Biletul Zilei: mizăm pe cota 2 pentru sâmbătă 25 martie

0

Cu siguranță consumatorii de biletul zilei au fost mulțumiți de rezultatele de ieri, surprizele lipsind cu desăvârșire pe piața de rezultat final. Varianta propusă astăzi conține 2 meciuri din fotbal, iar șansele de câștig sunt destul de bune.

În etapa a 17-a a campionatului argentinian de fotbal, de la ora 23.00, se joacă San LorenzoQuilmes. Gazdele sunt echipa susținută de papa Francisc și speră ca în actualul sezon să câștige titlul național. San Lorenzo este pe locul 3, cu 31 de puncte, la trei lungimi distanță de liderul Boca Juniors. Quilmes se află pe locul 21 cu 19 puncte, fără pretenții de cupe sud-americane.

Belgia primește vizita Greciei în această seară, iar forma de moment a dracilor roșii este excepțională. Atât Lukaku cât și Mertens înscriu pe bandă rulantă în Serie A și Premier League, iar grecii nu și-au făcut prea multe calcule cu puncte din această deplasare. Papadopoulos va lipsi din centrul apărării elene la această partidă.

 

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
Argentina Fotbal Primera Division San Lorenzo vs. Quilmes 1 1.55 3-0 Da
 Uniunea Europeana Fotbal Preliminarii CM2018 Belgia vs. Grecia 1 1.30 1-1 Nu
COTĂ FINALĂ:2.01MIZĂ (unități):7/10 Nu

*valoarea cotelor a fost selectată din oferta Betfair Sportsbook

Crează un cont nou de jucător la Betfair prin intermediul acestui link și iți acordăm 2 luni de abonament Secret Tips GRATUIT

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.