pierdute cu Chiajna și cu Dinamo. Oltenii sunt pe marginea prăpastiei din punct de vedere financiar, iar lotul pe care îl au la dispoziție este cârpit cu juniori de la echipa secundă.

Ultima selecție este un meci foarte interesant din Elveția unde liderul solitar, Basel, primește vizita formației clasate pe locul 4, Luzern, echipă cu evoluții destul de bune în actuala stagiune. În 25 din ultimele 30 de meciuri disputate pe teren propriu, Basel a înscris minim 2 goluri, iar în 17 din ultimele 21 s-au marcat minim 3 goluri în meci, la fel ca în ultimele 12 meciuri consecutive disputate de Luzern în deplasare. 20 din cele 21 de meciuri disputate de Luzern în acest sezon al Super Ligii au avut minim 3 goluri înscrise. WOW!

Încearcă și serviciul nostru de SECRET TIPS. Află mai multe printr-un singur click!

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Anglia Fotbal Cupa Ligii Man Utd. vs. Southampton United ridică trofeul 1.36 3-2 Da
 Romania Fotbal Liga 1 Botoșani vs. Pandurii 1 1.30 3-1 Da
 Elveția Fotbal Super League Basel vs. Luzern peste 2,5 goluri 1.50 3-1 Da
COTĂ FINALĂ: 2.65MIZĂ (unități): 6/10Da

  *valoarea cotelor a fost selectată din oferta Betano.ro

Nu ai înțeles clar care este ideea mizelor unitare recomandate de echipa noastră? Citește aici!

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.