Flash Tips: 4 analize și recomandări din handbal pentru sâmbătă

0

Lăsăm fotbalul puțin deoparte și ne ațintim privirea spre oferta din handbal. Pentru ziua de sâmbătă am ales patru partide din acest sport din cupele europene, la cote foarte atractive și pe urma cărora putem marca un profit considerabil.

Riihimäen Cocks vs. Benfica Lisabona, Cupa EHF, ora 15:00

Cocks pare a fi o nucă greu de spart pe teren propriu, deși este un nume exotic în handbalul masculin. Finlandezii surprind plăcut de la an la an și sunt în creștere, așa cum de altfel întreg handbalul din această țară este. Scandinavii au atras nume din spațiul ex-sovietic în vară, au și nume importante din naționala lor, iar înfrângerea la limită cu Melsungen are acoperire.

Benfica vine după o înfrângere destul de greu de digerat, 27-30 cu Sporting, una pe care echipa noastră a mizat însă la vremea respectivă. Benfica reprezintă a patra echipă din campionatul intern în acest moment, dar are forța de a se impune într-un meci cu Cocks. Nucleul de bază din sezonul trecut a rămas, astfel că din acest punct de vedere ar putea fi un avantaj.

Mizăm pe 2 solist la cote minime de 1.90 și miză 5/10.

Nu ai înțeles clar care este ideea mizelor unitare recomandate de echipa noastră? Citește aici!

Motor Zaporozhye vs. Montpellier, Liga Campionilor, ora 18:00

Ar trebui să avem un meci fantastic între cele două echipe. Motor Zaporozhye a fost o formație redutabilă anul trecut și, cu siguranță, este și anul acesta. A și dovedit-o de altfel, chiar dacă a început greu campania europeană, măcinată de accidentări: victorie și remiză cu Nantes, victorie categorică în fața lui Dinamo în meci decisiv sau un 35-22 la Braga!

Montpellier are oscilații foarte mari, drept dovadă rezultatele din ultima săptămână: 34-28 la Paris cu PSG și apoi un 30-33 la Chambery, în care nu a contat. În fond, ambele înfrângeri ale lui Montpellier din acest sezon de Ligă au venit în deplasare, la Elverum și La Rioja.

Mizăm 4/10 pe Motor Zaporozhye +1.5 goluri la minim 1.85!

Nu uita să verifici Biletul Zilei pregătit de echipa noastră.

Pick Szeged vs. HC PPD Zagreb, Liga Campionilor, ora 18:30

Pentru Zagreb nu este un meci chiar atât de important, în condițiile în care se luptă cu Celje Lasko pentru un loc în optimi, iar calificarea depinde de meciul direct din ultima etapă (în tur Celje s-a impus cu 28-30). Totuși, croații nu se vor da la o parte și vor face o ultimă repetiție extrem de utilă, iar foarte probabil se va încerca un sistem de apărare care să fie folosit și în ultimul meci.

Pick Szeged este formația cu cea mai slabă ofensivă din grupă, dar și cu cea mai bună defensivă. De altfel, ultimele meciuri ale maghiarilor au fost foarte strânse, iar grație apărării s-au obținut toate rezultatele importante din acest sezon. În tur, Pick a câștigat cu 26-24.

Mizăm pe 1&sub 50.5 goluri la minim 2.55 și miză 3/10.

FC Midtjylland vs. Larvik HK, Liga Campionilor, ora 19:00

Ultimul meci propus este din handbalul feminin, două rivale din grupa CSM-ului, reprezentanta României. FCM și Larvik sunt rivale directe la locul 2 în grupă, care asigură returul din sferturi pe teren propriu, dar și care te aruncă foarte probabil într-o „dublă” de foc cu Buducnost, care este în revenire de formă.

FCM a dezamăgit la Esbjerg în etapa trecută, unde a pierdut la limită, 21-22, în timp ce Larvik a trecut de CSM cu 35-33 și este neînvinsă în Main Round. Sunt două echipe cu stiluri asemănătoare de joc, iar foarte probabil diferența va fi făcută de mici detalii, la fel ca și în tur (24-22 pentru Larvik).

Mizăm 5/10 pe Larvik +2.5 goluri la minim 1.75!

Încearcă și serviciul nostru de SECRET TIPS. Află mai multe printr-un singur click!

Crează-ți un cont nou de jucător prin click direct pe unul din bannerele afișate în acest articol, iar noi îți vom oferi GRATUIT 2 luni de abonament Secret Tips!

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.