Flas Tips: recomandările zilei din fotbal. Stanciu și Chipciu au meci–mizezi pe ei?

0

Am terminat cu naționalele, începe weekend-ul și căutăm să profităm cât mai mult de pe urma partidelor cu potențial de profit. Iată ce a pregătit echipa noastră pentru ultima zi din luna martie.

Waregem – Anderlecht

Prima etapă a play-off-ului de Liga Campionilor din Belgia programează, vineri 31 martie, cu începere de la ora 21.30, partida dintre Zulte Waregem și Anderlecht Bruxelles. Uvertura se anunță foarte interesantă, chiar dacă va lipsi căpitanul gazdelor, Leye, care este accidentat la cap. Foarte probabil, fundașul dreapta de Fauw nu va fi nici el în echipă, din cauza unei accidentări la umăr.

De partea cealaltă, infirmeria oaspeților îi cuprinde pe Najar și pe Doumbia. Vor fi convocați internaționalii noștri Stanciu și Chipciu la oaspeți. Waregem a câștigat Cupa Belgiei și are lotul odihnit, deoarece nu a avut la fel de mulți jucători convocați la loturile naționale, comparativ cu Anderlecht.

Din acest motiv, acordăm credit gazdelor și jucăm 1X, cotat de casa de pariuri Unibet la valoarea de 1.90. Grad de încredere acordat predicției, 5/10.

Espanyol vs. Betis Sevilla

Espanyol a pierdut un singur meci din ultimele 5 disputate în La Liga, înscriind 7 goluri în ultimele 2 partide găzduite. Totuși, deși elevii lui Quique Sanchez Flores practică un joc organizat, ei au primit gol de fiecare dată în ultimele 4 întâlniri.

[thrive_2step id=’12174′]Vrei ponturi GRATUITE direct la tine pe mail? E simplu! CLICK AICI[/thrive_2step]

Betis vine după un succes categoric cu 2-0 împotriva Osasunei în etapa trecută, meci care a urmat eșecului așteptat de pe Santiago Bernabeu, la capătul uni meci în care Betis a făcut o figură frumoasă și a rezistat la egalitate cu campioana Europei până în minutul 80.

Pablo Piatti revine în echipa gazdelor după suspendare, la fel ca și Cristiano Piccini pentru oaspeți. S-au marcat peste 2.5 goluri în ultimele 5 partide găzduite de Espanyol, iar în 10 din ultimele 11, catalanii nu au cunoscut înfrângerea.

Recomandăm 7/10 pentru 1X & peste 1.5 goluri la cota 1.76 oferită de SuperBet.

Guingamp vs. Nancy

Nancy a condus la pauza meciului din etapa precedentă de pe propriul teren cu Lorient cu 2-0, înscriind mai multe goluri decât înscrisese în precedentele 7 etape de Ligue 1!!! Până la final, însă, și-au bătut joc și au fost învinși de contracandidata directă în lupta pentru evitarea retrogradării, fiind în acest moment prima sub linie, cu 28 de puncte și un singur punct adunat din ultimele 8 etape.

Vrei să obții absolut GRATUIT toolkitul 3 strategii DE AUR folosite de pariorii profesioniști SAU 2 luni de abonament Secret Tips? E simplu: Fă-ți un cont nou de jucător la NetBet prin click pe acest link și trimite-ne mail cu username-ul folosit la înregistrare.

Guingamp este scăpată de grijile retrogradării, însă evoluțiile din ultimul timp sunt destul de oscilante. Victoria din ultimul meci acasă, 5-0 cu Bastia, a fost urmată de un eșec dezolant, 3-0 la Angers. După această înfrângere, Antoine Koumbare a declarat că va reveni la sistemul 4-3-3.

S-au marcat peste 2.5 goluri în 5 din ultimele 6 partide ale lui Guingamp. Nancy are 4 înfrângeri consecutive în ultimele 4 deplasări, fără să înscrie. În 6 din ultimele 7 deplasări ale acestura s-au marcat sub 2.5 goluri.

Mizăm 4/10 pe victoria gazdelor la cota 1.86 oferită de NetBet.

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.