Vrei sa devii un parior profitabil? Te recompensam cu un Value-Pack de 150 de Euro

0

Sună ca o capacană, nu-i așa? În timp ce majoritatea site-urilor afiliate caselor de pariuri promovează parierea haotică, tocmai ca să pierzi cât mai mult și ei să încaseze comisioane cât mai mari de la bookmakeri de pe urma pierderilor tale, noi spargem tiparele și vrem să punem capac abordărilor copilărești care împiedică pariorii să aibă profituri pe termen lung.

OK, știm, majoritatea site-urilor afiliate îți flutură pe la nas bonusurile caselor de pariuri, dacă te înregistrezi prin linkurile lor…clasic…dar de aceleași bonusuri ai parte din partea bookmakerilor, oricum…așa că? Ce plus valoare îți oferă ei? NIMIC! Abordările copilărești cu meciuri pauză/final și bilete cu cote finale de valori astronomice nu te vor îmbogăți din pariuri!

Promovarea non-valorilor la rang de tipsteri de către site-urile afiliate de profil, nu îți va aduce profit pe termen lung. Cu ce este mai bun decât tine un puști agramat care își dă cu părerea despre rezultatul unor meciuri după o analiză sumară a clasamentului? Să fim serioși…poți la fel de bine să dai cu banul!

În aceste vremuri în care plus-valoarea este asuprită de amatorismul în domeniu, noi ne dorim exact opusul pentru tine! Vrem ca tu să câștigi la pariuri și vrem să câștigi cât mai mult! Și în ideea de a-ți oferi suportul nostru în îndeplinirea acestui obiectiv, ne-am gândit la o soluție de ajutor reciproc!

Îți punem la dispoziție un Value-Pack unicat pe piața din România în valoare de 150 de EURO! Din partea noastră, nu a caselor de pariuri! Iată condițiile:

  1. îți deschizi un cont nou la Betfair prin intermediul acestui link, depui minim 10 Euro și ne transmiți un email cu username-ul folosit
  2. Primești GRATUIT toolbox-ul Puterea Cotelor (valoare la vânzare de 245 de Ron)
  3. Primești GRATUIT 2 luni de abonament Secret Tips (valoare la vânzare 100 de Ron)
  4. Primești DISCOUNT 155 de Ron la achiziționarea licenței pe 6 luni pentru BOT-ul de pariere APS Deluxe (plătești doar 395 de Ron în loc de 550)
  5. îți deschizi un cont nou la NetBet prin intremediul acestui link, depui minim 50 de Ron și ne transmiți un email cu username-ul folosit
  6. Primești GRATUIT toolkit-ul 3 strategii DE AUR folosite de pariorii profesioniști (valoare la vânzare de 127 de Ron) + 1 lună de abonament Secret Tips GRATUIT (valoare la vânzare 50 de Ron)

Ai în total un Value-Pack de 677 de Ron din partea noastră, echivalentul a 150 de Euro, dar nu acesta este tot câștigul tău real! Câștigul acumulat de pe urma informațiilor căpătate și a soluțiilor alternative de pariere pe care ți le oferă echipa noastră este mult mai mare și vei vedea asta în rezultatele obținute cu ajutorul strategiilor noastre.

VEZI AICI MAI MULTE DETALII DESPRE FIECARE COMPONENTĂ A VALUE-PACK-ULUI.

Între timp, consultă aici bilanțul actualizat zilnic al recomandărilor oferite de tipsterii noștri și verifică în fiecare zi Biletul Zilei și recomandările de pariere single argumentate de echipa noastră de profesioniști în domeniu.

Aplică ponturile primite zilnic în strategiile dobândite prin Value-Pack și HAI SĂ CÂȘTIGĂM  ÎMPREUNĂ!

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.