Flash Tips: vezi ponturile single pentru marti! Bilantul e din ce în ce mai bun

0

Ieri am realizat noi puncte de profit importante cu cele 3 ponturi câștigătoare din 4 propuse, la cotă medie 2.03, ducând profitul lunar la peste 100 de unități pentru luna în curs.

Oferta nu este extrem de generoasă cantitativ astăzi, însă din punct de vedere al spectacolului putem avea pretenții din partea meciurilor din Champions League.

Dinamo Kazan – Busto Arsizio, Volei Feminin

Finala Cupei CEV la volei feminin începe în Rusia, cu primul meci dintre Dinamo Kazan și Busto Arsizio. Rusoaicele au un sextet foarte puternic și omogen, iar sala ajută efectiv echipa, împingând-o de la spate.

Singurul pronostic plauzibil este victoria gazdelor, însă, cum cota oferită nu este atractivă, vă vom propune altceva. Dinamo Kazan, pentru a obține un avantaj psihologic în seria decisivă pentru trofeu, va forța o victorie categorică și rapidă, așa cum a reușit în toate meciurile din optimi încoace! Rezultă că un rezultat de 3-0 pentru Dinamo Kazan se poate întâmpla și are șanse bune de reușită.

Astfel, noi vom juca handicap -2,5 la seturi, pentru gazde, cota descoperită în această ofertă de 2.30 reprezentând valoare! Staking plan recomandat de 5/10.

Pune mâna pe value-pack-ul de 150 de Euro!

Juventus – Barcelona, Champions League

Săptămâna Mare este rezervată derby-urilor din Liga Campionilor. Marți seară, de la ora 21.45, există o primă ciocnire între Juventus Torino și Barcelona.

Două echipe latine, mai ales din țări atât de puternice precum Spania și Italia, propun întotdeauna spectacol. Iar dacă aceste echipe sunt unele dominante, precum Juventus și Barcelona, este clar că vom avea spectacol.

[thrive_2step id=’12174′]Vrei ponturi GRATUITE direct la tine pe mail? E simplu! CLICK AICI[/thrive_2step]

Pjaca este accidentat la italieni. În plus, Kean și Mandzukic nu sunt refăcuți complet, așa că nu se știe dacă vor fi utilizați. La catalani, Rafinha, Turan și Vidal sunt absențele care pot să micșoreze forța echipei. Busquets nu va putea evolua pentru oaspeți, deoarece este suspendat.

Barcelona a marcat cel puțin 2 goluri în 24 din ultimele 30 de meciuri disputate în Champions League, iar în 7 din ultimele 8 partide disputate de catalani s-au marcat minim 3 goluri până la final de meci.

Mizăm pe un pronostic în care vom vedea goluri. Sugestia este să alegeți din oferta Betfair Exchange, linia de peste 2.5 goluri marcate, deoarece la ce atacanți vor fi pe teren, ne putem oricând bucura de un spectacol ofensiv total. Cota este de 2.04 și o recomandăm cu mize de  6/10.

VEZI AICI ȘI COTA 5 ZILNICĂ!

Borussia Dortmund vs. AS Monaco, Champions League

Dortmund și Monaco sunt două dintre cele mai spectaculoase și îndrăgite echipe din Champions League în acest sezon, iar meciul din această seară va fi cu siguranță un duel așteptat cu nerăbdare de microbiști.

Este primul duel competitiv dintre cele două echipe, iar singura echipă franceză care a reușit să câștige pe terenul lui Dortmund este Marseille, impunându-se cu 3-2 în decembrie 2011.

VEZI AICI ȘI COTA 10 PROPUSĂ PENTRU ASTĂZI!

Ambele echipe au marcat câte 25 de goluri în acest sezon de Champions League (Monaco având 2 meciuri mai mult disputate-în play-off), iar meciurile în care au fost implicate au produs spectacol total. Avem parte de o confruntare între două sisteme 4 fundași, iar cei de bandă vor duce greul acestei înfruntări, având de suportat dueluri cu tineri extrem de talentați și rapizi precum Ousmane Dembele de la gazde sau Mbappe Lottin de la oaspeți.

S-au marcat minim 3 goluri în 13 din ultimele 16 partide disputat de Monaco în Champions League, la fel ca în 8 din ultimele 10 ale galben-negrilor! Borussia Dortmund este echipa cu cele mai multe goluri marcate după minutul 76 în acest sezon de Champions League (7).

Recomandăm linia de handicap asiatic de peste 3.25 goluri marcate în meci la cota 1.85 disponibilă în această ofertă, cu mize 6/10!

Vrei să obții absolut GRATUIT toolkitul 3 strategii DE AUR folosite de pariorii profesioniști SAU 2 luni de abonament Secret Tips? E simplu: Fă-ți un cont nou de jucător la NetBet prin click pe acest link și trimite-ne mail cu username-ul folosit la înregistrare.

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.