Biletul Zilei: cine poate opri seria de castiguri pe care o traversam?

0

Cu 7 variante câștigătoare din ultimele 10 propuse la Biletul Zilei, echipa noastră de tipsteri este „on-fire” și propune și pentru azi un combo cu șanse mari de câștig.

Fiind vorba de meciuri din Europa League, staking-planul recomandat va fi păstrat la nivel mediu.

Unul dintre cele mai interesante sferturi din Europa League este cel dintre Anderlecht și Manchester United. Astăzi de la ora 22:05 echipa lui Chipciu și Stanciu vor da piept, în fața propriilor suporteri, cu diavolii roșii.

Anderlecht a câștigat 5 din ultimele 6 meciuri disputate în cupele europene, singura înfrangere fiind cea de la Sankt Petersburgh împotriva celor de la Zenit cu scorul de 3-1. Acest meci le-a asigurat belgienilor calificarea în optimi.  În cele 6 intâlniri precedente dintre cele 2 echipe, Anderlecht a obținut 2 victorii iar United 3 in timp ce un meci s-a incheiat cu o remiză.

[thrive_2step id=’12174′]Vrei ponturi GRATUITE direct la tine pe mail? E simplu! CLICK AICI[/thrive_2step]

Pentru Manchester United câștigarea Europa League este cea mai ușoară variantă de a ajunge în grupele Ligii Campionilor, sezonul următor deoarece este greu pentru acest sezon să mai prindă Big Four-ul. În ultimele șase meciuri europene ’’Diavolii’’ sunt neînvinși, timp în care au obținut 5 victorii și un rezultat de egalitate. Cele mai importante absențe ale trupei pregătite de Jose Mourinho sunt Mata, Rooney și Smalling. Ibrahimovic și compania vor încerca să nu le simtă lipsa si să obțină un rezultat pozitiv pentru a nu complica ecuația calificării.

Un sfert de finală care se anunță ca fiind unul spectaculos și în care sperăm că se vor înscrie multe goluri este  partida ce se va disputa în Franța unde Lyon va primi vizita turcilor de la Besiktas.

Vrei să devii un parior profitabil? Te ajutăm cu un Value-Pack în valoare de 150 de Euro, unicat pe piața din România! OBȚINE-L GRATUIT DE AICI!

În această primăvară europeană cei de la Lyon sunt o surpriză plăcută pentru multă lume prin forța ofensivă pe care o arată. După dubla cu șaisprezecimi Alkmar pe care i-au învins cu scorul general de 11-2, gazdele de astăzi au înscris 5 goluri și celor de la AS Roma. Pentru francezi Europa Legue este o prioritate dacă analizăm jocul slab făcut în week-end în înfrângerea cu 4-1 în fața celor de la Lorient. Antrenorul echipei a odihnit o serie de jucători care în mod normal erau titulari în echipă.

Neînvinsi de 11 meciuri intr-un meci oficial cei de la Besiktas vin la Lyon sa obțină un rezultat pozitiv pentru a avea speranțe la calificare în returul din Turcia.  Echipa turcă este singura campioană a unei țări rămasă în competiție. Besiktas au pierdut toate cele trei meciuri precedente jucate în compania unor formații din Franța.

Vrei să obții absolut GRATUIT toolkitul 3 strategii DE AUR folosite de pariorii profesioniști SAU 2 luni de abonament Secret Tips? E simplu: Fă-ți un cont nou de jucător la Fortuna prin click pe acest link și trimite-ne mail cu username-ul folosit la înregistrare.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Uniunea Europeana Fotbal Europa League Anderlecht vs. Man. Utd X2 1.20 1-1 Da
 Uniunea Europeana Fotbal Europa League Lyon vs. Besiktas 1 & peste 1.5 1.70 2-1 Da
COTĂ FINALĂ: 2.04MIZĂ (unități): 5/10 Da

  *cea mai bună valoare a cotelor a fost selectată din această ofertă

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.