Flash Tips: 13 recomandări de pariere pentru ultima sâmbătă din această iarnă

0

Propunerile de ieri ale echipei noastre au adus din nou profit cititorilor, 4 din cele 6 recomandări din articolul Flash Tips fiind câștigătoare. Și ponturile din categoria Secret Tips au fost câștigătoare, cu mize mari și confidence-rate pe deplin justificat.

Pentru astăzi ne-am aruncat privirea asupra unor meciuri destul de interesante și vă propunem recomandările noastre însoțite de argumentările de rigoare, din care puteți alege sistemele de joc pe care să le jucați după propriile strategii.

[subtitle]Fotbal[/subtitle]

Everton vs. Sunderland, Premier League, ora 17.00

Trupa lui Koeman merge ceas de la acea înfrângere dramatică suferită în fața marii rivale Liverpool pe propriul teren în 19 decembrie 2016. Totuși, parcă a avut un efect pozitiv asupra echipei care nu a mai pierdut niciun meci în Premier League de atunci și s-au împlinit deja 2 luni. Partidele care au urmat pe propriul teren au fost adevărate demonstrații de forță în care Everton a marcat de 13 ori în 3 partide și aici includem și un 4-0 cu Manchester City. Sunderland este văzută de pariorii din piețele de exchange cu 78% șanse la retrogradare, în acest moment fiind lanterna roșie. Marea problemă a lui Moyes a fost constituită de lista lungă de indisponibili cu care s-a confruntat în tot sezonul, inclusiv la acest meci, fiind nevoit să improvizeze de fiecare dată. Ultima vizită pe Goodison Park nu trezește amintiri prea plăcute „pisicilor negre”, plecând cu tolba plină de goluri, 2-6.

Mizăm la 1.65 pe victoria gazdelor și minim 2 goluri marcate în meci cu 7/10.

Brentford vs. Rotherham, ora 17.00, Championship

Meci interesant pentru pariori pe Griffin Park, acolo unde Brentford primește vizita ultimei clasate, Rotherham, echipă ce pare să se fi resemnat cu gândul că va evolua în League One din sezonul viitor. Gazdele au produs surpriza etapa trecută când s-au impus pe Hillsborough miercuri, punând capăt unei serii fără victorie. Brentford a marcat de minim 2 ori în fiecare din ultimele 5 partide disputate, iar 3 dintre acestea au fost împotriva unor echipe din Top 6. Cu o medie de 1.67 goluri marcate per meci la partidele de pe propriul teren în acest sezon și cu un Sergio Canos în mare formă, gazdele au toate șansele să adune toate cele trei puncte în fața unei echipe cu apărarea ferfeniță.

Mizăm pe 1 solist și minim 3 goluri marcate în meci la cote de 2.00 cu 5/10.

Nu ai înțeles clar care este ideea mizelor unitare recomandate de echipa noastră? Citește aici!

Newcastle vs. Bristol City, ora 17.00, Championship

Newcastle pleacă favorită certă în confruntarea cu ultima clasată deasupra liniei de plutire, Bristol City răsuflând oarecum ușurată după egalul dintre Burton și Blackburn de vineri seară. E clar, prea multe așteptări nu poți avea știind că te deplasezi pe terenul liderului care are mai mult decât dublul punctelor adunate de echipa ta în tot atâtea meciuri, astfel că principalul obiectiv al underdog-ului în acest caz este să închidă cât mai bine spațiile și să joacea „la ciupeală”, sperând la un eventual contraatac foarte eficient. Newcastle a jucat luni, iar Bristol miercuri, astfel că beneficiază și de două zile în plus de recuperare. Dwight Gayle este o absență crucială din tabăra gazdelor, el fiind golgheterul campionatului, însă locul său ar putea fi luat de Daryl Murphy. Bristol City a pierdut 7 din ultimele 8 deplasări și a primit cel puțin 2 goluri în 9 din ultimele 11 meciuri disputate. Newcastle a câștigat 5 din ultimele 7 meciuri conducând de la pauză.

Recomandăm mize medii de 5/10 pentru 1 pauză – 1 final la cote de 2.20.

Încearcă și serviciul nostru de SECRET TIPS. Află mai multe printr-un singur click!

Guingamp vs. Monaco, ora 18.00, Ligue 1

Este de-a dreptul încântător să privești meciurile echipei lui Leonardo Jardim în acest sezon, iar după isprava de la Manchester, sunt convins că trupa monegască și-a atras și mai mulți simpatizanți chiar dacă a pierdut. Cel mai la încemână obiectiv pare a fi titlul de campioană în Ligue 1, acolo unde conduce cu 3 puncte avans raportându-ne la multipla campioană PSG, dar unde a fost egalată la puncte de Nice după victoria de aseară. Guingamp s-a descurcat bine în prima parte a sezonului, însă au pierdut foarte mult la capitolul eficiență în ultimul timp. Evoluțiile lor au fost oscilante și de-a dreptul imprevizibile, alternând meciurile bune cu prestațiile jenante. Pe propriul teren, însă, au doar două înfrângeri în 15 partide. Ultimele 3 partide directe au produs minim 2 goluri din partea ambelor echipe și minim 5 marcate în meci. Foarte mulți absenți din tabăra gazdelor pentru acest meci.

Mizăm pe goluri în ambele porți și minim 3 marcate în meci la cote de minim 1.95 cu 6/10.

Rennes vs. Lorient, ora 21.00, Ligue 1

Rennes a oprit seria celor 5 egaluri consecutive înregistrate în Ligue 1, dar vestea proastă este că a făcut-o cu o înfrângere. Se fac aproape 3 luni de la ultima victorie a lui Rennes în Ligue 1, aceasta datând mai exact din 4 decembrie, fapt ce i-a adus la mijlocul clasamentului cu doar 33 de puncte, la doar 6 lungimi deasupra ultimului loc retrogradabil. Lorient s-a afundat destul de mult în urma ultimelor 2 înfrângeri consecutive suferite în fața lui Nice și a lui St. Etienne și nu pot preda lanterna roșie nici în cazul unei victorii. Chantome, Gourcouf și Amalfitano sunt absențe destul de importante din tabăra gazdelor, însă și cel mai bun om al oaspeților este incert, Sylvian Marveux. Lorient este fără victorie în deplasare în 14 din ultimele 15 meciuri, iar în 7 din ultimele 8 a încasat minim 2 goluri.

Mizăm pe o victorie a gazdelor după 10 etape de secetă la cote de 2.10 cu mize 4/10.

Freiburg vs. Borussia Dortmund, Bundesliga, ora 16:30

Freiburg se află din nou în situația de a spera la un loc în cupele europene, la fel ca în urmă cu patru ani de zile. Punctele acumulate și atunci erau sensibil egale (31, față de 30 acum), dar pentru a face pasul spre Europa League e nevoie de un succes astăzi. Dortmund nu-și mai permite pași greșiți, mai ales că vine după un 0-1 la Lisabona cu Benfica în Liga Campionilor, un rezultat neliniștitor în privința viitorului echipei. Doar că se poate spune că Freiburg este victima perfectă a lui BVB, formație pe care „galben-negri” au învins-o în ultimele 11 partide directe!

Mizăm 6/10 pe goluri în ambele porți la minim 1.65!

RB Leipzig vs FC Koln, Bundesliga, ora 16:30

Leipzig a recuperat două puncte față de Bayern în weekend-ul trecut, dar tot este departe de lider. Diferența de cinci lungimi este greu de recuperat, dar nu imposibil, însă astăzi nou-promovata trebuie să evolueze la 100% pentru a obține victoria. Koln se află în lupta pentru un loc de Europa League la finalul sezonului deși a scos un singur punct din ultimele două meciuri (1-2 la Freiburg și 1-1 cu Schalke) și pare să aibă probleme în deplasare: 14 goluri din totalul de 19 au fost primite pe teren străin, de unde a adus 13 puncte în 11 meciuri. În tur a fost 1-1, cu goluri marcate în primele 30 de minute.

Recomandăm minim 2.10 pentru 1&peste 1.5 goluri și miză 4/10!

Napoli vs. Atalanta, Serie A, ora 19:00

Se anunță un meci fantastic la Napoli în această seară, între două atractive ale campionatului. Dacă Napoli se află într-o postură normală, Atalanta surprinde în fiecare săptămână tot mai mult și a devenit o certitudine în acest sezon. Gruparea din Bergamo se poate implica chiar în lupta pentru un loc în Liga Campionilor dacă s-ar impune pe terenul lui Napoli, însă misiunea este foarte grea: doar Roma a reușit acest lucru în acest sezon de Serie A. Istoria este de partea lui Napoli, care a înregistrat patru victorii și o remiză în ultimele cinci meciuri directe disputate pe San Paolo.

Recomandăm peste 3 goluri HA la cote minime de 2.25 și miză 4/10!

Juventus vs. Empoli, Serie A, ora 21:45

Juve a rezolvat și ecuația calificării în sferturile Ligii Campionilor după 2-0 la Porto și astăzi am putea vedea ceva modificări în echipa de start, pentru ca titularii să fie odihniți. Empoli nu poate pune însă probleme campioanei în niciun scenariu, având în vedere diferența mare de valoare dintre cele două echipe. Oaspeții partidei de sâmbătă au câștigat un singur meci pe teren străin până acum și au marcat doar șase goluri în partidele din deplasare, reprezentând cea mai slabă formație la acest capitol.

Mizăm 6/10 pe faptul că Juventus va câștiga ambele reprize la cote minime de 2.25!

Betis vs. Sevilla, La Liga, ora 17:15

E un derby de zile mari la Sevilla și vom avea o atmosferă fantastică, cu siguranță. În aceste condiții, forma de moment contează mai puțin și cu siguranță vom avea un duel foarte încins. Betis nu a reușit să câștige de la primul meci al lunii ianuarie, de la acel 2-0 cu Leganes, și a ajuns la cinci partide consecutive fără victorie. Eșecul de la Granada este usturător, 1-4, însă pentru moment nu se poate lua în calcul o eventuală retrogradare. În schimb, FC Sevilla încă se menține pe locul 3 în clasament, peste Atletico, dar și a avut în urmă cu trei zile un alt meci important, câștigat, 2-1 cu Leicester. Așadar, condiția fizică ar putea fi o problemă pentru vizitatori.

Mizăm 8/10 pe PSF X la cote minime de 1.75!

Eibar vs. Malaga, La Liga, ora 21:45

Înfrângerea de la Sevilla a retezat puțin din aripile lui Eibar, formație care încă visează însă la o calificare în Europa League. Am putea avea însă din nou un meci spectaculos, dacă ținem cont de ultimele rezultate ale lui Eibar de pe teren propriu: 3-1 cu Deportivo și 4-0 cu Granada. Malaga are probleme de efectiv înaintea acestui duel, deoarece Jose Rodriguez și Ignacio Camacho, cei doi mijlocași centrali, sunt indisponibili din cauza unor suspendări. Malaga nu a câștigat până acum în deplasare, dar a remizat la Villarreal și Barcelona și a cedat greu pe Bernabeu.

Recomandăm cote minime de 1.75 pentru goluri în ambele porți și miză 6/10.

Dinamo București vs CSU Craiova, Liga 1, ora 20:30

E o nouă „finală” pentru Cosmin Contra pe banca lui Dinamo, după un 1-0 destul de chinuit cu FC Botoșani. Fostul internațional a schimbat echipa de start a „câinilor”, l-a trecut pe Mahlangu pe banca de rezerve și l-a preferat pe Bumba în echipa de start, însă acesta nu a dat randamentul scontat. Dinamo este obligată să câștige, dar Craiova încă speră la titlu și nu-și permite să mai facă încă un pas greșit, după 0-1 la Botoșani și 1-2 cu FCSB pe teren propriu. Fundașul dreapta bulgar Dimitrov este suspendat și va lipsi la acest meci, la care vom avea o atmosferă deosebită având în vedere rivalitatea dintre cele două echipe.

Recomandăm cote minime de 1.90 pentru goluri în ambele porți și miză 4/10.

[subtitle] Handbal [/subtitle]

CSM Făgăraș vs CSA Steaua București, Liga Națională, ora 16:00

E un meci foarte important pentru ambele echipe. Pentru CSM Făgăraș rezultatul ar putea avea importanță doar dacă Steaua va termina mai jos de locul 8 și ar merge în play-out, în timp ce Steaua nu-și mai permite să mai greșească și pe terenul brașovenilor dacă vrea în play-off. Din acest considerent, am putea avea un meci de luptă, așa cum au fost cele două directe de până acum, 26-20 și 23-21, primul în tur, iar al doilea în Cupa României. Mai mult, Steaua are probleme în atac, iar în partidele din acest an are o medie de 18.75 (!) goluri marcate pe meci!

Recomandăm 2&sub 49.5 goluri la cote minime de 2.65 și miză 3/10.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.