Biletul Zilei: 3 castiguri in 3 zile? Vezi ce propunem pentru marti

0

Am câștigat și varianta propusă ieri, fără emoții, iar asta nu poate decât să ne bucure. Ciudat sau nu, cota finala propusa azi este la exact aceeași valoare 2.58 cu cea de ieri, iar șansele individuale de reușită a evenimentelor pleacă de la 62% în sus.

Iran-ul este liderul grupei din preliminariile CM 2018, fără gol primit în cele 6 partide disputate, dar cu numai 5 marcate! China are doar 5 puncte după 6 meciuri, dar a reușit surpriza săptămâna trecută când a trecut cu 1-0 de Coreea de Sud, reușind să pună capăt unei serii de 4 meciuri consecutive fără gol marcat.

Poate că numele echipelor implicate nu anunță acest lucru, dar va fi un duel între doi antrenori de renume la nivel mondial, Carlos Queiroz, fostul selecționer al Portugaliei, dar și responsabil de conducerea tehnică a lui Real Madrid, fiind pe banca Iranului, în timp ce chinezii îl au la timonă pe Marcelo Lippi!

Cea de-a doua selecție este meciul dintre Arabia Saudită și Irak. Gazdele sunt pe primul loc cu 4 etape înainte de finalul preliminariilor, la egalitate de puncte cu Japonia și cu un avans de 3 puncte în fața Australiei, ocupantă a locului de baraj, pe care o vor înfrunta în deplasare în runda următoare. Irakienii nu mai au speranțe de la această campanie de calificare cu o singură victorie în 6 partide și aceea în fața codașei Thailanda. În deplasare au pierdut toate cele 3 meciuri fără să marcheze.

Vezi aici și Bankroll Booster-ul zilei de cota 9+ propus de echipa noastră!

 

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Uniunea Europeana Fotbal Preliminarii CM Iran vs. China sub 2.25 goluri 1.61 1-0 Da
 Uniunea Europeana Fotbal Preliminarii CM Arabia Saudită vs. Irak 1 1.60 1-0 Da
COTĂ FINALĂ: 2.58MIZĂ (unități): 5/10 Da

*valoarea cotelor a fost selectată din oferta Unibet

Vrei să obții absolut GRATUIT toolkitul 3 strategii DE AUR folosite de pariorii profesioniști SAU 2 luni de abonament Secret Tips? E simplu: Fă-ți un cont nou de jucător la Unibet prin click pe acest link și trimite-ne mail cu username-ul folosit la înregistrare.

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.