Bankroll Booster: un bilet interesant de cota 10 pentru sâmbătă

0

Bankroll Boosterul de sâmbătă este propus de colaboratorul nostru, Doru Rapan, moderator al paginii Pariază Responsabil, în echipă cu Cristi Frisk, comentator al postului Look TV. Consumatorii de cote mari vor fi cu siguranță atrași de factorul multiplicator final al combinației.

Elveția are un parcurs impecabil, reușind să treacă și de campioana europeană, Portugalia. Letonia s-a făcut de râs până și în Insulele Feroe unde a pierdut cu 2-0. Diferență de valoare evidentă în favoarea gazdelor.

Andorra și Insulele Feroe au marcat în total 3 goluri în 8 partide, este clar că atacul nu este punctul forte pentru niciuna. Feroezii sunt favoriți, dar nici Andorra nu vrea să se facă de râs. Mă aștept la un meci strâns.

Bulgaria este o echipă în reconstrucție, la fel și Olanda, un lucru este cert, insă: ambele echipe stau rău pe faza defensivă. Probabilitate de goluri.

Ultimul meci dintre Portugalia și Ungaria a salvat media de reușite a partidelor de la Euro, fiind un adevărat spectacol care era să pună capăt speranțelor de calificare ale portughezilor. Ne așteptăm la un meci deschis.

Belgia este o mașinărie de goluri cu un atac formidabil și o generație de excepție. Grecia a scăpat ca prin urechile acului de înfrângere în etapa trecută pe propriul teren în fața Bosniei, egalând la ultima fază cu un eurogol.

Etapa a 17-a a campionatului argentinian de fotbal se dispută paralel cu meciurile echipei naționale în preliminariile sud-americane. Acest lucru se petrece din cauza grevei care a întârziat reluarea competiției timp de o lună de zile. Pe teren propriu, Rosario a câștigat ultimele două meciuri directe cu Tigre. Gazdele au pretenții mai mari și lot mai valoros, așa că vor forța revirimentul cu o victorie.

În 74% din meciurile de pe propriul teren disputate de Northampton în acest sezon din League One, s-au înscris peste 2.5 goluri, în timp ce în 68% dintre ele au marcat ambele echipe. Cifrele pentru aspectele similare din meciurile disputate în deplasare de Oxford sunt situate la 63 respectiv 58 de procente.

Miza stabilită pentru această variantă este 2/10. Cu doar un click pe imaginea biletului te poți înregistra la Unibet, iar dacă îți creezi un cont nou prin intermediul nostru îți vom acorda cadou Toolkit-ul 3 strategii DE AUR folosite de pariorii profesioniști.

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.