Flash Tips: două meciuri din Argentina unde avem strike rate foarte bun

0

Meseria mă avantajează în cunoașterea campionatului argentinian de fotbal, din ale cărui meciuri comentez etapă de etapă, astfel că supun atenției pariorilor două meciuri din această seară.

San Martin – Boca Juniors

La ora 22.30, etapa a XVII-a a campionatului argentinian de fotbal programează jocul dintre San martin de San Juan și Boca Juniors. Oaspeții sunt presați de victoria obținută de San Lorenzo, aseară, cu 3-0 în fața celor de la Quilmes. Astfel, celebra formație care evoluează pe Bombonera a fost egalată în fruntea clasamentului, având însă rezerva acestui meci pe care trebuie să îl câștige.

Boca a pierdut mult din forța ofensivă, după ce a fost forțată să îl vândă pe Tevez în China, pentru a acoperi salariile jucătorilor. Opinăm totuși că Boca se va impune, chiar dacă deplasarea este una dificilă și incomodă.

Mizăm pe 2 solist, oferit spre pariere de Betfair la 1.80. Gradul de încredere acordat predicției este de 7/10.

River Plate – Belgrano

După miezul nopții, mai precis la ora 00.30, etapa a XVII-a a campionatului argentinian de fotbal ne propune încă un meci interesant, cel dintre River Plate și Belgrano.

Gazdele nu îl au la dispoziție pe golgeterul Alario, convocat la echipa națională pentru dubla din preliminarii, cu Chile și Bolivia. Din cauza grevei de la începutul anului, competiția internă nu se mai poate opri acum, în ferestrele pentru echipele naționale, așa că FIFA și-a dat acceptul pentru ca etapa din acest week-end să aibă loc. Pe lângă Alario, mai lipsește și ofensivul fundaș dreapta Mercado, vândut la Sevilla. Fără exagerare, cei doi făceau cam jumătate din potențialul actual al lui River Plate.

În aceste condiții, ne permitem luxul de a sugera o surpriză, mai ales că Belgrano nu este deloc o echipă rea. Mergem pe dubla de X2,  la cota de 2.25 de la NetBet. Gradul de încredere pentru acest tip de predicție este de 3/10.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.