Biletul Zilei: continuăm parcursul perfect și miercuri cu o cotă de 2.01?

0

Abordăm ziua cu un moral ridicat după 3 zile câștigătoare consecutiv la Biletul Zilei, iar astăzi propunem o variantă formată din 2 meciuri din Cupa României la fotbal.

CSU Craiova vs. Dinamo

Oltenii pleacă favoriți în această confruntare, dar cu un avantaj minor în opinia bookmakerilor. Dinamo va juca fără Nemec, Penedo și Bawab, convocați la națională, dar se mai confruntă și cu problema disciplinară a petrecăreților de la naționala de tineret. Cele două partide disputate recent pe Arena Națională au stat sub semnul echilibrului, una terminându-se la egalitate, iar precedenta, cea din sezonul regulat, revenind câinilor roșii cu 2-1. Craiova este fără neînvinsă în 89% din meciurile disputate pe „propriul” teren din martie 2016 încoace!

[thrive_2step id=’12174′]Vrei să primești ponturile noastre zilnic pe email?[/thrive_2step]

CS Mioveni – FC Voluntari

Al doilea meci din sferturile de finală ale Cupei României la fotbal se dispută astăzi, la Mioveni, între divizionara secundă din localitate și FC Voluntari.

CS Mioveni are un parcurs foarte bun și în liga secundă, unde este la un pas de a promova, cu toate că nu a făcut mare tam-tam pe acest aspect. Trupa lui Alexandru Pelici a avut jocuri foarte bune, iar recentul 3-0 cu Balotești demonstrează din plin acest aspect. În Cupă, CS Mioveni a mai eliminat pe CS Păulești, 2-0, Olimpia Satu Mare, 3-1, și pe Steaua, la penalty-uri, cu 5-4 după 1-1 în timp regulamentar.

Vrei să obții absolut GRATUIT toolkitul 3 strategii DE AUR folosite de pariorii profesioniști SAU 2 luni de abonament Secret Tips? E simplu: Fă-ți un cont nou de jucător la Fortuna prin click pe acest link și trimite-ne mail cu username-ul folosit la înregistrare.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Romania Fotbal Cupa României Craiova vs. Dinamo 1X 1.36 0-0 Da
 Romania Fotbal Cupa României Mioveni vs. Voluntari Mioveni +1.5 HA 1.48 1-2 Da
COTĂ FINALĂ:2.01MIZĂ (unități):5/10 Da

*valoarea cotelor a fost selectată din oferta Superbet.ro

 

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.