Biletul Zilei: vezi ce variantă mizăm medium-stakes pe final de săptămână

0

Avem un strike rate al ponturilor individuale de 86% în această săptămână cu 13 din 15 câștigătoare, iar varianta de ieri a fost la un singur gol distanță de un nou câștig. 

Astăzi propunem un combo format din 2 evenimente ale căror șanse individuale de reușită pleacă de la 58% în sus conform cotelor primite.

Stuttgart are o ocazie imensă astăzi să pună capăt seriei negative prin care trece, deoarece primește pe propriul teren vizita lanternei roșii, Karlsruher. Lupta pentru promovare s-a animat în ultimul timp, fiind 4 echipe despărțite de 3 puncte și acest fapt se datorează în principal celor 11 puncte pierdute de Stuttgart în ultimele 5 etape, din lider detașat căzând pe locul secund.

Marele noroc al lui Stuttgart este faptul că și celelalte 3 contracandidate au început să calce strâmb, iar asta i-a permis unei a 5-a echipe, Dresda, să vină la doar 6 puncte în spate și să aibă și ea pretenții. Karlsruher a obținut un singur punct în ultiemele 4 partide, și are 4 înfrângeri consecutive în deplasare. Oaspeții de azi au înscris doar 7 goluri în cele 13 deplasări ale sezonului, de 4 ori mai puțin față de golurile șvabilor de pe propriul teren.

Vrei să obții absolut GRATUIT toolkitul 3 strategii DE AUR folosite de pariorii profesioniști SAU 2 luni de abonament Secret Tips? E simplu: Fă-ți un cont nou de jucător la 888 sport prin click pe acest link și trimite-ne mail cu username-ul folosit la înregistrare.

Everton și Leicester se vor confrunta în meciul de duminică seara în Premier League, iar meciurile disputate duminica la 18.00 ora României în regat sunt destul de spectaculoase. Este foarte probabil să fie loc de spectacol și astăzi dacă ne uităm puțin pe cifre. Everton a câștigat ultimele 6 meciuri consecutive de pe Goodison Park, marcând minim 3 goluri în 5 dintre ele!

[thrive_2step id=’12174′]Vrei ponturi GRATUITE direct la tine pe mail? E simplu! CLICK AICI[/thrive_2step]

De cealaltă parte, campionii sunt într-o formă de invidiat, cu 6 victorii consecutive (5 în Premier League și 1 în Champions League), înscriind minim 2 goluri în fiecare din ele. La capitolul întâlniri directe, ultimele 7 disputate pe acest stadion au produs minim 3 goluri pe tabelă, Leicester înscriind minim 2 goluri în ultimele 5 consecutive. 8 din ultimele 9 partide directe au avut goluri înscrise de ambele echipe!

  VEZI AICI ȘI COTA 5 ZILNICĂ!

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Germania Fotbal Bundesliga 2Stuttgart vs. Karlsruher 1 1.49 2-0 Da
 Anglia Fotbal Premier League Everton vs. Leicester ambele înscriu 1.71 4-2 Da
COTĂ FINALĂ: 2.55MIZĂ (unități): 6/10 Da

  *cea mai bună valoare a cotelor a fost selectată din această ofertă

Vrei să obții absolut GRATUIT toolkitul 3 strategii DE AUR folosite de pariorii profesioniști SAU 2 luni de abonament Secret Tips? E simplu: Fă-ți un cont nou de jucător la NetBet prin click pe acest link și trimite-ne mail cu username-ul folosit la înregistrare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.