Flash Tips: vezi ponturile single ale zilei din hochei și fotbal

0

Începem ziua de miercuri cu forțe proaspete și propunem 4 ponturi în regim single pentru azi, cu intenția obișnuită de a genera cât mai mult profit.

Amânarea meciului de ieri dintre Borussia și Monaco a dat peste cap majoritatea pariurilor, dar din moment ce se dispută azi, pronosticurile rămân valabile.

Gaziantep vs. Genclerbirligi, SuperLiga

Meciul este o restanță din campionatul Turciei, fiind programat inițial în Ianuarie, dar amânat din cauza decesului președintelui clubului oaspete, Ilhan Cavcav.

Gazdele sunt pe loc retrogradabil, însă jocul lor este foarte ciudat în ultima vreme. Reușesc să înscrie împotriva oricui, dar problema lor este că încasează cu cel puțin un gol mai mult decât reușesc să marcheze. Ultimul meci disputat acasă în fața Alanyei stă mărturie, aceștia începând jocul cu o disciplină inexistentă în compartimentul defensiv, legendarul Vagner Love înscriind pentru Alanya la jumătatea primei reprize, după de a mai ratat 3 șanse buen. În final s-a terminat 2-3.

Genclerbirligi este în scădere de formă, dar au un avans liniștitor de 10 puncte față de zona retrogradării.

S-au marcat cel puțin 3 goluri în 5 din ultimele 6 partide directe disputate pe acest stadion, la fel ca în 5 din ultimele deplasări ale lui Genclerbirligi, pe care aceștia le-au pierdut consecutiv. Gaziantep a înscris minim 2 goluri în ultimele 3 partide consecutive.

Recomandăm linia de handicap asiatic peste 2.25 goluri marcate în meci la cota de 1.80 oferită de Unibet cu mize 6/10.

Vrei să devii un parior profitabil? Te ajutăm cu un Value-Pack în valoare de 150 de Euro, unicat pe piața din România! OBȚINE-L GRATUIT DE AICI!

Bayern Munchen vs. Real Madrid, Champions League

Miercuri seară, de la ora 21.45, Bayern Munchen întâlnește, în Liga Campionilor, acasă, pe Real Madrid. Jocul se anunță a fi extrem de interesant, cele două echipe fiind considerate, pe bună dreptate, superputeri fotbalistice ale continentului.

Bavarezii au avantajul evident al terenului propriu, în timp ce galacticii se simt complexați de atmosfera de pe stadionul munchenez.

Bayern are trei jucători incerți, dar care pot fi recuperați până la ora meciului: Hummels, Muller și portarul Neuer. De partea cealaltă, fundașii sunt problema, în condițiile în care portughezul Pepe este accidentat, iar francezul Varane este, cel puțin deocamdată, incert.

Real Madrid a înscris în absolut toate deplasările acestui sezon, iar 18 din ultimele 20 au produs minim 3 goluri. În Champions League, ultimele 8 partide consecutive disputate de galactici au produs minim 3 goluri, cu cel puțin 2 înscrise de Ronaldo & co., același lucru fiind valabil în 5 din ultimele 6 ale lui Bayern.

Meciul este de 1-X-2, dar propunem o cotă de 1.83 din oferta Betfair SportsBook pentru ambele marchează și minim 3 goluri înscrise în meci cu mize 7/10!

[thrive_2step id=’12174′]Vrei ponturi GRATUITE direct la tine pe mail? E simplu! CLICK AICI[/thrive_2step]

Borussia Dortmund vs. AS Monaco, Champions League

Dortmund și Monaco sunt două dintre cele mai spectaculoase și îndrăgite echipe din Champions League în acest sezon, iar meciul din această seară va fi cu siguranță un duel așteptat cu nerăbdare de microbiști.

Este primul duel competitiv dintre cele două echipe, iar singura echipă franceză care a reușit să câștige pe terenul lui Dortmund este Marseille, impunându-se cu 3-2 în decembrie 2011.

VEZI AICI ȘI COTA 5 ZILNICĂ!

Ambele echipe au marcat câte 25 de goluri în acest sezon de Champions League (Monaco având 2 meciuri mai mult disputate-în play-off), iar meciurile în care au fost implicate au produs spectacol total. Avem parte de o confruntare între două sisteme 4 fundași, iar cei de bandă vor duce greul acestei înfruntări, având de suportat dueluri cu tineri extrem de talentați și rapizi precum Ousmane Dembele de la gazde sau Mbappe Lottin de la oaspeți.

S-au marcat minim 3 goluri în 13 din ultimele 16 partide disputat de Monaco în Champions League, la fel ca în 8 din ultimele 10 ale galben-negrilor! Borussia Dortmund este echipa cu cele mai multe goluri marcate după minutul 76 în acest sezon de Champions League (7).

Recomandăm linia de handicap asiatic de peste 3.25 goluri marcate în meci la cota 1.85 disponibilă în această ofertă, cu mize 6/10!

St. Petersburg – Magnitogorsk, hochei

Meciul al treilea al finalei KHL la hochei pe gheață este programat astăseară, de la ora 19.30, precedenta înfruntare, cea de luni, aducându-ne profit la cota 1.92! SKA St. Petersburg este gazdă pentru meciurile 3 și 4, contra puternicei Metalurg Magnitogorsk.

În dubla din Siberia, care a deschis ultimul act, cele două echipe și-au împărțit victoriile. Tot așa, opinează specialiștii hocheiului rus, vor sta lucrurile și în acest cuplaj. Numai că nu știm cine este prima câștigătoare, pentru a ne ghida în pronosticare la meciul 4.

Cert este că lipsește, în continuare, vedeta gazdelor, Pavel Datsyuk. Așteptăm un meci desfășurat fără presiune, din partea ambelor, deoarece egalul la scorul general implică o oarecare relaxare într-o serie pe care o așteptăm lungită la maximum.

Recomandăm cota 1.83 pentru linia de handicap asiatic peste 5 goluri, care poate fi jucată la Netbet, cu grad de încredere 5/10.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.