Flash Tips: Cele mai bune ponturi ale zilei, într-un singur articol!

0

După trei zile fantastice cu fotbal de înalt nivel în Liga Campionilor și Europa League revenim cu pronosticuri din campionatele importante ale Europei la fotbal, dar și cu o partidă din Liga Națională de handbal masculin. Avem în total șase sugestii de pronosticuri, la cote atractive!

[subtitle] Fotbal [/subtitle]

Nantes vs. Dijon, Ligue 1, ora 20:00

Un alt meci, ca multe altele din această perioadă, foarte important în ecuația evitării retrogradării. Ambele echipe au emoții în ceea ce privește menținerea în Ligue 1, astfel că partida are o miză ridicată.

Nantes a ratat șansa unei victorii mari la Metz în etapa trecută, fiind egalată din penalty în prelungiri, la singurul șut pe poartă al adversarilor. „Canarii” n-au făcut un joc tocmai rău, însă au emoții dintr-un aspect destul de important înaintea duelului cu Dijon: Nantes este cea mai slabă echipă de pe teren propriu din acest sezon, în ciuda a trei victorii în ultimele cinci meciuri.

Dijon a arătat și la Lyon că este formația cu a doua cea mai slabă defensivă și a primit patru goluri de la fosta campioană. Cu toate acestea, trebuie spus că Dijon a condus cu 2-1 până în minutul 80, iar din acest punct de vedere scorul final (2-4) pare puțin cam drastic. În tur a fost 1-0 pentru Nantes.

Mizăm pe sub 2,5 goluri în meci la cote de minim 1.75 cu 5/10.

Nice vs. Montpellier, Ligue 1, ora 21:45

Nice s-a apropiat la trei lungimi de Monaco, liderul la zi, și a egalat-o la puncte pe PSG după ce ambele contracandidate la primul loc au remizat în runda precedentă. Victoria din runda trecută de la Lorient este una logică, deși la limită, în condițiile în care a întâlnit „lanterna”. Doar că Mario Balotelli a văzut din nou cartonașul roșu, pentru a treia oară în 14 meciuri, și va absenta din nou!

Montpellier vine după un succes important, 2-1 cu Saint Etienne, și s-a desprins la cinci puncte de locurile retrogradabile. Forma este bună, însă probabil că Nice poate profita de defensiva foarte slabă a fostei campioanei (1.65 goluri primite pe meci). Mai mult, Montpellier nu a învins pe Nice în ultimele trei meciuri directe.

Mergem tot pe mâna gazdelor la cote de minim 2.05 cu mize 4/10.

Nu ai înțeles clar care este ideea  mizelor unitare recomandate de echipa noastră? Citește aici!

Wolfsburg vs. Werder Bremen, Bundesliga, ora 21:30

„Lupii” vin după încă o dezamăgire, 0-3 la Dortmund, iar grijile retrogradării sunt din ce în ce mai mari. Werder a câștigat runda trecută, 2-0 la Mainz, astfel că pentru cele două echipe poate fi un meci decisiv în economia situației de la final.

Pentru Wolfsburg e clar că atacul este problema cea mare: doar 19 goluri marcate, o medie de sub unul pe meci. Sunt ceva probleme de efectiv pentru gazde înaintea acestui duel, Ricardo Rodriguez, Sebastian Jung, Paul Seguin și Ismail Azzaoui fiind incerți. În schimb, Werder a scăpat fără gol primit pentru prima oară după șase meciuri consecutive, iar absența lui Clemens Fritz de la mijloc se poate dovedi foarte importantă.

Mizăm 7/10 la minim 1.60 pe gorluri marcate de ambele echipe.

ASA Târgu Mureș vs. FC Voluntari, Liga 1, ora 20:30

ASA nu a marcat niciun gol în 2017 și a scos un singur punct după 0-0 cu Timișoara. După înfrângerea cu CFR Cluj, 0-2, din runda trecută, s-a vorbit despre demiterea lui Ilie Stan, instalat chiar în pauza competițională. E clar, ASA nu are o trupă cu care să spere la evitarea retrogradării și va lua probabil drumul către liga a doua.

Ilfovenii stau ceva mai bine după 1-0 cu Gaz Metan Mediaș, de pe teren propriu. FC Voluntari s-a desprins la zece puncte de Pandurii, ocupanta locului de baraj, ceea ce înseamnă că în play-out ar avea în acest moment un avans de cinci lungimi. Băieții lui Florin Marin nu au câștigat niciodată la Târgu Mureș și au încasat șapte goluri în ultimele două deplasări.

Recomandăm cote minime de 1.65 pentru PSF X la mize 6/10.

Las Palmas vs. Real Sociedad, La Liga, ora 21:45

Las Palmas a pierdut pentru prima oară pe teren propriu în urmă cu două săptămâni, 0-1 cu Sevilla, dar rămâne o echipă foarte frumoasă atunci când evoluează pe teren propriu. Din acest considerent ne așteptăm ca partida cu Sociedad să fie un real spectacol, în condițiile în care bascii se mențin în lupta pentru un loc în Liga Campionilor și nu doar o dată au arătat că pot practica un fotbal frumos.

Las Palmas a ajuns însă la trei înfrângeri consecutive în La Liga, 0-1 cu Granada și Sevilla și 1-2 cu Malaga. În tur, Soceidad s-a impus cu 4-1.

Mizăm 5/10 pe goluri în ambele porți la minim 1.70.

[subtitle] Handbal [/subtitle]

CSM București vs. Potaissa Turda, Liga Națională, ora 16.15

Teoretic, ar trebui să avem un meci disputat pe muchie de cuțit între ocupanta locului 4 și ocupanta locului 2. Cele două echipe se luptă pentru un loc cât mai sus în sezonul regulat pentru a avea, la prima vedere, o misiune mai ușoară în play-off.

CSM București începe să joace din ce în ce mai bine și înfrângerea cu Dinamo de la mijlocul lui decembrie este singura din ultimele 11 partide. Bucureștenii au câștigat ultimele cinci meciuri directe de acasă cu Turda, un aspect destul de important.

Turda a avut probleme de efectiv în ultima perioadă și foarte probabil Savic și Rotaru nu vor fi utilizați nici în această delasare. Ardelenii vin și după un meci solicitant, cu Handball Esch în Cupa Challenge, pierdut la limită. De asemenea, Turda are în față un alt meci foarte important, cu Poli Timișoara, pe teren propriu.

Recomandăm cote minime de 2.00 pentru CSM București -2.5 goluri și miză 5/10.

Încearcă și serviciul nostru de SECRET TIPS. Află mai multe printr-un singur click!

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.