Flash Tips: recomandările de pariere ale începutului de săptămână

0

Am încheiat o săptămână foarte profitabilă și intrăm în săptămâna mare cu poftă de câștiguri și mai și. Trebuie să profităm de această lună aprilie plină de activitate și să ne pregătim bugetul de vacanță.

Echipa noastră a pregătit astăzi 5 ponturi din fotbal și hochei, care ne pot aduce profit.

Magnitogorsk – St. Petersburg, Hochei

Finala NHL, campionatul de hochei grefat în jurul țărilor din Rusia și spațiul ex-sovietic, programează astăzi al doilea joc. În înghețata Siberie, la Magnitogorsk, echipa locală Metalurg se confruntă cu SKA st. Petersburg.

Ieri, în primul meci, oaspeții sau impus cu scorul de 5-4. Finala se dispută după sistemul cel mai bun din 7 meciuri, așa că, înainte de mutarea caravanei în fosta capitală imperială, gazdele au nevoie de victorie pentru a nu permite detașarea celor de la SKA.

Va lipsi polonezul Wolski de la Magnitogorsk, care este accidentat. Absențe raportează și oaspeții, care nu se pot baza pe Voynov, dar mai ales pe vedeta Pavel Datsyuk, care s-a accidentat ieri.

Partida începe la ora 17.00 și opinăm victoria gazdelor, dar recomandăm cota 1.92 disponibilă în această ofertă pentru returnarea mizei în caz de egalitate în timpul regulamentar de joc, cu mize de 7/10.

VEZI AICI ȘI COTA 5 ZILNICĂ!

Real Sociedad vs. Sporting Gijon, La Liga

Ar trebui să avem un meci interesant pe Anoeta, între două formații care au nevoie mare de puncte. Sociedad se luptă pentru un loc în Europa, în timp ce Gijon încă speră la evitarea retrogradării.

Bascii nu au mai câștigat de patru etape, timp în care au scos doar un punct, 1-1 cu Leganes, acesta fiind și singurul gol marcat în această serie de meciuri. Tot patru partide fără victorie sunt și pe teren propriu, iar locul 8 pe care Sociedad îl ocupă în acest moment este justificiat. Asier Illarramendi revine la mijloc, un mare plus pentru Sociedad.

Gijon mai are la dispoziție opt etape să recupereze diferența de cinci puncte ce o separă de Leganes. Aflată pe loc retrogradabil, Sporting vine după un 0-1 cu Malaga pe teren propriu, în care a jucat însă destul de bine. Fernando Amorebieta, Lillo, Xavi Torres și Mikel Vesga revin după suspendare, iar doar Xavi Torres ar putea fi rezervă astăzi.

În tur, Sociedad s-a impus cu 3-1.

Recomandăm victoria gazdelor și minim 3 goluri marcate în meci cu mize 5/10 la cota 2.10 disponibilă în această ofertă.

[thrive_2step id=’12174′]Vrei ponturi GRATUITE direct la tine pe mail? E simplu! CLICK AICI[/thrive_2step]

Astra Giurgiu vs. Dinamo, Liga 1

Astra și Dinamo închid prima etapă din play-off, un meci între formațiile clasate pe locurile 5 și 6 în acest moment.

Astra nu a câștigat decât un punct în primele patru etape, este în scădere mare de nivel față de finalul sezonului regulat, iar șansele la un loc pe podium sunt din ce în ce mai mici. În ultimul meci, giurgiuvenii au pierdut 0-3 la București cu FCSB, un meci în care au primit toate golurile în prima repriză. Budescu ar putea reveni pe teren față de meciul de acum patru zile.

Dinamo a învins cu 2-0 pe CFR Cluj în etapa trecută, însă după un meci în care a speculat la maxim erorile din defensiva adversă. Așadar, nu putem să catalogăm evoluția dinamoviștilor ca fiind foarte spectaculoasă, însă trebuie remarcat că ambii atacanți au reușit să marcheze, Nemec și Rivaldinho.

E al patrulea meci direct din acest sezon și mereu am avut dueluri foarte interesante, iar Dinamo nu a pierdut niciodată: 4-1 și 5-2 la Giurgiu, al doilea fiind în Cupă și după prelungiri, și 2-2 în Ștefan cel Mare.

Cota disponibilă în Betfair Exchange pentru goluri de ambele părți este cotată în acest moment la 2.04, cu 11% mai mult decât ce există în oferta bookmakerilor. O recomandăm cu mize 6/10.

Istanbul Basaksehir vs. Galatasaray, Super Liga

Meci tare în Turcia, unde meciul de azi dintre rivalele locale poate fi privit ca o finală pentru calificarea în Play-off-ul Champions League. Gazdele au ținut pasul du Besiktas în cursa pentru primul loc și câștigarea titlului, dar ultimele 2 etape i-au depărtat la 8 puncte cu un meci mai puțin disputat. Problema lor este că pot pierde chiar și locul 2, adversara directă de azi fiind la doar 4 puncte în spate, iar Fenerbahce la 3 și își va freca palmele în cazul unui rezultat de egalitate între cele două în această seară.

Basaksehir este neînvinsă în acest sezon pe propriul teren, înscriind cel puțin un gol în 92% din partide, totalizând 28 de goluri marcate în 13 meciuri. Mai mult de atât, gazdele au o medie de 13 ocazii per meci pe acest stadion, convertind 16% dintre ele.

Galata a primit gol în 73% din meciuri și a marcat în 85% din deplasările acestui sezon. 62% este procentajul comun înregistrat de ambele echipe pentru meciuri în care au fost implicate acasă, respectiv în deplasare, și ambele echipe au marcat.

Recomandăm 4/10 pe meci cu goluri de ambele părți și minim 3 înscrise în meci la cota 2.05 disponibilă în această ofertă!

Vrei să obții absolut GRATUIT toolkitul 3 strategii DE AUR folosite de pariorii profesioniști SAU 2 luni de abonament Secret Tips? E simplu: Fă-ți un cont nou de jucător la NetBet prin click pe acest link și trimite-ne mail cu username-ul folosit la înregistrare.

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.