Flash Tips: Cinci ponturi pentru joi, din fotbal și handbal!

0

După o seară palpitantă de Champions League, avem una plină de suspans și în Europa League. Echipa noastră a analizat două din meciurile de fotbal de astăzi, dar și trei din handbal, din Liga Națională.

Evident, capul de afiș va fi ținut de meciul în care sunt implicați singurii români rămași în competiție.

Anderlecht vs. Manchester United, ora 22:05

Joi seară, în Europa League, are loc meciul dintre Anderlecht Bruxelles și Manchester United, meci contând pentru manșa tur a sferturilor de finală. Lovitura de începere va fi dată la ora 22.05.

Anderlecht nu traversează însă o perioadă foarte bună de formă, deoarece echipa a început play-off-ul pe plan intern și are nevoie de resurse pe ambele planuri. Stanciu și Chipciu sunt ieșiți din formă, în timp ce noua vedetă a fotbalului belgian, Tielemans, pare cu gândul la un eventual transfer la Milan.

Britanicii în schimb, vin pe Stade Constant van den Stock cu gândul de a învinge și de a lua prima opțiune pentru calificarea în semifinalele competiției. Nu joacă hondurianul Najar la gazde, iar atacantul polonez Teodorczyk este incert. La fel, Rooney, ar putea să nu evolueze la MU.

Cum campionatul belgian este foarte solicitant, posibil ca Anderlecht să aibă un plus de atenție pentru redobândirea titlului, în detrimentul Europa League. Solistul de 2 este sugestia noastră de pariere, la o cotă de 1.90 disponibilă în Betfair Exchange cu staking plan recomandat de 5/10.

Vrei să devii un parior profitabil? Te ajutăm cu un Value-Pack în valoare de 150 de Euro, unicat pe piața din România! OBȚINE-L GRATUIT DE AICI!

Celta Vigo vs. Genk, ora 22:05

Turul sferturilor de finală ale Europa League propune un meci între două școli diferite de fotbal. Celta Vigo și Genk se duelează pentru un loc în careul de ași. Spaniolii joacă tehnic, artistic, însă vor fi lipsiți de aportul italianului Rossi. Alte absențe pot fi Blanco, Diaz, Guidetti și Lemnos.

Belgienii sunt o trupă tânără, cu jucători foarte talentați. Sigur că absența lui Karelis, iar eventualele accidentări nerezolvate raportate la Bizot, Schrivers, Susic sau Wouters, slăbesc și ele forța echipei.

Presiunea este însă pe gazde, așa că mergem pe dubla surpriză de X2, cotată de Unibet la 2.48. Gradul de încredere acordat predicției este de 2/10.

VEZI AICI ȘI COTA 5 ZILNICĂ!

CSM Satu Mare vs. CSA Steaua București, ora 17:00

Ajunsă în play-out după un retur dezamăgitor, Steaua se luptă acum pentru evitarea barajului de menținere în Liga Națională. Începutul a fost bun, 30-23 cu Făgăraș pe teren propriu, un meci pe care steliștii și l-au făcut ușor.

[thrive_2step id=’12174′]Vrei ponturi GRATUITE direct la tine pe mail? E simplu! CLICK AICI[/thrive_2step]

Bucureștenii au însă nevoie de o atitudine cel puțin la fel precum cea din weekend, mai ales că CSM Satu Mare nu mai are foarte multe șanse la supraviețuire și caută toate cele trei puncte. E drept, diferența de valoare este în favoarea steliștilor, care pot arăta astăzi că egalul de la Satu Mare din returul sezonului regulat a fost un accident.

Mizăm 5/10 pe victoria oaspeților la o diferență de 1-5 goluri, opțiune valabilă în oferta Betano și cotată la 2.15.

Potaissa Turda vs. Politehnica Timișoara, ora 18:00

Sfertul dintre Turda și Timișoara a ajuns în decisiv, după ce în urmă cu trei zile, pe Bega, Poli a restabilit egalitatea la general. Este 1-1, iar practic avem un meci cât un sezon pentru cele două echipe.

E drept, Turda are prima șansă atât prin prisma jocului de până acum din acest sezon, dar și prin faptul că a câștigat toate cele trei meciuri cu Timișoara de acasă. În deschiderea seriei, Turda s-a impus cu 32-23, o diferență mult prea mare decât există între cele două formații.

Probabil că vom avea un meci în care cele două formații vor căuta să greșească pe cât puțin posibil. Turda a avut 20 de minute slabe în meciul secund care au costat-o în final victoria.

Mizăm 4/10 pe sub 54.5 goluri la cota de 1.90, opțiune disponibilă în oferta Unibet!

Vrei să obții absolut GRATUIT toolkitul 3 strategii DE AUR folosite de pariorii profesioniști SAU 2 luni de abonament Secret Tips? E simplu: Fă-ți un cont nou de jucător la Unibet prin click pe acest link și trimite-ne mail cu username-ul folosit la înregistrare.

HC Odorhei vs. HC Dobrogea Sud Constanța, ora 18:00

Ultimul sfert de finală din Liga Națională are nevoie și el de meci decisiv, în condițiile în care Constanța a câștigat meciul doi, revenind de la -4 pe tabelă!

Așadar, victoria obținută inextremis – Cutura a transformat o aruncare de la șapte metri în secundele de final – de „marinari” poate fi un imens plus din punct de vedere moral. Odorheiul are ce să-și reproșeze după acel meci, mai ales că a ratat patru aruncări de la șapte metri pe parcursul partidei.

La fel ca și la Turda-Timișoara, e un meci cât un sezon. Vom vedea probabil două formații ce își vor da viața pe teren, iar Odorheiul nu este atât de favorită precum o arată cotele.

Mizăm +3.5 pe HC Dobrogea Sud Constanța la cota de 2.00, opțiune disponibilă în oferta Unibet cu 5/10!

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.