Biletul Zilei: continuăm seria câștigurilor și în această săptămână

0

După ce am câștigat și biletul propus duminică, începem săptămâna cu o variantă ce cuprinde două meciuri cu șanse bune de reușită.

Pentru astăzi, echipa noastră a pregătit două partide care probabil că sunt pe plan secund al atenției majorității pariorilor, însă valoarea cotelor raportată la șansele estimate de câștig prezintă valoare pentru noi.

Liga adriatică la baschet, ABA League, ne propune astăzi un meci de play-off foarte interesant, primul al seriei dintre două echipe puternice, Crvena Zvezda și Cedevita. Finala competiției reprezintă un obiectiv pentru ambele echipe și, ținând cont că este primul meci al seriei de maximum 5, probabil vom avea o ofensivă descătușată.

Ultimul meci direct dintre cele două, pe terenul celor de la Cedevita, s-a terminat, de exemplu, cu victoria oaspeților, cu scorul de 95-91. Ambele formații au aruncători preciși de la 3 puncte și ofensive colective bine lucrate.

[thrive_2step id=’12174′]Vrei ponturi GRATUITE direct la tine pe mail? E simplu! CLICK AICI[/thrive_2step]

Meci tare în Turcia, unde meciul de azi dintre Istanbul Basaksehir si Galatasaray poate fi privit ca o finală pentru calificarea în Play-off-ul Champions League. Gazdele au ținut pasul du Besiktas în cursa pentru primul loc și câștigarea titlului, dar ultimele 2 etape i-au depărtat la 8 puncte cu un meci mai puțin disputat. Problema lor este că pot pierde chiar și locul 2, adversara directă de azi fiind la doar 4 puncte în spate, iar Fenerbahce la 3 și își va freca palmele în cazul unui rezultat de egalitate între cele două în această seară.

Basaksehir este neînvinsă în acest sezon pe propriul teren, înscriind cel puțin un gol în 92% din partide, totalizând 28 de goluri marcate în 13 meciuri. Mai mult de atât, gazdele au o medie de 13 ocazii per meci pe acest stadion, convertind 16% dintre ele.

Galata a primit gol în 73% din meciuri și a marcat în 85% din deplasările acestui sezon. 62% este procentajul comun înregistrat de ambele echipe pentru meciuri în care au fost implicate acasă, respectiv în deplasare, și ambele echipe au marcat.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Serbia Baschet ABA League Crvena Zvezda vs. Cedevita peste 152.5 puncte 1.73 81-66 Nu
 Turcia Fotbal SuperLiga Basaksehir vs. Galatasaray ambele înscriu 1.60 4-0 Nu
COTĂ FINALĂ: 2.76MIZĂ (unități): 5/10 Nu

  *valoarea cotelor a fost selectată din această ofertă

Vrei să obții absolut GRATUIT toolkitul 3 strategii DE AUR folosite de pariorii profesioniști SAU 2 luni de abonament Secret Tips? E simplu: Fă-ți un cont nou de jucător la 888 sport prin click pe acest link și trimite-ne mail cu username-ul folosit la înregistrare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.