Flash Tips: Pronosticurile zilei din handbal!

0

Ziua de vineri ne rezervă derby-ul de tradiție din sportul românesc, Dinamo-Steaua, însă la handbal. Este o zi în care avem pregătit și un alt pronostic din acest sport, pentru o partidă din Austria.

Nu ai înțeles clar care este ideea mizelor unitare recomandate de echipa noastră? Citește aici!

Dinamo București vs. CSA Steaua București, Liga Națională, ora 18:00

E un meci fără miză pentru ambele echipe. Disputa are loc în ultima etapă a Ligii Naționale, iar Dinamo și-a asigurat locul 1 la finalul sezonului regulat, în timp ce Steaua va merge în play-out.

[thrive_2step id=’12174′]Vrei ponturi GRATUITE direct la tine pe mail? E simplu! CLICK AICI[/thrive_2step]

Continuăm să mizăm pe forma slabă a steliștilor, care au câștigat în 2017 un singur meci, cu Constanța acasă, iar media de goluri este extrem de scăzută. În meciul decisiv pentru calificarea în play-off cu Vaslui de pe teren propriu, Steaua a marcat doar 18 goluri!

E al treilea meci direct dintre cele două echipe în acest sezon. În tur, Dinamo a câștigat cu 22-19, iar în Cupă tot campionii s-au impus, 25-18.

Mizăm 4/10 pe 1&sub 54.5 goluri la cote minime de 2.25.

Încearcă și serviciul nostru de SECRET TIPS. Află mai multe printr-un singur click!

Alpla Hard vs. West Wien, HLA, ora 20:30

Al doilea meci pregătit este din Austria. Alpla Hard și West Wien se află în play-off, acolo unde situația este net favorabilă gazdelor.

Deși se află în prima grupă valorică a campionatului, rezultatele de aici contează destul de puțin, în condițiile în care campioana se va decide după fazele eliminatorii. Evident, Alpla Hard va beneficia de avantajul terenului propriu până în finală în cazul în care își va păstra prima poziție, singura miză reală în acest moment.

Gruparea din Viena a pus destule probleme fostei campioane de-a lungul timpului. Sunt patru meciuri directe în acest sezon, iar West Wien are o victorie, 31-29. În rest, partidele au fost echilibrate, iar Alpla Hard a avut dificultăți în a se impune.

Mizăm pe West Wien +4.5 goluri la cote minime de 1.85 și încredere 4/10.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.