Biletul Zilei: facem 5 din 5 bilete verzi în această săptămână?

0

Varianta propusă pentru azi de specialiștii noștri și-a propus să încheie luna în stil victorios, mai ales după ce în această săptămână avem un parcurs impecabil.

Sferturile de finală ale Cupei Challenge la rugby programează vineri, 31 martie 2017, cu începere de la ora 22.00, o partidă la Edinburgh, în Scoția. Echipa gazdă, care a bătut-o pe Timișoara în grupa preliminară, se află într-o formă foarte slabă, având șase înfrângeri consecutive, în ultimele meciuri. Scoțienii par a fi pradă ușoară pentru revelația din Top 14, La Rochelle, care nu a mai pierdut, în campionat și în Cupa Challenge, din data de 8 decembrie 2016. Francezii practică un joc foarte variat, desfășurat, iar scoțienii nu prea au cum să câștige, în aceste circumstanțe.

[thrive_2step id=’12174′]Vrei ponturi GRATUITE direct la tine pe mail? E simplu! CLICK AICI[/thrive_2step]

Meci emoționant pentru Derry City în campionatul Irlandei, primul fără căpitanul Ryan McBride care a murit pe 20 martie în somn, la doar 27 de ani. Ultimele 2 meciuri au fost amânate, iar astăzi vor înfrunta pe Bray Wanderers într-un meci pe care vor să-l câștige și să îl dedice căpitanului pierdut. Derry a mers perfect până acum, bifând 4 victorii din 4 posibile. Tot orașul vrea să fie prezent pe stadion, astfel că atmosfera va fi incendiară.

FC Botoșani primește pe propriul teren vizita lui ASA Tg Mureș, echipă aflată în degringoladă, dar și cu mari probleme de lot înaintea acestei partide. Gorobsov și Gabi Mureșan s-au accidentat la antrenament în această săptămână, iar Lemnaru are o contractură și nu va face parte din lot. Noul antrenor, Ionuț Chirilă, a apelat la 5 juniori pentru a completa lotul pentru această partidă.

 

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Scoția Rugby Cupa Challenge Edinburgh vs. La Rochelle 2 1.53 22-32 Da
 Irlanda Fotbal Premier Division Derry City vs. Bray Derry HA 0 1.36 2-3 Nu
 Romania Fotbal Liga 1 Botoșani vs. ASA 1 1.40 2-0 Da
COTĂ FINALĂ:2.91MIZĂ (unități): 5/10 Nu

*valoarea cotelor a fost selectată din oferta Unibet

*ATENȚIE: la meciul de Rugby, se aplică regula „DeadHeat”, în caz de egalitate în timpul regulamentar de joc, cota înjumătățindu-se și luându-se în calcul rezultatul final al meciului!

Vrei să obții absolut GRATUIT toolkitul 3 strategii DE AUR folosite de pariorii profesioniști SAU 2 luni de abonament Secret Tips? E simplu: Fă-ți un cont nou de jucător la Unibet prin click pe acest link și trimite-ne mail cu username-ul folosit la înregistrare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.