Flash Tips: Trei pronosticuri din preliminariile CM 2018!

0

E o zi importantă pentru națională României de fotbal, însă și pentru noi, deoarece țintim, ca de obicei, profit! Am pregătit în acest sens trei pronosticuri din preliminariile CM 2018, pe care vă invităm să le consultați.

Armenia vs. Kazakhstan, ora 19:00

Teoretic, cele mai slabe echipe din grupa României se află astăzi față în față. Cele două formații ocupă ultimele două locuri în clasament și pot fi doar formații care arbitrează serios lupta pentru calificare.

Armenii vin de altfel după un fantastic 3-2 cu Muntenegru pe teren propriu, după ce ex-iugoslavii conduceau la pauză cu 2-0! Înfrângerea cu România o putem trece la accidente nefericite, deoarece atât Polonia, cât și Danemarca au avut probleme în a desface apărarea armenilor.

Kazacii formează o trupă solidă doar pe teren propriu, acolo unde gazonul îi avantajează enorm. Au simțit-o și Polonia și România în această campanie, pentru că pe teren străin nu au emis pretenții.

Mizăm 5/10 pe PSF 1 la cote minime de 1.60!

Crează un cont nou de jucător la Betfair prin intermediul acestui link și iți acordăm 2 luni de abonament Secret Tips GRATUIT

România vs. Danemarca, ora 21:45

La Cluj are loc un meci foarte important pentru tricolori, care nu-și permit niciun alt pas greșit pe teren propriu. România are un singur punct obținut pe teren propriu, 1-1 cu Muntenegru și 0-3 cu Polonia, astfel că situația din clasament este puțin complicată.

Danezii nu stau nici ei mai bine, după ce au cedat în Polonia 2-3 și 0-1, surprinzător, acasă cu Muntenegru. Danemarca rămâne însă o trupă solidă, cu foarte mulți jucători de calitate, chiar dacă Jorgensen și Dolberg s-au accidentat și ratează partida.

Mizăm 4/10 pe 1X&sub 2.5 goluri la cote minime de 2.20!

Crează un cont nou de jucător la NETBET prin intermediul acestui link și iți acordăm 2 luni de abonament Secret Tips GRATUIT

Malta vs. Slovacia, ora 21:45

Cu Malta nu se mai câștigă ușor, așa cum se obișnuia. Rezultatele recente ale acestora dovedesc cât de mult a progresat Malta în fotbal, iar Slovacia nu va avea probabil o misiune prea ușoară. Deși nu a marcat de patru meciuri, maltezii au cedat la diferențe minime, 0-2 cu Anglia, Lituania și Islanda și 0-1 cu Slovenia.

Hamsik și compania vin după două victorii la rând cu care au reintrat în cursa pentru calificarea la CM. 3-0 cu Scoția și 4-0 cu Lituania, în partide în care atacantul lui Dinamo, Adam Nemec, și-a trecut de fiecare dată numele pe lista marcatorilor.

Mizăm 4/10 pe 2&sub 3.5 goluri la cote minime de 1.60!

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.