Biletul Zilei: medium-high confindence-rate pentru varianta de miercuri

0

Oferta este săracă din punct de vedere cantitativ, dar bogată din punct de vedere calitativ, prim-planul fiind pe meciurile din Champions League.

După spectacolul fotbalistic oferit de Juventus aseară și demonstrația de forță în fața Barcelonei, azi intră în scenă celelalte două puteri ale fotbalului spaniol, Real Madrid și Atletico.

Atletico Madrid își formează deja o reputație de specialistă a competiției după parcursul din ultimii ani, chiar dacă pe plan intern lucrurile nu merg extraordinar în acest sezon. Leicester este debutantă în competiție și a reușit să ajungă până în sferturi după ce a eliminat tot o formație spaniolă, FC Sevilla.

Practic revirimentul vulpilor a început de la returul cu Sevilla, aceștia reușind să întoarcă eșecul suferit în tur, 1-2, însă fără să impresioneze cu maniera de joc. Duminică Leicester a suferit un eșec 2-4 la Everton, care a pus capăt unei perioade foarte bune de 6 victorii consecutive, însă cel mai îngrijorătoare concluzie pentru campioana Angliei este reprezentată de fisurile din sistemul defensiv.

Fără gol primit în 17 din ultimele 21 de meciuri disputate pe propriul teren în Champions League, Atletico pleacă favorită certă în fața revelației acestui sezon, care nu are absolut nimic de pierdut.

Vrei să obții absolut GRATUIT toolkitul 3 strategii DE AUR folosite de pariorii profesioniști SAU 2 luni de abonament Secret Tips? E simplu: Fă-ți un cont nou de jucător la NetBet prin click pe acest link și trimite-ne mail cu username-ul folosit la înregistrare.

Pe Allianz Arena se întâlnesc Bayern și Real Madrid, iar echipele nu au nevoie de nicio prezentare. Orice gospodină știe cel puțin 2 jucători de la ambele echipe, astfel că pariorii sunt conștienți de potențialul partidei. La Munchen vor fi pe stadion jucători a căror valoare depășește 1 miliard și 300 de milioane de Euro!

VEZI AICI ȘI COTA 5 ZILNICĂ!

Bayern a înscris 30 de goluri în ultimele 7 meciuri disputate acasă, iar în turul precedent a dat fără milă în Arsenal, înscriind de 10 ori în dublă-manșă.

Real Madrid a înscris în absolut toate deplasările acestui sezon, iar 18 din ultimele 20 au produs minim 3 goluri. În Champions League, ultimele 8 partide consecutive disputate de galactici au produs minim 3 goluri, cu cel puțin 2 înscrise de Ronaldo & co., același lucru fiind valabil în 5 din ultimele 6 ale lui Bayern.

[thrive_2step id=’12174′]Vrei ponturi GRATUITE direct la tine pe mail? E simplu! CLICK AICI[/thrive_2step]

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Uniunea Europeana Fotbal Champions League Atletico vs. Leicester 1 1.33 1-0 Da
 Uniunea Europeana Fotbal Champions League Bayern vs. Real Madrid ambele înscriu 1.60 1-2 Da
COTĂ FINALĂ: 2.13MIZĂ (unități): 7/10 Da

  *cea mai bună valoare a cotelor a fost selectată din această ofertă

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.