Flash Tips: vezi recomandările de pariere pentru duminică

0

Zi fantastică pentru cititorii noștri ieri când am avut 9/9 ponturi câștigătoare pe fotbal la cote medii de 1.95 în articolul de Flash Tips!

Astăzi echipa noastră a pregătit 5 selecții interesante, iar cota medie per selecție 2.25!

Ingolstadt vs. Darmstadt, Bundesliga

Este duelul formațiilor ce vor lua, probabil, drumul ligii secunde la finalul sezonului. Cele două echipe ocupă ultimele două locuri, însă Ingolstadt traversează o perioadă bună.

Ingolstadt speră la o salvare miraculoasă după cele două victorii consecutive, 2-1 cu Mainz și 3-2 cu Augsburg. De altfel, în deplasarea de la Augsburg a condus cu 3-0, deși pleca cu șansa a doua.

Darmstadt e ca și retrogradată, în condițiile în care cifrele nu sunt deloc prietenoase cu „lanterna”: 14 puncte de recuperat față de locul de baraj, cel mai slab atac și cea mai slabă apărare. Sunt cele mai slabe cifre din 1995, de când s-a trecut la sistemul cu trei puncte. Sandro Sirigu revine în echipa de start după ce și-a ispășit etapa de suspendare.

Mizăm 5/10 la cota 1.80 disponibilă aici pe victoria gazdelor și minim 2 goluri marcate în meci.

VERIFICĂ AICI ȘI COTA 5 ZILNICĂ!

CFR Cluj vs. FC Viitorul, Liga 1

CFR Cluj și Viitorul sunt vecine în clasament înaintea ultimei etape din tur, însă diferența este de cinci puncte. Ambele echipe vin după înfrângeri în ultima etapă și rămâne de văzut cum vor reacționa.

CFR a pierdut 0-2 la București cu Dinamo, într-un meci foarte slab. Clujenii nu au contat în acest meci, au avut puține ocazii de gol și au fost taxați la două faze fixe. Craiova și Dinamo le suflă în ceafă clujenilor în lupta pentru locul trei, astfel că un pas greșit ar putea conta enorm.

[thrive_2step id=’12174′]Vrei ponturi GRATUITE direct la tine pe mail? E simplu! CLICK AICI[/thrive_2step]

Viitorul a pierdut poate nemeritat cu Craiova, 0-1, după un gol încasat în minutul 90+2. Constănțenii au pierdut primul loc în detrimentul lui FCSB, la egalitate de puncte însă, diferența fiind făcută de golaveraj.

Este al 11-lea meci direct în Liga 1, iar bilanțul este perfect egal: câte patru victorii pentru fiecare echipă și două remize.

Recomandăm cu 4/10 o cotă extrem de generoasă de 2.62 pentru 1X & ambele marchează disponibilă doar în această ofertă.

CSU Craiova vs. FCSB, Liga 1

Se anunță un meci cu scântei întrei Craiova și FCSB, ambele echipe fiind în căutare de puncte, dar și cu un moral ridicat după victoriile din ultima etapă. Oltenii au câștigat la Ovidiu cu Viitorul 1-0, Mateiu fiind cel care a marcat în minutul 90+2, astfel că locul trei este din nou realizabil. Ivan revine printre titulari, suspendat etapa trecută.

FCSB a trecut și de Astra, scor 3-0, după ce învinsese și pe Dinamo cu 2-1. Bucureștenii au redevenit lideri, la golaveraj, însă rămâne de văzut cum va rezolva Reghecampf problemele de lot. Alibec și Ovidiu Popescu au părăsit terenul de joc cu Astra accidentați, însă vor reveni Pintilii și Tamaș, ambii suspendați runda trecută.

FCSB a câștigat ambele meciuri din sezonul regulat, 2-1 atât la București, cât și la Severin.

Merită încercată cu 4/10 cota de 2.70 pentru X2 & ambele marchează disponibilă doar în această ofertă de pariere.

Vrei să obții absolut GRATUIT toolkitul 3 strategii DE AUR folosite de pariorii profesioniști SAU 2 luni de abonament Secret Tips? E simplu: Fă-ți un cont nou de jucător la 888 sport prin click pe acest link și trimite-ne mail cu username-ul folosit la înregistrare.

Celta Vigo vs. Eibar, La Liga

Poate fi un meci mult mai interesant decât se anunță la prima vedere. Celta a rămas în Europa League și are la mijlocul săptămânii viitoare turul sfertului cu Genk, astfel că Eduardo Berizzo ar putea odihni ceva jucători.

Pe Balaidos se obțin greu puncte, însă Eibar are toate motivele să forțeze o victorie, în condițiile în care este implicată în lupta pentru locul 6. De altfel, Eibar vine după două victorii foarte importante, 3-2 la Villarreal și 3-1 cu Las Palmas, în fața a două formații bune ale campionatului.

Giuseppe Rossi ar putea începe ca titular pentru Celta Vigo, în timp ce de la oaspeți va absenta japonezul Takashi Inui. În 11 din ultimele 13 meciuri disputate pe Balaidos s-au marcat cel puțin 3 goluri.

Mizăm 5/10 pe cota 1.93 disponibilă în Betfair Exchange pentru meci cu minim 3 goluri.

Las Palmas vs. Betis, La Liga

Vecine de clasament înaintea acestei etape, Las Palmas și Betis se află față în față într-un meci ce nu are o miză reală. Ambele echipe sunt departe atât de zona fierbinte, cât și de Europa.

Las Palmas rămâne una din echipele foarte frumoase ale sezonului, chiar dacă rezultatele nu au fost foarte bune în ultima vreme. În ultimele două meciuri, Las Palmas a cedat de fiecare dată cu 1-3, la Celta Vigo și Eibar, dar trebuie să ținem cont că pe teren propriu Boateng și compania au pierdut doar două meciuri în acest sezon.

Betis vine și ea tot după două înfrângeri, 1-2 la Espanyol și 0-1 cu Villarreal, însă cea de la mijlocul săptămânii este puțin nemeritată. Rămâne de văzut însă dacă trupa din Sevilla va scoate ceva din această deplasare dificilă, pentru că pe teren străin recordul nu este tocmai fantastic: trei victorii în 14 meciuri, iar ultima la Malaga, în 28 februarie, 2-1.

Mizăm 4/10 la cota 2.20 pe 1X & ambele marchează, disponibilă doar în această ofertă!

Vrei să obții absolut GRATUIT toolkitul 3 strategii DE AUR folosite de pariorii profesioniști SAU 2 luni de abonament Secret Tips? E simplu: Fă-ți un cont nou de jucător la Unibet prin click pe acest link și trimite-ne mail cu username-ul folosit la înregistrare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.