Biletul Zilei: cu 4/5 bilete câștigate în această săptămână atacăm o sâmbătă plină de meciuri

0

Varianta propusă ieri a fost câștigătoare ducând bilanțul la 11 selecții câștigătoare din 12 oferite și 80% strike rate, ceea ce ne dă curaj să abordăm sâmbăta cu încredere. Varianta propusă astăzi este formată din 3 evenimente cu șanse individuale de câștig ce pleacă de la 70% în sus, iar staking level-ul rămâne la nivel mediu.

RB Leipzig rezistă în cursa pentru locul doi, deși presiunea din partea lui Hoffenheim și Dortmund este destul de mare. Nou-promovata a câștigat la Mainz în etapa trecută cu 3-2, și își menține ecartul de patru puncte față de locul trei. Timo Werner revine în echipa de start a lui Leipzig, fiind complet refăcut după o accidentare.

Situația lui Leverkusen s-a îmbunătățit puțin, după victoria din etapa trecută de la Darmstadt, 2-0. Bayer are șase puncte peste zona fierbinte în acest moment, însă are ceva probleme de efectiv pentru duelul de sâmbătă: Calhanoglu este în continuare suspendat, în timp ce Lars Bender, Jonathan Tah, Leon Bailey și Chicharito sunt incerți.

[thrive_2step id=’12174′]Vrei ponturi GRATUITE direct la tine pe mail? E simplu! CLICK AICI[/thrive_2step]

Umilită de Arsenal săptămâna trecută, West Ham și-a prelungit seria de înfrângeri la 5. Bilic are susținerea conducerii, dar e obligat să ia puncte contracandidatelor Swansea și Sunderland în următoarele două etape. Swans a coborât pe 18 după ce a pierdut cu Tottenham, având un punct luat în 4 meciuri. În deplasare au 4 înfrângeri consecutive și au primit gol în ultimele 14; în 11 dintre ele încasând minim 2. Galezii au fost învinși de 19 ori în acest sezon, un record negativ pentru echipă în edițiile cu 38 etape. Ambele întâlniri directe din 2016 s-au încheiat 1-4. S-au marcat minim 3 goluri în 10 din ultimele 11 meciuri ale lui West Ham în Premier League.

Vrei să obții absolut GRATUIT toolkitul 3 strategii DE AUR folosite de pariorii profesioniști SAU 2 luni de abonament Secret Tips? E simplu: Fă-ți un cont nou de jucător la SportingBet prin click pe acest link și trimite-ne mail cu username-ul folosit la înregistrare.

Meci interesant în Championship, unde Birmingham primește vizita lui Derby County. Gary Rowett, actualul antrenor al lui Derby, a fost demis de pe banca tehnică a lui Birmingham pe 14 Decembrie, când erau pe 7 în Championship. Acum alb-albaștrii sunt pe locul 18 și au 2 victorii în 19 meciuri sub comanda lui Gianfranco Zola, adică tot atâtea cât a adunat Rowett în 3 etape de când a preluat conducerea băncii tehnice a „berbecilor”. Derby are șanse la play-off și nu renunță la luptă, mai ales după victoria directă împotriva lui Fulham de etapa trecută, dar pe lângă asta va fi și o oportunitate de revanșă personală a lui Rowett în fața conducerii clubului din Birmingham.

VEZI AICI ȘI COTA 5 ZILNICĂ!

 

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Germania Fotbal Bundesliga Leipzig vs. Leverkusen Leipzig HA 0 1.42 1-0 Da
 Anglia Fotbal Premier League West Ham vs. Swansea peste 2 goluri HA 1.39 1-0 Nu
 Anglia Fotbal ChampionshipBirmingham vs. Derby X2 1.34 1-2 Da
COTĂ FINALĂ: 2.64MIZĂ (unități): 6/10 Nu

*cea mai bună valoare a cotelor a fost selectată din această ofertă

Vrei să obții absolut GRATUIT toolkitul 3 strategii DE AUR folosite de pariorii profesioniști SAU 2 luni de abonament Secret Tips? E simplu: Fă-ți un cont nou de jucător la NetBet prin click pe acest link și trimite-ne mail cu username-ul folosit la înregistrare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.