Biletul Zilei: mizăm cu încredere pe selecțiile de sâmbătă 25 februarie

0

Cu un bilanț pozitiv și un randament foarte bun la Biletul Zilei în această lună, echipa noastră caută să mențină trendul ascendent al graficului profitabilității, iar pentru astăzi propune o variantă compusă din 3 meciuri ale căror șanse individuale de câștig pleacă de la 64% în sus. Staking level-ul rămâne la nivel mediu.

Meci cu încărcătură mare în Liga 1, în special pentru echipa gazdă, Dinamo București, care a promovat destul de mult partida din această seară împotriva Craiovei, tocmai pentru a beneficia de aportul fanilor în număr cât mai mare. Echipa a ajuns într-o situație delicată, riscând să nu prindă play-off-ul, iar meciul de azi este crucial. După cum poate observa și un spectator cu bagaj minim de cunoștințe în domeniul fotbalului, trupa lui Cosmin Contra are probleme grave în sistemul defensiv, chiar și în meciul cu Botoșani fiind multiple situații de gol pentru moldoveni, doar norocul ajutându-i să scape cu un 1-0. Craiova are un potențial ofensiv bun, la fel și Dinamo. 83% din meciurile câinilor din acest sezon au avut minim 2 goluri pe tabelă, la fel ca 75% din meciurile oltenilor.

Derby în Sevilla, iar fanii lui Betis privesc cu optimism această dispută, echipa lor terminând fără gol primit 5 din ultimele 7 dispute de pe teren propriu, secvență în care nu a pierdut niciun meci, reușind să țină până și pe Barcelona în șah. Pe de altă parte, Betis nu a mai câștigat de 5 etape, iar zestrea de puncte a lui Victor Sanchez începe să semene din ce în ce mai mult cu cea a lui Gus Poyet, acest aspect punând presiune pe gazde. FC Sevilla a avut o perioadă bună în care nu câștiga în deplasare, dar acele vremuri au trecut, iar acum băieții lui Sampaoli au 4 victorii în ultimele 5 deplasări. Sevilla nu a primit gol în ultimele 7 partide directe disputate împotriva reivalei locale, câștigând 6 dintre acestea. Joaquin, Jose Carlos și Ryan Donk sunt absențe importante de la gazde.

Juventus primește vizita lui Empoli pe propriul teren, iar comparațiile între cele două echipe sunt inutile. Juve pare de neoprit și în acest sezon de Serie A, deși Roma și Napoli fac eforturi mari pentru a ține pasul ca și în ultimii ani. Rezultatele vin, după victoria din weekend de la Porto, Juve este cu un picior și în sferturile Champions League, iar Higuain și Dybala par să nu reducă din turație. 29 de victorii consecutive are Juventus pe propriul teren în Serie A, iar în ultimele 7 meciuri la rând a câștigat conducând de la pauză. În 15 din ultimele 17 partide de pe Juventus Stadium, gazdele au marcat cel puțin 2 goluri, în timp ce Empoli este fără succes de 6 meciuri în Serie A.

Încearcă și serviciul nostru de SECRET TIPS. Află mai multe printr-un singur click!

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Romania Fotbal Liga 1 Dinamo vs. Craiova peste 1.5 goluri 1.40 2-1 Da
 Spania Fotbal La Liga Betis vs. Sevilla X2 1.30 1-2 Da
 Italia Fotbal Serie A Juventus vs. Empoli 1 pauză/ 1 final 1.57 2-0(0-0) Nu
COTĂ FINALĂ: 2.86MIZĂ (unități): 6/10 Nu

  *valoarea cotelor a fost selectată din oferta Betano.com

Nu ai înțeles clar care este ideea mizelor unitare recomandate de echipa noastră? Citește aici!

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

foto: mondedufoot.fr

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.