Biletul Zilei: toată lumea cu ochii pe sferturile Champions League

0

Avem parte de meciuri tari în sferturile competiției, cel puțin 2 din ele putând fi oricând finala Ligii prin prisma notorietății combatantelor.

Echipa noastră a analizat meciurile din această seară și iată ce selecții propune în varianta combo zilnică.

Pe Juventus Stadium s-au disputat 21 de partide continentale și bianco-nerri nu au pierdut în niciun duel european găzduit de această arenă până acum. Azi vine Barcelona, echipă în fața căreia au de luat o revanșă după finala pierdută acum doi ani.

VEZI AICI ȘI COTA 10 PROPUSĂ PENTRU ASTĂZI!

Trupa blau-grana a demonstrat că este vulnerabilă în deplasare în ultimul timp, iar mărturie stau umilința trăită pe Parc des Princes, dar și înfrângerea recentă suferită la Granada, 0-2. De altfel, 2 din ultimele 3 deplasări ale Barcelonei în Champions League au fost înfrângeri, ei fiind răpuși și de Guardiola pe Etihad în faza grupelor.

[thrive_2step id=’12174′]Vrei ponturi GRATUITE direct la tine pe mail? E simplu! CLICK AICI[/thrive_2step]

Juventus a câștigat 6 din ultimele 7 partide disputate în Champions League, iar în 6 din ultimele 8 nu a primit gol. Poarta lui Juve este intactă de 351 de minute în competiție, ultimul marcator  fiind Nico Pareja de la Sevilla în Noiembrie 2016. Din cele 8 echipe rămase în competiție, Juventus are cele mai puține goluri primite, 2 în 8 partide (și acelea din faze fixe), iar alături de Real Madrid este singura formație neînvinsă în acest sezon. Ultimele 8 goluri ale lui Juventus în Champions League au fost înscrise de 8 marcatori diferiți!

Îți oferim GRATUIT un value-pack de 150 de Euro ca să câștigi la pariuri! Ce mai aștepți?

Dortmund și Monaco sunt două dintre cele mai spectaculoase și îndrăgite echipe din Champions League în acest sezon, iar meciul din această seară va fi cu siguranță un duel așteptat cu nerăbdare de microbiști.

Pe plan intern lucrurile nu merg așa cum și-au propus pentru nemți, din speranțele la titlu văzându-se nevoiți să se lupte pentru locurile de pe podium, fiind în prezent pe locul 4, iar asta datorându-se în principal inconstanței din evoluții. De partea cealaltă, Monaco merge foarte bine și are 3 puncte avans față de PSG cu 7 etape înainte de finalul campionatului.

AICI AI COTA 5 ZILNICĂ!

Ambele echipe au marcat câte 25 de goluri în acest sezon de Champions League (Monaco având 2 meciuri mai mult disputate-în play-off), iar meciurile în care au fost implicate au produs spectacol total. Avem parte de o confruntare între două sisteme 4 fundași, iar cei de bandă vor duce greul acestei înfruntări, având de suportat dueluri cu tineri extrem de talentați și rapizi precum Ousmane Dembele de la gazde sau Mbappe Lottin de la oaspeți.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Uniunea Europeana Fotbal Champions League Juventus vs. Barcelona 1X 1.50 3-0 Da
 Uniunea Europeana Fotbal Champions League Dortmund vs. Monaco ambele înscriu 1.50 2-3 Da
COTĂ FINALĂ: 2.25MIZĂ (unități): 7/10 Da

  *cea mai bună valoare a cotelor a fost selectată din această ofertă

Nu ai înțeles clar care este ideea mizelor unitare recomandate de echipa noastră? Citește aici!

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.