Flash Tips: Cinci pronosticuri pentru Vinerea Mare!

0

Am avut o zi în care profitul total al predicțiilor de ieri a fost de peste șapte unități, iar astăzi încercăm să menținem ștacheta sus. Am pregătit cinci pronosticuri, patru din fotbal și unul din hochei, la cote foarte atractive.

Newcastle vs. Leeds United, Championship

Revenirea în Premier League este tot mai aproape pentru Newcastle United, care are un avans de zece puncte în clasament față de locul trei cu cinci etape înainte de final. Doar că Leeds trage tare pe acest final de sezon pentru a termina pe locul trei și pentru a avea avantaj în turneul de promovare.

Newcastle a marcat de cel puțin două ori în 11 din ultimele 13 partide directe cu Leeds, însă este o statistică prea puțin relevantă, în condițiile în care în afară de meciul tur, precedenta dispută a avut loc în 2013. Leeds vine după o serie de trei meciuri fără victorie în deplasare, dar este în general o formație care marchează pe teren străin.

Mizăm 5/10 pe goluri în ambele porți la cote de 2.04, opțiune valabilă în oferta Unibet.

Nu ai înțeles clar care este ideea mizelor unitare recomandate de echipa noastră? Citește aici!

Huddersfield vs. Preston, Championship

E un meci cu miză doar pentru gazde, în condițiile în care Preston nu mai are șanse la un loc de baraj decât teoretic.

Preston nu a reușit să câștige în ultimele opt deplasări din Championship, o cifră alarmantă deja. E drept, sunt doar trei înfrângeri, însă este mult prea puțin chiar și pentru o formație aflată pe locul 9.

Am avut însă meciuri interesante în ultimii doi ani între cele două echipe. De fiecare dată echipa de pe teren propriu s-a impus, însă am și avut goluri în ambele porți.

Mizăm 6/10 pe victoria gazdelor cotată la 1.86 în oferta Betfair Exchange.

Vrei să obții absolut GRATUIT toolkitul 3 strategii DE AUR folosite de pariorii profesioniști SAU 2 luni de abonament Secret Tips? E simplu: Fă-ți un cont nou de jucător la SportingBet prin click pe acest link și trimite-ne mail cu username-ul folosit la înregistrare.

Athletic Bilbao vs. Las Palmas, La Liga

Bilbao nu cedează lupta pentru un loc în Europa, însă înfrângerea de la Villarreal este o adevărată piedică în această cursă. Bascii se pot revanșa în fața propriilor fani, în disputa cu Las Palmas.

Pe San Mames doar granzii Barcelona și Real s-au impus în acest sezon, iar acest lucru spune tot despre forța lui Bilbao pe teren propriu. Las Palmas este totuși o trupă imprevizibilă, care practică un fotbal interesant și care nu doar o dată a surprins, fapt despre care am mai vorbit însă și cu alte ocazii.

Mizăm 3/10 pe 1 și goluri în ambele porți la cota de 2.70 oferită de Unibet.

Vrei să devii un parior profitabil? Te ajutăm cu un Value-Pack în valoare de 150 de Euro, unicat pe piața din România! OBȚINE-L GRATUIT DE AICI!

Setubal vs. Sporting, Primeira Liga

E încă un sezon dezamăgitor pentru fanii lui Sporting, în condițiile în care „leii” sunt ieșiți din cursa pentru titlu și, mai mult, trebuie să dispute preliminarii pentru a merge în grupele Ligii în sezonul viitor.

Chiar și așa Sporting nu joacă rău în ultima vreme. Gruparea din capitală are șapte victorii în ultimele opt partide, iar în jumătate din ele a primit gol. Defensiva cedează deseori pe teren străin și doar la Estoril nu a primit gol în 2017.

Setubal se află pe un liniștitor loc 9 și a reușit performanța de a o încurca pe Porto în urmă cu trei etape. Este însă formația care a eliminat-o pe Sporting în Cupa Ligii în acest sezon, după un 2-1 în meciul decisiv din grupe, printr-un penalty transformat de Edinho în minutul 90+4.

Mizăm 3/10 pe goluri în ambele porți la cote de 2.28, opțiune disponibilă în oferta Unibet.

Încearcă și serviciul nostru de SECRET TIPS. Află mai multe printr-un singur click!

SKA St. Petersburg vs. Magnitogorsk, KHL

Cele două finaliste ale campionatului de hochei axat pe Rusia și fosta Uniune Sovietică, KHL, au ajuns la cea de-a patra confruntare.

Gazdele de la St, Petersburg conduc la scorul general cu 2-1, după ce au câștigat prima partidă de pe teren propriu. Majoritatea specialiștilor opinează însă că vom avea o finală lungă, în maximum de meciuri, adică 7.

De aceea, pentru ca una dintre echipe să nu se detașeze, este foarte probabil ca oaspeții să se impună. Sugerăm să jucăm prudent, dubla de X2, deoarece aceasta oricum este foarte bine cotată pe panouri. Opțiunea cea mai bună este la Unibet, 2.20. Gradul de încredere acordat predicției 4/10.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

sursă foto: ska.ru

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.