Biletul Zilei: mizăm la Superbet pe cota finală 2.32 pentru duminică

0

Varianta propusă astăzi de echipa noastră propune 2 selecții destul de simple, cu șanse individuale de câștig ce pleacă de la 64.5% în sus. Ieri am „mușcat-o” și noi ca 85% din piața pariorilor, mizând Belgia pe Biletul Zilei, celălalt meci propus, din Argentina, fiind câștigător. Interesant este că majoritatea tipsterilor din România au ratat variantele propuse ieri, surprizele fiind cam multe pentru a putea fi ocolite.

România- Danemarca. Meci cu sabia lui Damocles deasupra capului pentru Daum și naționala României, pe care ne-am dori din suflet să îl câștigăm. Ne bazăm pe câțiva jucători aflați în formă bună, precum Keseru, Stanciu, Chipciu, Alibec, însă și danezii au oameni care traversează cele mai bune momente ale carierei precum Cornelius, Delaney, Eriksen, Jorgensen sau Schmeicheil. Ca suporteri vom fi alături de tricolori, ca pariori ne așteptăm la un meci tacticizat în care ambele echipe vor căuta șahul reciproc.

Nu uita să te înscrii în concursul cu mii de premii organizat de noul partener oficial al naționalei de fotbal a României, Fortuna! Poți câștiga mii de premii surpriză! Detalii aici.

Anglia primește vizita Lituaniei pe Wembley, iar cotele pe liniile de handicap sunt destul de mici. Obiectivul Lituaniei este să încaseze cât mai puțin posibil, nu cred că și-au făcut calcule cu eventuale puncte din această deplasare. Cele două s-au întâlnit și în preliminariile pentru Euro, iar Anglia s-a impus în ambele partide (3-0 și 4-0). Anglia nu a primit gol în cele 4 meciuri disputate până acum în actiuala campanie de preliminarii.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Uniunea Europeana Fotbal Preliminarii CM România vs. Danemarca PSF X 1.55 0-0 Da
 Uniunea Europeana Fotbal Preliminarii CM Anglia vs. LituaniaAnglia câștigă la 0 1.50 2-0 Da
COTĂ FINALĂ: 2.32MIZĂ (unități):8/10 Da

  *valoarea cotelor a fost selectată din oferta Superbet

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.