Biletul Zilei: ne dublăm banii cu varianta propusă pentru început de weekend

0

Ne facem încălzirea, ca de obicei, pentru weekend, cu o variantă compusă din meciuri disputate vineri. Șansele individuale de câștig ale evenimentelor selectate, conform cotelor, pleacă de la 72,4 % în sus, iar confidence rate-ul acordat este un pic peste nivelul mediu.

Augsburg este o echipă imprevizibilă în Bundesliga, din toate punctele de vedere, alternând meciurile plictisitoare cu cele pline de suspans și eșecurile dezamăgitoare cu victoriile surpriză. Cert este că ultimele 6 meciuri consecutive disputate de gazdele acestei partide au produs minim 2 goluri, la fel ca 7 din ultimele 8 partide disputate de foarte posibila prezență surpriză a sezonului viitor de Champions League, nou-promovata RB Leipzig.

Încearcă și serviciul nostru de SECRET TIPS. Află mai multe printr-un singur click!

În Ligue 1, Lyon se deplasează pe Nouveau Stade de Bordeaux într-o dispută destul de interesantă prin prisma clasamentului actual, cele două fiind vecine pe locurile 4 și 5, cu ambiții europene pentru anul viitor. S-au marcat peste 2,5 goluri în 7 din ultimele 8 partide disputate de Lyon, la fel ca în ultimele 4 consecutive ale lui Bordeaux, același lucru întâmplându-se și în ultimele 4 partide directe disputate pe acest stadion.

Union Berlin este on-fire în 2. Bundesliga, iar rezultatele recente le dau pătimașilor fani speranțe mari la promovare pe prima scenă fotbalistică a Germaniei. Cu 4 victorii și un rezultat de egalitate în ultimele 5 etape, gazdele au ajuns până pe 3, loc de play-off, la doar un punct de promovarea directă. Azi primesc vizita unei echipe total ieșite din formă. Fără victorie în cele 5 etape disputate în acest an, Wurzburger Kickers nu se poate baza în această partidă pe atacantul Nejmeddin Daghfous, în timp ce căpitanul echipei, fundașul central Sebastian Neumann, este incert.

 

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Germania Fotbal Bundesliga Augsburg vs. Leipzig peste 1,5 goluri 1.38 2-2 Da
 Franta Fotbal Ligue 1 Bordeaux vs. Lyon peste 1,2 goluri 1.21 1-1 Da
 Germania Fotbal 2. Bundesliga U. Berlin vs. W. Kickers 1x 1.20 2-0 Da
COTĂ FINALĂ: 2.00MIZĂ (unități): 7/10Da

*valoarea cotelor a fost selectată din oferta Unibet

Nu ai înțeles clar care este ideea mizelor unitare recomandate de echipa noastră? Citește aici!

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.