Biletul Zilei: pregătiri de weekend cu o cotă mare pentru vineri!

0

Avem parte de o săptămână reușită până acum la Biletul Zilei, iar cei care au urmat sfaturile noastre au câștigat 3 din cele 4 variante propuse, iar cu 5 din ultimele 7 câștigate ne declarăm mulțumiți de faptul că traiectoria bilanțului pe graficul lunar este în continuă creștere!

Meciul care deschide etapa în La Liga se dispută pe Gran Canaria unde Las Palmas primește vizita lui Real Sociedad. Este recunoscut faptul că pe acest stadion se câștigă foarte greu, deși debutul lui Jese adus sub formă de împrumut de la PSG a coincis cu spargerea șirului de 15 meciuri fără înfrângere în acel 0-1 cu Sevilla, dar un alt aspect ne captează atenția. Meciurile în care au fost implicați în acest sezon oferă o medie de 2.91 goluri, elevii lui Quique Setien înscriind în medie 1.75 goluri per meci. Din punct de vedere defensiv, lucrurile nu stau pre bine, doar în 17% din partide terminând fără gol primit, iar media golurilor încasate se ridică la 1.52 per meci. Juanmi, jucătorul adus în vară de la Southampton, a profitat de accidentarea lui Willian Jose și este pe un tren ascendent al evoluțiilor, marcând de 4 ori în ultimele 8 etape. Sociedad are o medie de 1.55 goluri per meci atât la cele înscrise cât și la cele primite în deplasare, cea mai proastă medie defensivă din primele 8 clasate, dar cea mai bună din punct de vedere ofensiv dacă nu luăm în calcul primele 4 clasate.

Wolfsburg și Werder Bremen sunt două echipe aflate în derivă în clasamentul Bundesligii, iar posibilitatea retrogradării este foarte serios luată în calcul de ambele tabere. Momentan Breme se află pe primul loc sub linie, la 3 puncte în spatele adversarei de azi, dar victoria obținută la Mainz etapa trecută, care a întrerupt o serie de 4 eșecuri consecutive, le-a asigurat o gură de aer cosistentă elevilor lui Alexander Nouri. Bremen are cea mai proastă defensivă din Bundesliga cu 42 de goluri primite, o medie de 2,4 goluri per meci și doar în 10% din meciurile disputate au terminat fără gol primit. Totuși, în fața porții se descurcă bine, înscriind în 90% din meciurile disputate. Wolfsburg a marcat doar 19 goluri în 21 de meciuri în acest sezon și au stabilit cel mai prost record în acest sens din istoria clubului de până acum, iar acest meci în fața celei mai slabe defensive din Bundesliga îi poate salva în acest sens. Ambele echipe sunt pe locul doi într-un clasament al golurilor primite din faze fixe în acest sezon, 11 la număr, pe prima poziție fiind Darmstadt cu 12.

Nu ai înțeles clar care este ideea  mizelor unitare recomandate de echipa noastră? Citește aici!

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Spania Fotbal La Liga Las Palmas vs. Sociedad ambele înscriu și peste 2,5 2.12 0-1 Nu
 Germania Fotbal Bundesliga Wolfsburg vs. Bremen ambele înscriu și peste 2,5 1.97 1-2 Da
COTĂ FINALĂ: 4.18MIZĂ (unități):3/10Nu

  *valoarea cotelor a fost selectată din oferta Betano.com

foto: weltfussbal.de

Încearcă și serviciul nostru de SECRET TIPS. Află mai multe printr-un singur click!

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.