Biletul Zilei: vineri am câștigat fără probleme, o vom face și sâmbătă

0

Varianta propusă ieri de echipa noastră a fost câștigătoare fără emoții și la fel preconizăm să fie și ce propusă astăzi, procentajul individual de reușită al selecțiilor combinate pe bilet plecând de la 76 în sus.

FCSB trece prin momente de criză în campionatul intern, iar eliminarea cu dublă înfrângere din Cupa Ligii suferită chiar în fața marii rivale, Dinamo, a accentuat anumite conflicte interne. Să privim totuși cu ochi de analiști ai jocului partida de azi și vom vedea că Târgu Mureș nu ar avea șanse la primele locuri nici în Liga 2 în acest moment.

Stoke City este o echipă cu evoluții destul de bune pe propriul teren, mai ales când întâlnește echipe din jumătatea inferioară a clasamentului. Middlesbrough este în criză și elevii lui Aitor Karanka nu găsesc soluții în fața porții, iar această situație i-a adus la egalitate cu primul loc retrogradabil. Boro nu a câștigat niciunul din ultimele 12 meciuri disputate în deplasare, în timp ce Stoke nu a pierdut niciun meci din ultimele 7 disputate pe propriul teren.

Încearcă și serviciul nostru de SECRET TIPS. Află mai multe printr-un singur click!

Beșiktaș ține ștacheta sus în campionat, iar victoria de luni chiar pe terenul lui Galatasaray a îngropat șansele la titlu ale rivalei, principala urmăritoare fiing Basaksehir, echipă aflată la 4 puncte în spate. Cu 18 victorii în ultimele 20 de meciuri disputate pe propria arenă, este foarte greu de crezut că Beșiktaș se poate împiedica de Rizespor, echipă aflată pe primul loc retrogradabil, care a bifat doar 2 victorii în ultimele 22 de meciuri disputate în deplasare. Dusko Tosic e suspendat de la gazde.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Romania Fotbal Liga 1 FCSB vs. ASA 1 1.28 1-1 Nu
 Anglia Fotbal Premier League Stoke vs. Boro 1x 1.22 2-0 Da
 Turcia Fotbal Super Liga Besiktas vs. Rizespor 1 1.31 1-0 Da
COTĂ FINALĂ: 2.05MIZĂ (unități): 8/10Nu

  *valoarea cotelor a fost selectată din oferta 888sport.ro

Crează-ți un cont nou de jucător prin click direct pe banner-ul de mai jos, iar noi îți vom oferi GRATUIT un abonament de 60 de zile la secțiunea Secret Tips.

Nu ai înțeles clar care este ideea mizelor unitare recomandate de echipa noastră? Citește aici!

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.