Bankroll Booster: ne încercăm sansele cu un bilet de cota 9

0

Aceeași stare de amorțeală din punct de vedere al ofertei parioristice și pentru astăzi, dar avem parte de unele partide care ne pot aduce profit. Doru Rapan, moderator al paginii Pariază Responsabil și Cristi Frisk, comentator Look TV, ne propun astăzi 4 meciuri pe care le-am combinat într-un Bankroll Booster cu factor multiplicator final atractiv.

Amical astăzi cu începere de la ora 19.00 între coșmarul românesc de la Euro, Albania, și naționala Bosniei & Herțegovina. Albanezii au 3 înfrângeri consecutive, iar în ultimul meci cu Italia nu au arătat nicio zvâcnire ofensivă. Bosnia vine după un galop de sănătate cu Gibraltar în weekend, însă în precedenta etapă din preliminarii au ratat o victorie mare în Grecia la mustață, fiind egalați în prelungiri. Este foarte posibil ca spectatorii să asiste la un meci plictisitor cu obiective tehnico-tactice experimentale. Cota pe X final este în scădere!

Vrei să obții absolut GRATUIT toolkitul 3 strategii DE AUR folosite de pariorii profesioniști SAU 2 luni de abonament Secret Tips? E simplu: Fă-ți un cont nou de jucător la Unibet prin click pe acest link și trimite-ne mail cu username-ul folosit la înregistrare.

Franța și Spania țin capul de afiș al serii, cele două întâlnindu-se într-un amical de gală pe Stade de France. Ceea ce ar fi putut fi o posibilă finală de campionat european în ochii specialiștilor, se va disputa astăzi sub formă de test pentru ambele reprezentative sau sub formă de spectacol pentru fani. Valoarea celor două este apropiată, astfel că meciul este deschis oricărui rezultat.

Primul meci din sferturile Cupei României la fotbal se dispută în această seară pe Dan Păltinișanu între ACS Poli Timișoara și CFR Cluj. Ambele echipe au obiective mult mai importante în acest sezon, diametral opuse. CFR vrea titlul, Timișoara vrea salvarea de la retrogradare. Un alt punct comun este handicapul de puncte cu care au avut de a face ambele tabere la început de sezon, Timișoara -14, iar CFR -6. Meciul se dispută într-o singură manșă eliminatorie, astfel că putem asista la prelungiri saua lovituri de departajare în caz de egalitate.

Finala Eurocup la baschet masculin este o afacere spaniolă. Primul meci al seriei va avea loc astăzi, de la ora 21.30, între două echipe care se cunosc foarte bine din campionatul intern, Valencia și Unicaja. În general, baschetul iberic este foarte spectaculos, dar, în ultima vreme, și apărările au început să fie eficiente. Ținând cont de miza acestui meci, considerăm că nu se vor marca foarte multe puncte

Miza recomandată pentru această variantă este de 2/10. Nu ai înțeles clar care este ideea mizelor unitare recomandate de echipa noastră? Citește aici!

Vezi aici și Biletul Zilei de cota 2.58 propus de echipa noastră!

*foto: globalsports.ro

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.